Klikk her for V5-forslag Biri

Mot billig motstand leder trolig Ocean Crown hver meter.

Oslo-gutten Ole Henrik Flata Olsen jobber som oppasser på flere V75-hester hos ikke ukjente Trond "Buller'n" Anderssen. I kveld seler han opp sin egen hest 2 Ocean Crown (V5-4/DD-1). Den fine fireåringen har hatt pause siden han vant V75 på Sørlandet 24. juli. Da slo han hester som K.L.M. Linedancer, Money Lou, Zantana Transs R og Nanna Pride. I kveld er motstanden langt enklere.

Mens Lars Anvar Kolle kjørte sist sitter Ole Henrik opp selv i kveld. Men tro ikke at unggutten ikke kan kunsten. Han vant nemlig med Ocean Crown i Drammen tidligere i sesongen. Vi skal også nevne at hesten var tiltenkt start i dansk derby-kvalifisering. Nå ble ikke det noe av, men det viser også at ambisjonene rundt denne hesten er nokså store. Vi betaler ikke for andre hester i V5-4 i kveld.

Flere tips fredag:
Her finner du Håkons V75-tips
Klostersterskogen:Rogalending vinner i Skien

Jarlsberg: Glideable Volo mot sin fjerde
Oddstips: England-dobbel til 11,90 i odds

Tippetips: Vil du ha 12 rette på en fredag?

Ellers kjøres nordisk mesterskap i montè for kaldblodshester i V5-3 i kveld. Det ligger godt tilrette for norsk seier selv om et par finner faktisk kan slå til. Tipset gir vi til landets mestseirende hest i travritt, Atom Lynet. Den hvite hesten har hatt en ny strålende sesong og jager i kveld sin syvende seier for året. Skulle han ikke havne feil på det tror vi det er snakk om en vinner. Finske 6 Laaserin Kuva er meget bra i montè. Var overlegen i det finske mesterskapet i montè og stiller hele 40 meter foran Atom Lynet & Co. Det kan holde til seier. 12 Moe Odin avsluttet fantastisk til seier i Arnt Paulsens minneløp på Sørlandet. En av tidenes beste kaldblodshester har tent til igjen i en alder av 13 år. I den nest siste starten ble han toer bak Atom Lynet på Bjerke. 10 Briskebyrappa er en evighetsmaskin. Årets norske mester i hoppe-NM blir aldri for gammel. Hun kan dukke opp i striden med maksimalt klaff. Hester som formsterke 9 Lomevilja og 3 Lassikko er noe for de som fikser på dypt vann.

For eksperttips fra Sportspill trykk her

V5-1 er i kveld en spillenøtt. Vi greide ikke å finne ut av dette løpet på få hester. Dette skyldes liten rutine og mye galopp for de aller fleste. Vi går for bred gardering, men holder 9 Løset Elden høyt i dette løpet. Han avsluttet veldig bra på Bjerke etter galopp sist. Feilfritt tror vi hesten til Berit Tveter Alm skal ha en god sjanse. 14 Thuli Frigga står kjelkete til, men er interessant med Kai Johansen i sulkyen. Det er fart nok, men galoppene kommer tett. 10 Skjebringen er mer enn god nok. Kommer nå ut etter pause, men må ha en god sjanse i dette selskapet. Også her lukter det galopp. Nevnes skal også 5 Schumari. Seier i Sverige sist i overlegen stil. Savnet av pisken kan muligens merkes i kveld, men har hoppa samme innstilling som sist blir hun garantert seiersfarlig.

I V5-2 tror vi mest på 6 Norton Jack. Han kommer ut etter en liten pause, men trener Erik Killingmo er en av landets fremste og har sikkert hesten i topp forfatning etter oppholdet. Danskeimporten gjorde en fin innsats i norgesdebuten og har kvaliteter som muligens går utenpå kveldens motstandere. 9 King Volo var svak i den nest siste starten, men forbedret sist. Han holder normalt V75-klasse og er en nødvendig strek. 11 Valuable er en hoppe med tæl. Hun kan vinne om det blir tempo i front. 4 Mester Jacob og 3 American Sine er heller ikke slått på forhånd.

Annonse: Hva byr millionmannen Grøstad på i kveld?

I den siste V5-avdelingen/DD-2 tror vi på 10 Ara Faks. Han avsluttet strålende til annen bak Lykkje Odin sist. Får han løpet fra bakspor blåser han dette feltet. Det er nemlig snakk om en hest med høy V75-klasse på sitt beste og formen er i nærheten av toppen nå. 4 Laeskog Ronja blir manges favoritt. Helt greit det, men ikke glem at hun er usikker bak startbilen. Hun tåler ikke mye hinder i dette feltet, men feilfritt skal det være snakk om en fin mulighet. 6 Herwig trener bra. Han skal regnes tidlig på klassen. 1 Lannem Jerven er kjapp. Om det ikke blir tet kan han få et drømmeopplegg denne gangen fra innersporet. Formen er på plass for Dovre-hesten.

Tast her for V5-tips. Ønsker du DD-forslaget trykk her .

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 19.05 (løp 3-7)
DD kl 20.05 (løp 6-7)

PROGRAM

HJEMMESIDE