Vidar Hop ofrer Jarlsberg

Foto: hesteguiden.com

Toppkusken Vidar Hop vraker hjemmebanen for å vinne med Federer.

Det er ikke ofte Vidar Hop velger Biri fremfor hjemmebanen Jarlsberg på en fredag. I kveld gjør han et unntak, og det forstår vi veldig godt. Topphesten Federer står med seks strake seire og har en alle tiders mulighet til å øke til syv strake seire i V5-3 på Biri. Federer har fått et flott startspor, og Vidar Hop styrer garantert tidlig til tet og da kan vi ikke se hesten tape dette løpet.

Klikk her for å se våre V5-forslag

V5-1:
Høykapable, men akk så usikre 6 Lovely Story blir vår favoritt. Skulle Olav Mikkelborg komme seg til tet her, tror vi løpet er kjørt. Men det er stor galopprisiko. 1 Magic Pedro var lysende sist. Hestene til spydkjempen Terje Pedersen har funnet formen nå (Baldrian Pedro vant i lunsjen på Bjerke torsdag og Superyankee Pedro vant nylig et V75-løp), men Magic Pedro er svært vanskelig fra start og førstesporet bak bilen er ingen fordel.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

V5-2:
Et løp der de fire strekhestene har de beste betingelsene. Sprint og voltestart og sommerbaner favoriserer strekhestene og vi rangerer de fire strekhestene noenlunde likt. Fra tillegg blir vanskelige 10 Torderud Lynet en del spilt, mens kapable 8 Jahn Robert har fått et vanskelig fjerdespor. Det er et vrient løp dette, og garderinger kan være lønnsomt.

Her finner du våre tips til fredagens løp på Jarlsberg

V5-4:
Er et fint sprintløp der posisjoner avgjør mye. Det er en klar fordel å komme seg foran på den raske Biri-banen og får Vidar Hop vanskelige 2 Millennium D.K. avgårde fra start kan det være tet og slutt. 10 Real Cosmic var knallgod sist, men fra tiendespor må det løse seg. 1 Olympic Image har trukket vinnersporet og kan mye på sitt beste. 6 New York Flying var forbedret første gang ut etter lang pause og 4 Super Gloria er mye bedre enn raden. Kryss etter lommeboken.

Annonse: Øivind Grøstad med tips til Biri, Jarlsberg og dobbel V75 på Solvalla

V5-5:
Mange flotte kaldblodshester på farten i DD-2. Vår favoritt 1 Torpa Emil. Vallaken er svært variabel, men er god fra start og fra førstesport kan dette bli riktig. 7 Greis Vinn holder en lang toppform, og det er mulig Cato Antonsen klemmer til fra start her. Men Greis Vinn har fått tøffe løp på slutten og mye penger på konto, så får vi se om hesten til "stall guttene fra Bergen" kan ta sin fjerde seier for året. 8 Prins Marius får Vidar Hop i sulkyen og treffer Vidar sånn noenlunde fra start, kan Vidar muligens få fram vinnerinstinktet i Mjølnerød-traveren. 10 Rabb Odin er også en vinnerkandidat, mens 9 Lundfax står lurt til i rygg på raske Torpa Emil.