Vidar Hop dominerer lunsjen

Foto: Hesteguiden.com

Meget velkjørende Vidar Hop har to feite vinnersjanser under torsdagens lunsjtrav på Bjerke.

Årets siste lunsjtrav står for døren på Bjerke torsdag og det er bra klasse på lunsjløpene denne torsdagen. At Bjerke har hevet førstepremien til 20 000 kroner i hvert lunsjløp nå i romjulen, har åpenbart fristet hesteeierne.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Vidar Hop blir lunsjomgangens nøkkelkusk da han er betrodd omgangens to største favoritter i form av 5 Eowyn C.C. i V5-1 og 1 Alsaker Piril i V5-4. Vi velger førstnevnte som vår singelstrek.

Eowyn C.C. har innledet sin karriere meget lovende og har vunnet tre av sine sju starter i debutsesongen. Både fjerde sist og tredje sist vant hoppa helenkelt. I de to siste startene har Jag De Bellouet-hoppa møtt meget tøff motstand. Nest sist var hun sterk treer etter å ha vandret utvendig for Sportspills banker Dornenkønig i hele sisterunden i et V65-løp på Bjerke. Sist i V75 avsluttet hun flott til fjerde.

Torsdag er det ned flere klasser i forhold til motstand, og fra et flott femtespor er det svært gode muligheter for at Vidar Hop inntar føringen på et tidlig tidspunkt. Derfra må det være en topp vinnersjanse. Vidar Hop forvalter stort sett gode oppsitt på en utmerket måte og vi bankerspiller.
Rangering V5-1: A: 5 B: 3-2-7-11 C: 9-6-8-12-10-1

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-2:
Kai Frode Olsen har en fin hest i 1 Peacekeeper, og vi prøver et frekt førstevalg. Vi var etter hoppa også femte sist på Biri, men en tøff åpning satt i beina tilslutt da og hoppa måtte nøye seg med tredje fra tet. Sist spurtet Peacekeeper fint til fjerde. Torsdag er det igjen sprint og bra sjanse for at Peacekeeper forsvarer innersporet. Tippes derfra.

8 Natalma Halbak holder superform, og selv etter et forholdsvis tøft løp avgjorde Killingmo-traveren enkelt til slutt sist. Enklere imot torsdag, men spor åtte bak bilen er krevende. 11 Whitney As og 12 Superritj har også vært uheldige i sportrekningen, men begge hestene speeder flott dersom de får gode rygger. Passes.

2 Pretty Lavec har hatt en sesong helt på det jevne, men sprint, spor to og Høitomt som kusk gjør at vi setter hoppa forholdsvis tidlig på. 9 Jet Staro har levert to sterke løp på rappen, og dersom det for engangs skyld skulle stemme for kusk Liv Jorunn Lund, kan en svært etterlengtet seier være et faktum (står flott til i rygg på Peacekeeper).
Rangering V5-2: A: 1 B: 8-11-12-2 C: 9-5-3-4-10-6-7

V5-3:
Veldig fine ungdommer på farten i V5-3. Morgan Ivarsson viste frem en riktig så fin treåring på Bjerke i form av 1 Kul Broline for en måned siden. Kul Broline blir favoritt i spillet, men var såpass bra i seiersløpet at vi setter Pine Chip-sønnen først uansett.

3 Riverlands Mr. Hitman galopperte bort seieren ut mot oppløpet i et bra treårsløp på Klosterskogen sist. Det var gode hester som hadde blitt slått ved den anledningen. Feilfritt er Horpestad-traveren seiersaktuell. 11 Tycoon November er nok den beste hesten, men sliter med beintøyet og blir den selvsagte outsideren.

2 General Ideal vant fra tet i skrotlag nest sist, og er vanskelig å plassere inn i dette løpet. Trener Midtfjeld er optimist fra et fint startspor. Garderingskryss. 5 Pebbe Simoni tok som General Ideal en veldig intetsigende tetseier nest sist og er også vrien å plassere inn i løpet. Der stenger vi igjen butikken, selv om 6 Gusse's Wanna Bee har vist lovende takter. Men kusk Nils Olav Holm er meget skeptisk til hard bane.
Rangering V5-3: A: 1 B: 3-11-2-5 C: 6-4-8-7-9-10-12

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-4:
Tre hester skiller seg klart ut i lunsjens eneste kaldblodsløp. Vidar Hop blir stor favoritt med 1 Alsaker Piril, men førstesporet kan ikke den lovende treåringen utnytte i det hele tatt. Vi setter 3 Garli Mollyn først. Vallaken er i knallform og torsdag er det supersjanse for tet, og derfra har Hjørnerød-traveren levert svært gode løp.

1 Alsaker Piril har utviklet seg voldsomt utover høsten og var kanskje bedre enn noengang sist på Jarlsberg da han lenset unna til overlegen seier. Tok også en sterk seier fra dødens/tet nest sist på Drammen mot bra hester. Men førstespor var nok ikke det Vidar Hop ønsket seg og det gjør det litt sjanseartet.

10 Bravo Turbo er den tredje seierskandidaten. Selv etter voldsom startgalopp kom Bravo Turbo alene til mål på Biri sist. Kapasitetsmessig er han kanskje best i feltet, men fartsmessig er det fortsatt noe å gå på for Lindbak-traveren.
Rangering V5-4: A: 3 B: 1-10 C: 11-5-8-9-12-4-6-2

Annonse: Øivind Grøstad byr på flere meget spennende objekter til torsdagens lunsjtrav på Bjerke

V5-5:
Odd Arne Sagholen kan prikke en flott dobbel på Bjerke torsdag. 2 Beak's News har gjort tre fine løp på rappen nå, og torsdagens forutsetninger er helt perfekte. Er Sagholen-traveren på skuddhold mot oppløpet, må det være topp vinnersjanse.

3 Warwick R. er enda en fin vinnersjanse for Vidar Hop. Gjør nå sin andre start etter pause og i regi Tor Olaf Halle. Gidde Palema-sønnen kan flytte beina på en sprint.

7 Sno Long Boys og 8 Bullys Mr. Frazer er begge klart på vei opp i form, men sporene gjør at de er prisgitt posisjoner og tempo underveis. Treårige 5 Classic Star jager tet, og kan muligens holde inn derfra (selv om vi tviler). Fine sprintere er også 6 Crebas H. Laday (spurtet strålende nest sist, ikke like god sist) og 12 Thai Black Wonder (med eventuelt knalltøft tempo i front).
Rangering V5-5: A: 2 B: 3-7-8-5-6-12 C: 11-10-9-4-1