Vidåpen V4-omgang på Boden

Ove A Lindqvist er som vanlig sentral på Boden. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ove A Lindqvist er som vanlig sentral på Boden. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Dagens tyngste favoritt er i trøbbel - sjekk vårt herlig objekt mot den! Ellers vrimler det av spennende drag i det som er en vidåpen V4-omgang på Boden!

Vi kaller Bergen Travpark for vår gullgruve, og det ble nye fremganger fra banen mellom de syv fjell på torsdag 12. mars. Nettavisen sin lille V65-bong på 144 betalte ut 951. Nettavisen sin lille V5-bong på 180 betalte ut 1 939. Nettavisen sitt DD-forslag på fire rekker gav en odds på 27,41! Tidligere i år har vi spilt inn over en million på Bergen...

Nye sterke tips ble servert til Sverige torsdag. Hot Deposit (2. valg), Art Kjarvald (2. valg), og Ängens Airman (5. valg - 5,6%) ble alle lansert som mulige godbiter til Umåker. Spesielt den siste la vi ordentlig TRYKK på, og vi håper at noen av dere greide å komme til V64-lukene.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Boden starter som vanlig 12.45.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Boden denne søndagen kan vi by på følgende:

V4-1 : 1 Indra Rej – Et dårlig kaldblodsløp innleder på Boden denne søndagen, og her er det veldig åpent. Vår ide har en dårlig rad, men vi føler at den er klart misvisende. Nå sist så feiler den kort før mål da den er i ferd med å avslutte bra. Er selvfølgelig ikke 110% stabil, men formen, ja, den er bra. Kan nesten ikke få et finere løp enn dette, og den er verdt å følge i innledningen. OBS!

V4-2 : 11 Buy The Law – Favoritten blir kastet til ulvene, men det bryr ikke spillerne seg om, og gjør North Leader til en storfavoritt. Det mener vi er helt feil. Draget kan ALT på en god dag, og det løpet som den gjør nest sist, ja, det er noe av det mest svette vi har sett på lenge. Kommer da aldeles rått tilbake etter galopp. Her lukter det fart på forestillingen, og da kan det bli dønn riktig å komme bakfra med denne frekkisen! STOR OBS SOM MÅ MED PÅ ALT!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 3 Irwin Saknussen – Er interessant her, og vi likte den i Finland nå sist. Er da med på en luftig åpning, og første 500m ble passert på 10,5! Havner etter hvert i rygg leder, og der ble den sittende godt. Bom fast over mål, og den så RÅLEKKER ut i målgangen! Denne 5-åringen virker å være under en rivende utvikling, og unngår den bare tidlig galopp i volten her, ja, da skal sjansene være gode!

V4-4 : 11 Magnificent Girl – Gjør en spennende årsdebut denne søndagen, og vi velger å gå på den direkte. Gikk flere meget bra løp i fjor som 3-åring, og hevdet seg mot tøff motstand. Kommer her ut mot det vi mener er en klart overkommelig gjeng, og er draget vårt 80% første gangen ut, ja, da kjemper den helt sikkert om seieren. Bra sjanse, og varsellampene blir slått på!