Vidåpen lunsj fra Axevalla

Mikael J Andersson er kusken bak en av våre luringer denne onsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Mikael J Andersson er kusken bak en av våre luringer denne onsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har en ekstremt vrien V4-omgang i vente fra Axevalla denne onsdagen. Ingen klare favoritter, og løpene er svært åpne. Vi byr på frekke bud mot lukene!

Fra Momarken 13. januar så var det duket for FEST i V5-spillet. Vårt minste forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på 192 betalte nemlig ut FLOTTE 6 750,-. Godbiten Smedviktor (15,4%) stod først på ranken. Fra Leangen dagen før så ble det også klaff i V5-spillet, og det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 450 betalte ut 6 626,-. Samme dag så ble det også seks riktige på vårt mellomste forslag på Mantorp. Innleveringsprisen her var 480, og forslaget betalte ut 3 630,-. Her innfridde Prince Tagg (5.valg) som vårt herlige objekt!

Om du ikke var med på moroa på mandag, og tirsdag så er det nok av muligheter i dag. I spillboksen under så kan nemlig du kjøpe en bong som gjelder løpene fra Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Axevalla:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne onsdagen:V76 på Bjerke med start kl.19.00.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I lunsjen fra Gävle på tirsdag så ble det enkelt. Vi satt dog FIRE FØRSTEVALG, og det er ikke så verst når det dreier seg om V4... Wild Thing (2.valg) + Kattens Chamsin (5.valg) innfridde begge som våre spennende objekter. Fra Mantorp dagen før så lanserte vi Prince Tagg (5.valg) som et herlig spill. Tipsene i Sverige sitter altså bra, og vi håper at du setter pris på Nettavisen sin økte satsing mot nabolandet. Fra Axevalla denne onsdagen så kan vi by på følgende:

V4-1 : 8 Robban M.J. – Kom ut etter pause sist, og den ble passivt kjørt i tredje innvendig. Der ble den sittende godt, og den fant ingen luker på oppløpet. Så helt RÅ ut i målgangen med masse krefter igjen, og vi gav den to pluss i kanten. Løste dårlig fra start sist så sporet betyr ikke så mye da den likevel ikke har vist seg å være av de raskeste fra start. Inntrykket var såpass solid sist at den er verdt litt innsatser i innledningen. OBS!

V4-2 : 7 King Jordan – Virker å være under en klar utvikling for tiden, og den skal passes her. Nå sist så dundret den til tet, og i siste svingen så ser kusken VELDIG seierssikker ut. Litt inn på oppløpet så trekker kusken ned draskylappene, og da kom galoppen. Gangen før så fullfører den veldig fint etter sene luker. Er kjapp ut, og skulle den komme seg foran i dette billige løpet så burde sjansene være gode. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 1 Alexandrie – Avsluttet solid nedover oppløpet sist, og den så skikkelig bra ut for dagen. Kan åpne bra om den blir laddet med, og her burde den dårligst få rygg leder. Er klart aktuell her da, og den skal passes! 3 Emil Fame – Er brennkvikk i uttaket når den blir laddet med, og skulle man greie å komme seg foran på hesten sin beste distanse så regner vi med at den blir kjørt foran. Kan lede lenge da selv om den ikke var på topp sist.

V4-4 : 4 Joe Mama – Er MYE bedre enn raden, og den er interessant i en jevn finale. Den fullførte solid nå sist, og den var også klart bra nest sist. Står her helt riktig til, den blir kuskeplusset med Mikael J, og den kan fort sitte der nå. Prøves som en mulig godbit, men her er det jevnt.