Vi varmer opp med Valle Verner i V75

Foto: hesteguiden.com

Vi står foran en svært spennende helg i hovedstaden, med Derby-løpene som høydepunktene på søndag, men først skal vi igjennom en krevende V75-rebus.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det er lov å prøve seg en gang i mellom, når vi fikk slik info som vi fikk på Petrofaks på onsdag, men det kan man trygt si var et bomskudd. Desto bedre var vår friske DD-banker (Playful) for dagen, og vi gratulerer de av dere som kunne inkassere meget pene 1000 kronerforslaget til 100 kroner!

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag, betaler ut 46 millioner!

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

En vinner med løp i kroppen?
Vi sparte bankeren til finalen denne gang, i et løp som ellers krever veldig bred gardering for at man skal føle seg på trygg grunn, og med løp i kroppen tror vi 7 Valle Verner stiller til start med solide vinnersjanser. Etter en strålende fjorårssesong, hvor seks triumfer, og mer enn 360.000 rullet inn på kontoen har det blitt relativt få starter i inneværende sesong.

I den siste starten, etter meget lang pause fullførte dog Moe Odin-sønnen strålende til tredje på fine 26.8 full vei, og på sitt beste står ikke Lindbak-traveren tilbake for noen av dagens konkurrenter på kapasitet. Det trange fjerdespor takler 5-åringen utmerket, og når den kapable krabaten kun er krysset av på hver tredje kupong, ja så mener vi det er snakk om et meget spennende bankerbud.

Tet og slutt?
I Karsten Buers Æresløp i V75-6, hvor vinneren kan bokføre 100.000 kroner på kontoen skulle alt ligge til rette for at 4 Megaman Neo bokfører sin tredje strake triumf. Etter å ha vært stort sett ukurant i hele sitt liv ser det nå endelig ut til at den kapable Super Arnie-sønnen har satt seg, og fra spiss blir 5-åringen alt annet enn lett å slå. Triumfen i den siste starten på flotte 14.1 full vei ble av det enkle slaget, og vår banker på de to minste forslagene har vel neppe sett finere ut enn akkurat da.

9 Navy Seal U.S. er dog snakk om en hest langt utenom det vanlige, og den spurtsterke Varenne-sønnen har banket den norske eliten tidligere. Dagens distanse er trolig bare en fordel for 5-åringen, og Westergård-traveren får en plass på de to største forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Utganger i småskummle løp
Et flott 3-årsløp venter oss i den andre avdelingen, og at 10 Michelle De Champs kun skal være krysset av på skarve 18 % av de innleverte kupongene blir for oss helt feil. Vi ble fryktelig imponert av Coktail Jet-datteren før pausen, og trener Jan K. Waaler tar ikke ut et slikt talent uten at hun er vel forbredt.

Røpet flott talent har også 3 Yankee Peto gjort, og måten Staro Showbiz-sønnen gjennomførte det siste løpet på, bar bud om at dette er en 3-åring vi kommer til å høre mye i fra i tiden som kommer. Ille til spormessig står 7 Pretty Photo, men avslutningen til tredje på sterke 16.0 i den siste starten var av den svært solide sorten.

Klart best på kapasitet i den tredje avdelingen er 2 Year One, og etter den siste innsatsen å dømme skal Piper Cub-sønnen tilmåles solide vinnersjanser. Ved den anledningen gikk 5-åringen relativt pigg i mål til sølv, og tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario. Hansen-traveren har dog slitt med det helsemessige i hele sin karriere, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger.

Det ble helt feil (flere speedrykk underveis) for 3 Muskelmann G.T. i den siste starten, og når det meldes om at 4-åringen trolig kommer ut skoløs for første gang, ja så må 8-prosenteren i spillet vurderes tidlig. Muscles Yankee-sønnen er trolig langt mer effektiv på lang vent, og dersom favoritten ikke skulle fungere optimalt for dagen, kan Anderssen-traveren stå klar til å overta.

Nydelig til i V75-5 står duoen 2 Aces Napoli og 3 General Seelster, og normalt skal de begge ha et bra bud på den gjeveste sjekken. Førstenvnte kommer med et godt rykte fra Sverige, mens sistnevnte rapporteres å trene forbedret foran lørdagens oppgave (skuffet litt sist, men på lørdag kommer 3-åringen ut med helstengt hodelag!).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

To hester gjør opp?
I den fjerde avdelingen velger vi å gå tynt, og klart mest spennende i løpet mener vi 15 Starelv Storm er med sine foreløpige 16 %! Spang Best-sønnen gikk klart godkjent mot Tuxi Titan & Co i den siste starten etter litt pause, og kretsen rundt hesten har garantert ventet inn dette løpet (står perfekt inne på pengene). Løp i kroppen har normalt gjort godt på den storvokste 5-åringen, og krefter er det nok av der i gården.

Veldig forbedret i ny regi har dog 5 Vieri vært i de to siste startene, og dagens oppgave ser helt optimal ut for den speedige Moe Odin-sønnen. 4-åringen var ikke langt bak Bork Odin i den siste starten i sitt Derby-kval, og vi betaler for Kruse-traveren på samtlige spilleforslag.

Åpent hoppeløp innleder
Det er virkelig opp til eksamen for 3 Tjurajenta ved denne anledningen, og vi tror det blir tøft for Spang Best-datteren å sette den sjette strake triumfen. 5 Hjelset Stjerna står unektelig interessant til, og med en kusk (Asbjørn Mehla) som trolig passer utmerket på den litt vanskelige Elding-datteren, bør 6-prosenteren i spillet vurderes tidlig! 6-årshoppa har fart som rekker svært langt, og i en feilfri utgave skal ingen føle seg for trygge. 7 Eli Nova fremstår nå i en langt tøffere utgave, og Elding-datteren må tilmåles solide vinnersjanser på ny.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 144, 432, 864 og 2340 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag til 100 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!