Vi stoler på Robban!

Foto: hesteguiden.com

Dyktige Robert Bergh setter seg opp bak begge våre V64-bankere i Boden i Sverige denne søndagen.

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Biri: Et gaveløp!
Oddstips 1: Lillestrøm er i siget
Oddstips 2: Brann gir bort seieren
Tippetips: Taper RBK seks på rad?

Tippeligaen: Skaderapport
Tippeligaen: Dramatikk i siste runde
Premier League: Helgens runde
Premier League: skaderapport

Det er nok å ta tak i for de norske spillerne også denne søndagen, og det hele starter opp med spill til Jägersro galopp med V4 og V5-spill før Boden overtar med V64-spill på ettermiddagen i Sverige.

Til løpene i Norge kan det spilles V5 til Harstad på ettermiddagen før Biri serverer dobbel V5 på kvelden, og vi har tips til Boden i Sverige og på Biri her hjemme.

Vi bankerspiller som sagt Robert Bergh i to løp i Boden, og først ute er 9 Split The Bill i V64-3. Dette er en meget fin 4-åring som har startet sparsomt i år, men har nå fått litt kontinuitet og da kommer vinnerformen. Sist så møtte han gode årgangshester på Solvalla, men avsluttet meget fint når åpningen kom med full spenst over mål.

Vant på en imponerende måte gangen før på hjemmebanen Bergsåker. Bakspor over sprintdistanse trekker litt ned, men konkurransen er så overkommelig at han bør kunne klare å vinne selv fra bakspor. Tillater banen det kommer Express It–sønnen ut skoløs, og det vil i så fall være en stor fordel.

Innleveringsfrister Boden
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
1 Staro Cold Carat i V64-5 hadde en enorm sesong i fjor med over 1 million innkjørt, men året sesong har vært en skuffelse for Juliano Star–sønnen. Han har dog virkelig slått ut i full blomst etter han kom hjem fra ett opphold i Frankrike, og i den nest siste starten kom han ut etter pause og hentet da lengder på vinneren Trustworthy Ås ned oppløpet.

I den siste starten vant han meget enkelt fra tet, og vi tror på samme seiersoppskrift denne gang selv om han møter 5 Order By Koffe (skuffet mye sist med å ikke innfri). Vi er rimelig sikre på at Robert Bergh forsvarer sporet med Staro Cold Carat, og da skal dette løpet være kjørt.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
13 Emma Nips i V64-4 har bedre form enn raden, og står meget spennende til. Offensive Ove A. Lindqvist skal nok en gang kjøre henne, og han pleier som regel klinke til fra start i håp om en bra posisjon.

Får Rite On Line–datteren løpet sitt med rygg underveis er det ikke utenkelig at hun speeder ned dette feltet, og når formen er bedre enn raden må hun spilles. Grunnlagsmessig er det lenge siden hun har hatt et så fint løp, og hun blir meget underspilt i dag.