Vi stoler på Teigen nok en gang

Nettavisen alenestreker Mellem Ulv i en forholdsvis oversiktelig V65-rebus på Bjerke i dag.

Klikk her for gratis V65-tips

Her kommer DD-tips

Klikk her for å laste ned program

Teigen innfrir våre forventninger igjen?
Nettavisen bankertippet Jeppes Odin som vant på enkleste vis sammen med makker Cato Antonsen på søndag. I dag satser vi på nok en Teigentraver, nemlig 7 Mellem Ulv i V65-3. Frøyding-sønnen er kapabel som få, og tilbake i mer normale omgivelser tror vi sterkt på at årets tredje triumf blir bokført. 3-åringen ble offer for en utstyrsfeil i et tøft 3-årsløp i sin siste start på Bjerke, men kom allikevel i mål på 29.8 med innlagt galopp. Det er tilbake til det gamle utstyret denne gang, og da tror vi kusk Lars Anvar Kolle styrer tidlig til tet, og kontrollerer begivenhetene derfra.

V65-rebusen innledes med et oversiktlig hoppeløp, der de på lengste tillegg ser ut til å stå best inne i løpet. 7 Spikeldi holder hysterisk form, og må vel snart få uttelling i form av en seier. Forrige onsdag ble våre lesere snytt for 6 rette da Spikeldi tapte knepent etter å ha blitt hindret på siste bortre. Kjell Teigen debuterer med en kapabel dame som muligens kan gjøre livet surt for tilleggshestene.

I V65-2 har vi klart mest tro på 7 Copy Star sammen med landschampion Eirik Høitomt. Texas-sønnen har nå fått noen løp i kroppen etter pause, og seiersjansene synes gode over en distanse 9-åringen takler til fulle.

Litt mer åpent i hhv den fjerde og femte avdelingen. Vi stoler ikke helt på storfavoritten 3 Glazier`s Dancer i V65-4, og garderer bredt. Spesialsprinteren 1 Clean Gold kommer tilbake etter pause i V65-5 og skal regnes direkte.

Vi ”låser” V65-finalen på tre hester. Vi har et godt øye til 3 Frønes Arne, som her jager sin femte triumf for året. Solbergtraveren er på vei mot absolutt toppform, og seiersjansene synes gode. På tre hester krysser vi også av for en spennende outsider, som har fått løp i kroppen etter å ha mistet sine mer edle deler. 9 av 10 kuponger er satt ut av spill dersom denne krabaten skulle gå bort å vinne. Les om denne her.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 90 og 450 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Vi spiller system.
Det største forslaget er et ringsystem hvor stammen er på 3.780 rekker. Vi satser her på at to av fire ringer vinner i fire av løpene. Innleveringsprisen blir da redusert til overkommelige 1.602 kroner. Systemet er fylt ut på 6 kuponger, og kan kjøpes her.

V65-løpene ser du på NRK2 kl.19.30