Vidar Hop med ny V5-banker

Vidar Hop viste solid kuskeform tirsdag og er sjåfør bak Nettavisens V5-banker på Bjerke onsdag.
Vidar Hop viste solid kuskeform tirsdag og er sjåfør bak Nettavisens V5-banker på Bjerke onsdag.

Vidar Hop innfridde med Nettavisens lunsjbanker på Klosterskogen tirsdag. Onsdag kusker han Nettavisens frekke V5-banker på Bjerke.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: To bankere på direkten
V4 Romme: Kontio i hetluften
Oddsdobbel: Wigan på kanten av stupet
Oddstips: Pardew lurer Newcastle
Tippetips: Vi går for store premier

Bjerke travbane byr også på et hyperinteressant V5-spill onsdag kveld. Sist onsdag endte V5-utbetalingen på solide 50 851 kroner, og det ligger fine penger i luften også i kveld. Jeg spiller en frisk banker i V5-2. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hop er i form
Vidar Hop hadde en flott lunsj på Klosterskogen tirsdag og har fine vinnersjanser også onsdag. 2 Last Hooray er den sannsynlige tethesten og i et slikt løp, kan hesten da utmerket godt lede hele veien. Var klart forbedret sist onsdag i fireårsløpet som ble vunnet av Quite Pepper og blir et klart førstevalg for meg i kveld. I et meget utfordrende V5-spill velger jeg å bankerspille.
Rangering V5-2: A: 2 B: 9-1-4-7 C: 2-11-8-12-10-5-13-6

V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Fireårige 12 Nordby Hugin er trolig den klart beste hesten i V76-4. Hesten viste i flere treårsløp i fjor, at kan være blant de beste treåringene i landet. Er nå hentet hjem til eieren Georg William Sværdrup og selv om hesten kanskje burde hatt en blåser i kroppen, tror jeg på bra vinnersjanse.

Folkehesten Jarlsberg 6 Finnskog Odin starter meget hyppig. Tre strake seire nå, men overbeviste ikke i seiersløpet på Momarken sist, og møter stadig bedre hester. Favoritt i fare. 5 Tyri Stjernen gjorde et mektig seiersløp i V76 for tre uker siden. Galopperter seg bort i starten etter, men er mer enn god nok.

7 Mediaas Odin sørget for spillefest for Nettavisen når hesten vant direkte etter fire års pause i debuten for Jan Roar Mjølnerød 16. desember i fjor. Vant også den påfølgende starten på Momarken på nyttårsaften, men har siden vært borte fra løp pga forkjølelse. Fire hester får plass på mine forslag.
Rank V5-1: A: 12 B: 6-5-7 C: 11-8-13-3-4-2-1-9-10-14-15

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Tom Erik Solberg tok tre seire under tirsdagens lunsjtrav på Klosterskogen tirsdag og har som kjent solid vinnersjanse med S.T.C.C. Faksa i V76-1. Vinnersjanse har han definitivt også med 3 H.G. Imar i V76-6/V5-3/DD-1. Nest sist var hesten tapper i nederlaget i et V75-løp på Klosterskogen (Odd Herakles vant). På Bjerke 31/1 (også det V75) var hesten igjen solid treer. Fra spor tre i kveld kan H.G. Imar får tet, og derfra må det være en bra vinnersjanse. I et herlig DD-veddemål i kveld, velger jeg å bankerspille hesten.

2 Rognfaks kan dog bli en lei nøtt å komme forbi på startsiden. Tetvant overbevisende nest sist, men ga opp via sporene i løpet 31/1 (der H.G. Imar ble tredje). Er Rognfaks like bra som nest sist, er han en klar vinnerkandidat her. 4 Bokli Vind kommer tilbake etter tre måneders pause. Kapasiteten er velkjent og Flåten har form på stallhestene om dagen. Disse tre får plass på mine to minste forslag.

Jeg betaler også for 6 Juniorprinsen (burde vunnet sist, og står vrient til spormessig i kveld) og 9 Mjølner Komet (strålende vinner i V75 i sitt siste løp) på samtlige V5-forslag.
Rangering V5-3: A: 3 B: 2-4-6-9 C: 8-1-10-5-7

V5-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Strålende V76-finale der det er mange vinnerkandidater. Kapasitetshesten 10 Arc Va Tout kommer tilbake etter en treningsperiode med gode rapporter i ryggen. Arc Va Tout har vist mer enn en gang at han tåler hardkjør underveis og blir min knepne favoritt.

11 French Destiny gjorde et toppløp fra køen i sin siste start (17/12). Har vært behandlet etter det løpet, men rapportene er gode. French Destiny er en tøffing som går til mål alle dager i uken. 5 Love Voice er i form og blir spillefavoritt. Slett ikke sikkert at hesten blir sluppet til tet her og da kan det bli sjanseartet. 9 Urban Barsk har fått et løp i kroppen og har gode rygger fra start. Se opp.

Ungheststjernen 7 Golden Street har hevet seg i regi Cato Michelsen og gjorde et sterkt seiersløp fra dødens sist. Spor sju er svært sjanseartet, men hesten kan være god nok til å vinne dersom det klaffer litt underveis. I V76 har jeg stoppet på disse fem, men i V5-spillet får jeg plass til ytterligere garderinger. 

Hestene 1 I'Ken (står ypperlig til, men har manglet det siste lille på slutten), 4 King Of Friday (variabel, men bra på sitt aller beste) og 2 Bar Story (slår til med et pangløp i ny og ne).
Rangering V5-4: A: 10 B: 11-5-9-7 C: 1-4-2-12-8-6

V5-5 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
To hester skiller seg klart ut i V5-5, der jeg setter 5 Kijafa først. Det er fordi det er bra sjanse for at Kim Pedersen kan svare ut 6 Migration fra start. Nå er Kijafa høyst variabel, og det er ikke gitt at hoppa gjentar den solide prestasjonen fra seiersløpet sist onsdag.

6 Migration kjørte seg tidlig til tet sist og vant meget uanstrengt. Frode Hamre tror ikke han henter en lengde på Kijafa fra start, og tror heller ikke han slå denne fra dødens. Det kan så være, men det er ikke sikkert Frode har rett i den vurderingen. Uansett er hesten en klar seierskandidat. 

1 Queen Corall blir 3. valg i løpet, men kryssmessig er det et hav opp til favorittduoen. Josefine Eilertsen har gjort en flott jobb med hoppa, og fra et perfekt førstespor er det ikke helt utenkelig at hoppa kan vinne. Jeg markerer på de større forslagene.
Rangering V5-5: A: 5-6 B: 1 C: 7-3-2-8-4