Vi velger vekk drømmen

Foto: hesteguiden.com

Dreamcatcher og Siv Emilie Løvvold har vært en slager i monte, men torsdag velger vi å gardere i lunsjen på Jarlsberg.

Sportspills meny torsdag :
V65-info: Wenche rappet milliongevinsten

Oddstips: Vålerenga i bortetrøbbel

V4 Lunsj Umeå: Elsker vinteren!

Torsdagen er det som vanlig full fyr i lukene hos Norsk Rikstoto, og vi kan glede oss til lunsjløp både i Umeå i Sverige og på Bjerke her hjemme.

På kvelden er det V65-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt en dobbel V5-omgang til Bergen travpark her på berget som gjelder, og vi har som vanlig tips til alle baner i dag.

I lunsjen på Jarlsberg synes vi det er fristende å bankerspille 5 Stensvik Iver i V5-1, og da snakker vi om en knapp favoritt i et løp der spillerne krysser flittig. 5-åringen hoppet vekk det som lignet en seier i den nest siste starten, og i den siste starten satt han bom fast som tredje på 33.0 full vei. Han hadde trolig enkelt slått gode Arwen med åpning ut i oppløpet den gangen, og han så strålende fin ut for dagen.

To løp i kroppen etter litt pause har trolig gjort godt, og vi tror ingen nekter Bø-traveren teten i dag. Veldig kjapp i vei, og de øvrige konkurrentene har ikke vist noe som skulle tillsi at de kan følge ham ned startsiden. Vel i tet tror vi kusk Vidar Hop skal ha god kontroll på dette løpet med Järvsöfaks-sønnen, og når nestfavoritten 6 Moe Kringsjå ikke ligner noen sprinter, lar vi favoritten stå ugardert i dette løpet.

Annonse: Grøstad byr på lunsjomgangens beste spill i V5-5 på Bjerke og denne er det flott odds i

Sistnevnte så ut til å ha mer enn nok med å henge med i 31-fart i den nest siste starten i et sprintløp, og han var svært nære galoppen ned startsiden den gangen. Vi tror ikke han tar ned vår banker fra utvendig posisjon, og vi satser på at Stensvik Iver gjør som sist han gjestet dagens arena. Da ble det en enkel seier på 28.8 over aktuell distanse, og han avsluttet da i 27-fart etter et løp i "dødens"!

Vår rangering V5-1: A: 5 B: 6-2 C: 1-3-4-7-8

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter, monte!
Vi har et monteløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag å se frem til i V5-2, og dagens største favoritt dukker opp i dette løpet. Vi snakker da om 5 Dreamcatcher, og normalt blir ikke 10-åringen lett å stå i mot til slutt denne gangen heller. Vunnet hele syv av de siste åtte monteløpene han har gått, men vi synes vi har sett hesten spenstigere enn ved de to siste triumfene (virket litt seig).

Vi synes således det er litt spennende med noen garderinger på våre to største spilleforslag, og en hest som 6 Santrick er uansett ingen kastekjepp. Veldig god til tredje etter tidlig galopp i den nest siste starten, og i den siste starten bekreftet 8-åringen fin form ved å bli tredje på fine 16.4 full vei. Han utstyres med rutinerte Mette R. Nyløkken for anledningen, og det er spennende nok.

Vi synes 2 Bjørn Sign stadig går fine løp i denne grenen, og 10-åringen leder dette løpet veldig lenge. Han fikk tredje på fine 15.9 over en sprint i den siste starten, og de tre løpene han vant i fjor under sal var på full distanse. Vi synes 1 Victory Bone var overrasken bra til sølv på 16.6 full vei foran sulky i den siste starten, og tidligere i karrieren har Kruse-traveren vunnet et monteløp på 16.6 full vei.

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 6-2-1 C: 3-4-9-10-7-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Et varmboldsløp i lavt grunnlag støter vi på i den tredje avdelingen, og vi finner hele seks vinnerkandidater. En spennende start gjør 8 Oscar Ribb, og dette skal etter sigende være en hest litt utenom det vanlige. Prøveløpet gikk unna på 21.8 full vei på en tung bane, og slått var da en hest som Scream (fin 4-årshoppa med 170 000 på kontoen). Sporet er ikke gull, men det er trolig snakk om en topp vinnersjanse.

En fint løp til femte på 18.8 full vei gikk 1 Lonely Star etter lang pause i den siste starten, og løp i kroppen har da normalt gjort godt. Står også langt bedre til i dag kontra det siste løpet, og vi tror Kihle-traveren er seiersaktuell. Det skal i aller høyste grad også 5 Hot Vacation H. være, og han stod for en sterk innsats til sølv på 18.5 full vei i den siste starten. Solberg opp igjen i dag, og det er neppe noe minus.

Av de bedre i en feilfri utgave skal 3 Divided Love være, men 4-årshoppa er foreløpig ikke helt stø på beina (flott innsats til fjerde på 18.5 full vei med galopp i den siste starten), mens duoen 5 Sir Charstein (fin type, som kan en hel del i en feilfri utgave) og 11 Conseptualistic (god til sølv på 18.3 full vei i den nest siste starten, men formen etter litt pause er lit uviss) får stå som to minioutsidere i dette litt åpne løpet.

Vår rangering V5-3: A: 8 B: 1-7-3-11-5 C: 10-4-2-9-12-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
Dette varmblodsløpet teller ikke mer enn ni deltagere, men det er etter vårt skjønn kun to hester som ikke kan vinne. Tre hester hever seg dog litt over mengden, og etter at 5 Cosmoa Limburgia ble avkledd ved fjerdeplassen på 18.7 over 2600 meter i den siste starten, synes vi Hamre-traveren må garderes i dag. Ble svart ut i ”dødens” den gangen, men 4-åringen kan selvsagt vinne hvis veien til tet blir billig i dag.

Kapasitet som rekker langt utover sitt relativt beskjedne grunnlag innhar 7 Millgoer, og i en feilfri utgave tror vi Malmin-traveren kan utfordre den store favoritten til slutt. Det ble galopp i den siste starten, men 4-åringen så veldig fin ut ved triumfen på 20.2 full vei i den nest siste starten. Veldig fin form holder 4 Pretty Sleipner, og det er rett før 6-åringen vinner løp (sølv på 18.2 over en sprint i den siste starten).

Vår rangering V5-4: A: 5 B: 7-4 C: 8-6-1-2-3-9

HTML EMBED

V5-5, 1609 meter autostart
Vi støter på et vidåpent sprintløp for varmblodshester i finalen, og vi synes veldig bred gardering er å anbefale. Det er slett ikke lett å lese dette løpet, og vi kan fort få en smell. En spennende start i ny regi gjør 3 Bugatti M., og kapasiteten er fin på 5-åringen. Har dog vært veldig variabel, men han vant fire løp i fjor. Vi synes forutsetningene er fine i dag, og på sitt beste skal han duge godt i et løp som dette.

Forutsetningene er fine også for både 1 Ulixes og 2 Ronaldina, men det begynner å bli en stund siden de to har vist seg fra sin beste side. Begge skal etter sigende være litt bedre enn raden, og da krysser vi tidlig i dag. Fortsetter å skuffe gjør 10 Ja El Tomcat (ikke mye tøff denne krabaten), men en billigere oppgave enn dagens får ikke 4-åringen. Sølv de to siste gangene, og det kan bli seier med litt fremgang i dag.

Sporet er ikke det beste for 7 Do It, men med litt flyt på veien tror vi ikke 5-åringen er sjanseløs. Formen er ikke så verst, og han skal være av de bedre i dette løpet. En habil sprinter på sitt beste er 11 Erina`s Boy (gått fine 14.5 over aktuell distanse som best), men formen etter litt pause er uviss. Fin form holder 4 Brave Laday, og selskapet er ikke verre enn at 10-åringen kan vinne et løp som dette.

Vår rangering V5-5: A: 3 B: 1-2-10-7-11-4 C: 5-8-6-9-12