Vi stoler på Solberg

Teten er som kjent veldig viktig i travløp i Drammen. I kveld står U.S. Pine Dream og Tom Erik Solberg perfekt til i førstespor på sprint. Vi har god tro på at de leder hele veien.

Her finner du Nettavisens tips til V5A i Drammen.

Her finner du Nettavisens tips til V5B i Drammen.

Her kan du laste ned komplett program til kveldens løp i Drammen.

Drammen arrangerer dobbel V5 i kveld, og vi bruker U.S. Pine Dream og Tom Erik Solberg som banker i begge spillene. Hoppa står perfekt til i førstespor bak bilen på sprint, og har en stor sjanse til å lede hele veien.

V5A innledes med et åpent kaldblodsløp, etterfulgt av et løp for urutinerte varmblods. Vi ser ikke bort fra at det kan komme en overraskelse i begge disse oppgjørene. Også den tredje avdelingen er åpen, og bred gardering er å anbefale.

I finalen i A-spillet vil startsiden avgjøre mye. Mack Blitz og Hans Petter Tholfsen vil forsøke å forsvare sporet, men vi tror de kan bli overflydd av trøndergjesten Freedom Beach og Karl Ove Nordtømme.

I V5B har vi blant annet et tidsløp, hvor Haugs Gutten blir klar favoritt. Han er rask fra start, men står i fare for å bli overflydd. Dermed synes vi løpet er noe åpent.
V5-finalen er et stayeroppgjør, hvor vi tror det kan komme en smell.
Selv om U.S. Pine Dream høyst sannsynligvis innfrir som klar favoritt, tror vi det kan være fine penger å hente i Drammen i kveld.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin