Vi stoler på en tetløper i V65!

Foto: hesteguiden.com

I fjor vant Rigel Pål fem løp i fra tet, og vi tror at spesialsprinteren bruker den samme seiersoppskriften i hovedstaden i kveld. Sjekk våre V65-tips her.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det er langt mellom de sikre holdepunktene på Bjerke i kveld (vi synes at det hefter seg en del usikkerhetsmomenter knyttet til en del av de store favorittene), men 1 Rigel Pål i den fjerde avdelingen skal ha solide muligheter til å kunne lede sitt løp rundt om.

Vi tror i hvert fall at ingen nekter den svært startkjappe 8-åringen føringen i løpet, og etter en mindre pause forventer vi å få se en opplagt utgave av Sjefen-sønnen til kveldens dyst. Forutsetningene er helt optimale denne gangen (ofte stått langt ute bak startbilens vinger), og vi synes at dette er snakk om dagens beste bankerbud.

Leverte en solid innsats til tredje på 28.2 over aktuell distanse fra køplass underveis i den siste starten, og når vår banker for dagen støter på hester som ikke kan gjøre alt for mye selv underveis, ja så tror vi at formkusk Tom E. Solberg har stålkontroll på begivenhetene fra spiss.

Vår rangering: A: 1 B: 6-11-8-5-2-4 C: 7-3-10-9-12

V65-1, 2100 meter autostart
Det er høy klasse på en rekke av deltagerne i dette varmblodsløpet som innleder denne rebusen, og vi får øyet på fire hete vinnerkandidater. Stall Hamre seler ut to svært gode hester, og en naturlig favoritt må 2 Orchidea S.L.M. bli.

Seiersmaskinen gikk på et nederlag i den siste starten (sølv på 16.9 full vei), men 4-årshoppa gikk på ingen måte noe dårlig løp ved den anledningen (tung sisterunde via sporene). Teten kan være innen rekkevidde i kveld, men uansett posisjon underveis skal favoritten tilmåles solide vinnersjanser.

Stall Hamres andre kort i løpet er 5 Estrella, og vi har blitt såpass imponert av 4-årshoppa at vi krysser på alle spilleforslag. Var en sterk V75-vinner på 16.7 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten gikk hun pigg i mål etter alt for sen luke til slutt (fikk ikke premie på 15.6 over en sprint).

På våre to største spilleforslag krysser vi også av for duoen 3 Fritz Othello (holder strålende form, og i en feilfri utgave kjemper ventelig Nilsen-traveren om den gjeveste sjekken) og 6 Millstone (uviss form etter lang pause, men 5-åringen er svært god på sitt beste).

Vår rangering: A: 2 B: 5-3-6 C: 8-7-10-11-4-1-12

Annonse: Grøstad/Lerum`s V65-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V65-2, 2100 meter autostart
Det er fin klasse på en rekke av deltagerne også i dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen, og i likhet med det foregående løpet synes vi at fire hester hever seg litt over mengden.

Det kan være slik at 4 Bork Faksen sitter i føringen ut av den første svingen (får trolig overta fra smygeren 5 Valle Arja), og fra tet blir ikke 7-åringen lett å slå (kan også vinne fra andre posisjoner). Järvsöfaks-sønnen har gått flotte løp i lengre tid, og innsatsen til sølv på 30.6 full vei fra ”dødens” i den siste starten var av den solide sorten.

Vi synes at 10 Røste Lill gikk en strålende sisterunde til sølv på sterke 30.1 full vei fra køplass underveis i den siste starten (gikk veldig fort siste 700), og når 6-årshoppa blir kraftig kuskeforsterket med Tor Wollebæk ved denne anledningen, synes vi at Lunde-traveren må krysses på alle bonger.

Stålform holder også 8 Turboson (solid til sølv på 29.6 over stayerdistansen 2600 meter i den siste starten), og den tidligere svært så usikre 8-åringen virker langt mer stabil om dagen (og da kommer også resultatene).

I rivende utvikling er 1 Sordo (toer på 30.1 full vei i tøft lag i den siste starten, og det er litt enklere i mot i kveld), men 4-åringen blir trolig kraftig overflydd ned startsiden (og da må det løse seg underveis for at det skal kunne bli seier denne gangen).

Vår rangering: A: 4 B: 10-8-1 C: 9-12-7-6-3-5-11 D: 2

V65-3, 2100 meter autostart
Vi støter på en av dagens største favoritter med sine voldsomme 86 % i form av 1 Safe Amour i dette varmblodsløpet i den tredje avdelingen, men noen klink vinner tror vi ikke at 4-åringen er snakk om. Svært billig i mot ved triumfen på 18.4 full vei i den nest siste starten, og ved triumfen på 17.8 i et lunsjløp i den siste starten galopperte alle de tre antatt tøffeste i mot seg vekk ned startsiden.

Går da alltså fra å vinne som et fjerdevalg i spillet i et billig lunsjløp til å bli storfavoritt i et tøft V65-løp (en rekke svært kapable og spennende hester kommer til start i dette løpet), og det kan ikke være riktig etter undertegnedes skjønn. Vist var hesten bra fra utvendig posisjon underveis i den siste starten, men vi synes at Love You-sønnen må heve seg ytterligere et hakk for å kunne legge dagens konkurrenter bak seg til slutt.

Vi garderer således på samtlige spilleforslag, og vi synes at 11 C.C. Neo (alt for lite spilt med sine 11 %) bør vurderes relativt tidlig. Vi prøvde oss på et bankerspill på 4-åringen i et V75-løp i den siste starten, men det endte med en heidundrende startgalopp (satt siden fast i køen til slutt, og hesten så fin ut). Sterk innsats til fjerde på 17.7 full vei forut for den siste starten fra ”dødens”, og vi tror Holm-traveren holder høy klasse.

Litt langt ute bak startbilens vinger står 7 Mc Dreamy, men champion Eirik Høitomt vet nok å gjøre de rette trekkene underveis. Sølv på 18.3 full vei i den siste starten, og da avsluttet 5-åringen rundt 13.0 siste fem hundre fra utvendig posisjon (og det er sterkt). Virker således til å være i rivende utvikling, og de er tøffe disse avkommene etter S.J.`s Photo (tåler å bli brukt litt).

Fryktelig spennende starter etter lange pauser gjør både 2 Tobrosboy Augustinu (vant to av fire løp i fjor) og 5 Redneck (gikk styggfort siste 700 ved andreplassen på 18.2 i den nest siste starten, og 4-åringen er veldig kvikk i vei), og vi mener at dette er snakk om to hester som holder svært høy klasse. Vi tror begge kan utfordre den store favoritten om teten i løpet, og med relativt gode treningsrapporter i ryggen på dem begge, synes vi at de skal krysses tidlig.

Vår rangering: A: 1 B: 11-7-2-5 C: 12-10-6-4-3-9

V65-5, 2100 meter autostart
Et flott hoppeløp for varmblodshester i høyt grunnlag venter oss i den femte avdelingen, og på sitt beste er det ingen tvil om at 5 Movie Q.C. skal kunne ta seg av et løp som dette fra tet.

Får trolig overta føringen fra 2 Dressedforsuccess ut av den første svingen (må gå i rygg på full vei), og da skal det normalt kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Vi synes dog at de to siste innsatsene til 5-årshoppa har vært litt tvilsomme, og da tør vi ikke å utrope Kolnes-traveren til en klink vinner.

Vi tyr således til noen garderinger på våre tre største spilleforslag (og svikter den store favoritten er løpet vidåpent etter vårt skjønn), og med perfekte luker til slutt fra rygg leder ser vi ikke helt bort i fra at 2 Dressedforsuccess kan utfordre den store favoritten. 5-årshoppa har levert to solide innsatser til sølv nå på slutten, og en seier er rett rundt hjørnet.

På vei opp i form er 1 H.M. Monocerus, men utgangsposisjonen er veldig sjanseartet denne gangen (kan fort havne i tredje innvendig). Fjerde på 16.2 full vei bak svært gode Anthony Boko & Co i den siste starten, men det må løse seg underveis for at 5-årshoppa skal dukke opp i striden helt der fremme til slutt.

Vi synes at Ydra Briljant var svak i den siste starten (og det var ikke voldsomt tøft i mot ved begge løpene til sølv forut for den starten), men trener og kusk Erik Bergløf mener at Coktail Jet-datteren skal være seiersaktuell denne gangen (og da tør vi ikke gjøre annet enn å krysse tidlig).

Vår rangering: A: 5 B: 2-1-4 C: 9-3-6-8-7-11-10

V65-6, 2100 meter autostart
Et kaldblodsløp i relativt høyt grunnlag avslutter denne rebusen, og vi står på tre hester på samtlige spilleforslag. En flott sesong i fjor med hele åtte triumfer og mer enn 360.000 kroner innkjørt hadde 5 Osingen, og innledningen på årets sesong har også vært oppløftende.

Vant lett på 25.7 over en sprint i den nest siste starten, mens det i den siste starten ble litt feil fra et vanskelig spor (fjerde på 28.9). En naturlig favoritt er 6-åringen snakk om, men Moe Odin-sønnen har alt for ofte vist at dagens distanse kan bli i lengste laget (vært litt veik til slutt i sine siste løp på 2100 meter). Storfavoritten kan også få en hissig 6 Sør Odin over seg ned startsiden, og da kan det bli sjanseartet.

Vi sikrer oss således med et par garderinger på samtlige spilleforslag, og med tøft tempo på løpet (som det kan ligge an til å bli) kan duoen 9 Gjærla Rasken og 10 Raggmunken bli tunge å stå i mot til slutt. Førstnevnte vant sprettlett på 29.6 full vei i den siste starten, og 11-åringen står helt riktig til i kveld. Kapasiteten på sistnevnte er skyhøy (tåler en tung tur i sporene på sisterunden), og startspor i andre rekke anser vi bare for å være en fordel for Järvsöfaks-sønnen (ingen kløpper i fra start).

Kraftig overflydd ned startsiden blir 1 Ovedølen (og da blir det veldig sjanseartet), og vi er litt tvilende til at Sigbjørn Kolnes får 6-åringen tilbake i toppslag (ble svidd av godt i fjor sommer denne). Vant på 28.0 full vei i et billig løp i Drammen i den siste starten gjorde 6 Sør Odin, men vi blir litt overrasket dersom 9-åringen gjentar den bedriften på landets hovedbane. Full vei trekker ned for 7 Brødsjø Stina, mens 12 Turbo Prins står veldig vanskelig til denne gangen.

Vår rangering: A: 5 B: 9-10 C: 6-12-1-7-4-8-11-2 D: 3

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 480, 960 og 2280 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.