Vidåpen V4-omgang fra Boden

Det oser store kroner i lunsjen fra Boden denne tirsdagen.
Det oser store kroner i lunsjen fra Boden denne tirsdagen. Foto: Gorm Kallestad/ SCANPIX

1,2 millioner innspilt under V75-omgangen på Leangen! 190 000 innspilt under V75-omgangen på Solvalla! Tirsdag så jaktes tusenlappene fra Boden i en åpen lunsj!

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Solvalla dagen etter (25. januar) så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Boden denne tirsdagen så har vi en VIDÅPEN LUNSJ i vente med store felter, og mange vinnerkandidater i samtlige løp. Vi er selvfølgelig sugen på nye fremganger i Sverige, og jakter på fine V4-kroner med et forslag uten banker. Objektene våre til omgangen fra Boden finner du i bunnen av denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spilboksen

Innleveringsfrister Boden:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne tirsdagen: V5 på Momarken med start kl.13.37. V65 på Forus med start kl.18.30. V64 fra Eskilstuna med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Våre objekter til Boden denne tirsdagen er som følger:

V4-1 : 8 Katla Kiro – Ble firer i Derbystoet i fjor, og da var den hakk i hel på hester som Åsrud Vilja/Lyn Rappa. Gikk et veldig bra løp, og noterte seg for 27,1/2140ma. I Sitt siste løp så er den OK i kulissene, Lannem Silje vant det løpet… Kommer nå ut etter en liten pause, og den dukker opp i helt riktige omgivelser. Er formen sånn noenlunde på plass etter denne pausen så burde den dukke opp langt der foran. OBS!

V4-2 : 6 Merry Broline – Har en spennende oppgave foran seg her, og den er spillbar. Nå sist så gikk den PIGG i mål etter svært sene luker, og den så rett og slett veldig bra ut for dagen. Her dukker den opp mot en ikke veldig tøff gjeng, og burde være med helt der foran med litt flyt. PASSES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 15 Patricia Bishop – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og den var bra til seier etter en bunnsolid sisterunde. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen etter avbrekket, og den kan ventes enda noen knepp forbedret til denne oppgaven. Etter at den slet med blodverdiene i fjor høst så er den nå perfekt. Trenger selvfølgelig litt flyt fra denne utgangsposisjonen, men den duger på kapasitet, og distansen er bare et pluss.

V4-4 : 3 Zacus Turbo – Avsluttet strålende fra tredje par utvendig nå sist, men den kom akkurat for sent da. Hadde for dårlig feste i skoene, og den hadde nok vunnet det løpet med bedre feste. Er klart best om den får gå med i rygger, og klaffer det med opplegget så burde den være klart spennende her. OBS!

Innleveringsfrister Halmstad: