Vidåpen lunsj på Axevalla

Mikael J Andersson kjører en av dagens tyngste favoritter på Axevalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Mikael J Andersson kjører en av dagens tyngste favoritter på Axevalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har en vidåpen lunsj i vente på Axevalla onsdag. Her vil det overraske oss om det ikke blir store kroner. Vi byr på et superssjokk i innledningsløpet...

Sportspills meny onsdag
V76 Bjerke: Bonuspott med to bankere
V5 Bjerke: V5-banker som ikke sitter fast i kveld
VM på ski: Krogh jakter medalje
Tippekupong: kommer
Oddstips:
Bournemouth i motflyt

I lunsjen på Eskilstuna tirsdag satt alle våre forslag, og den minste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på 192, ja, den betalte ut 640. Om kvelden på Jägersro så greide ingen å løse V64-rebusen, men vi serverte våre kunder nye TOPP-OBJEKTER! Rajah Prinsess (6,7%) + Try Osted Antik (19,5%) ble begge lansert som godbiter i den uløselige omgangen. På Axevalla denne onsdagen så knaller vi til med nye godbiter i det som er en SVÆRT ÅPEN V4-omgang. Du finner disse objektene lenger ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Axevalla:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne onsdagen:V76 på Bjerke med start kl.19.00. Bonuspotten på 975 509 skal betales ut denne onsdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene på Axevalla:

V4-1 : 9 Super X. Factor – Kom ut etter pause sist, og den gjorde et fint inntrykk. Ble sittende fast i det lengste, og selv om taktskifte ikke var der når den fikk sene luker så gjør den et klart positivt løp. Kommer her ut mot en ekstremt svak motstand, og den kan supersjokke med flyt. OBS!

V4-2 : 1 Manley – Kommer ut i regi Sofia Aronsson, og vi må bare lansere den direkte da dette er en hest med KANON KAPASITET i forhold til det grunnlaget som den har på konto. Vi snakker her om en hest som vant sitt kriteriekval femte sist, og da banket den LIONEL. I finalen fjerde sist så blir den sittende bom fast. Har MYE ugjort i løpsbanen om den får holde seg hel, og den skal bli uhyre spennende å følge for ny trener. Trenger helt sikkert en blåser eller to før storformen er der, men med bra rapporter i ryggen så roper vi et varsko direkte!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 6 Crazy Foot Mambo – Interessant løp! Ideen vår har fått seg fire løp i kroppen etter pause, og her er det storform i anmarsj! Gikk strålende etter galopp nest sist, og da viser den 14,6 s 1900m med krefter igjen. Nå sist så går den pigg i mål etter et passivt opplegg, og vi har 12,4 s 500m. Klaffer det med de riktige ryggene så kan den felle alt. OBS!

V4-4 : 10 Borga Og On – Her er det VIDÅPENT! Draget vårt er bra på sitt beste, og med noen løp i kroppen etter en lengre pause så skal den tas på alvor i såpass billige omgivelser. Nå sist ble den kjørt ned, og det løpet kan man bare se bort fra. Blir nå kuskeplusset, og den kan nesten ikke komme ut i et løp mot en billigere motstand enn dette. PRØVES SOM EN FREKKIS!