Vi værer penger i Skien

Foto: hesteguiden.com

Vi finner ingen sikre vinnere på Klosterskogen i kveld og spiller dobbeltbanker i V5-4A/V5-2B.

OPPDATERT TORSDAG KVELD: Birger Christensen og Morten Olsen hadde flott suksess med sine V65-tips til Øvrevoll torsdag kveld. Hele sju andelslag gikk inn med seks rette (utbetaling for seks rette 3402 og for fem rette kr 109). Totalt spilte våre galoppeksperter inn ca 40 000 kroner på Øvrevoll torsdag. Lørdag er det jackpot i V65-spillet fra Täby galoppbane i Stockholm og 262 681 kroner ekstra i sekserpotten.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andeler i Eksperten til lørdagens jackpotomgang i V65-spillet fra Täby (scroll ned for å finne lørdagens andelslag)

Nettavisen/Sportspills eventyrlige suksess fortsetter på travet. Seks svært lykkelige andelskjøpere av Kurt Leirvågs systemspill til Bjerke på Eksperten onsdag (andelspris kr 800) kunne smile hele veien til banken. Seks rette ga en utbetaling på hele 343 117 kroner og fem rette ga hele 2 408 kroner i utbetaling. Hver av de seks andelseierne kunne dermed kvittere ut drøye 65 000 kroner hver. I tillegg ble det fem femmere og over 12 000 kroner tilbake på sju øvrige andelslag. Over 470 000 kroner totalt innspilt på Bjerke i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det betyr at Nettavisen/Sportspill har spilt inn over 3 millioner siden lørdag 27. juli og torsdag er det nye gevinstmuligheter. Torsdagsmoroa starter med V4 fra Boden og fortsetter med en flott lunsjomgang fra Bergen. Til kvelden er det en herlig V65-omgang fra Øvrevoll, mens Klosterskogen byr på dobbel V5.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 13.37
V5B kl 19.40

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi dobler
Klosterskogen byr altså på dobbel V5 denne torsdagen og vi sliter med å finne en sikker banker. At Gøran Antonsen er stor optimist med 9 Lionel i V5-4A/V5-2B kan vi forsåvidt forstå, men han er ingen toppkusk og bakspor samt av voltestart trekker ned og derfor dobler vi med kapable 4 Speedy Frecel som har fått et mye bedre startspor nå som 2 Thai Bazaar er blitt strøket. Vi løser kveldens V5A og V5B med å spille dobbeltbanker i V5-4A/V5-2B.

Frode er skeptisk
I V5-5B blir 2 Danseur Rapide stor favoritt, men Frode Hamre har blitt betenkt etter den siste starten. Frode mener hesten da gjorde den sletteste innsatsen i hans regi og det gjør ham usikker. Gjestekusk Thor Borg sitter opp i kveld. Frode var skeptisk etter oppvarmingen til Dacke Håleryd på Bjerke onsdag, og skepsisen var vel begrunnet. Vi kan ikke anbefale noe bankerspill på 2 Danseur Rapide med slike rapporter og garderer bredt i V5-5B.

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august! .