*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vidar tar oss til månen

Foto: Hesteguiden.com

K.L.M. Buymethemoon har ikke bare et festlig navn, han kan flytte beina også. Sjekk våre V65-tips.

09.05.12 10:44

Bjerke travbane innleder et femdagers maraton med en svært spennende V65-omgang onsdag. Torsdag er det lunsjtrav, fredag er det ettermiddagstrav, lørdag er det en meget spennende V75-omgang og søndag den store festen med Oslo Grand Prix som hovedrett.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Vi hadde flere mulige bankerkandidater denne onsdagen, der valget tilslutt stod mellom 6 French Destiny i V65-1 og 3 KLM Buymethemoon i V65-6. Siden førstnevnte er litt mer usikker på beina enn sistnevnte, valgte vil tilslutt KLM Buymethemoom som vår hovedbanker denne onsdagen.

Karrierebeste sist
Den Steinar Holm-trente fireåringen som vi lanserte som en frekk V75-banker på Momarken nyttårsaften i fjor (tapte da på målfoto mot Fux Pride) gjorde trolig karrierebeste i sitt siste løp på Momarken. Med storfavoritten og V75-vinneren Bogle Superb trygt plassert i tet og K.L.M. Buymethemoon i tredje utvendig, trodde vi alle løpet var kjørt. men etter en virvlende finish var Pine Chip-sønnen først på streken og imponerte stort. Nå var kanskje ikke Bogle Superb helt på topp den dagen, men det forringer ikke prestasjonen til vår V65-banker. Vidar Hop opp som kusk som vanlig, spor tre bak startbilen. Forutsetningene er gode denne onsdagen, det er også motstanden. Men vi tror på seier og bankerspiller i V65-6.
Rangering V65-6/DD-2/V5-3: A: 3 B: 12-5-6-1 C: 2-10-9-4 D: 11-8-7

Annonse: Grøstad/Lerum med 146 967 kroner innspilt den siste uken og voldsom tipsform

V65-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Han dro til med 15.7/2140 meter voltestart 6 French Destiny i sitt prøveløp på Momarken for tre uker siden. Love You-vallaken som har stått i Erik Killingmos trening noen måneder nå, besitter utvilsom kapasitet. Men måtte altså ut i prøveløp ettersom han galopperte seg bort i begge sine første starter for Killingmo. Spor seks og ytterst i volta fra strek onsdag. Tramper vallaken rett fra start, blir han ikke god å slå. Vi bankerspiller på de to minste forslagene, men strør på med et par garderinger på det største forslaget.

Vi må starte med 1 Opus One F.H. som leverte en glitrende finish til tredje på Jarlsberg for fjorten dager siden. Han var nær ved å hente fireårige J.T.'s Crown da, og det er slett ingen kasteball. Lykkes Simen Bremseth Jessen med å få hesten feilfritt avgårde, vet vi at denne vallaken går til mål alle dager i uken. Blir lite spilt, vi sier et klart obs. 7 Nimbus Vang settes inn som tredjevalg. Kolnes-hesten har klart bedre form enn raden indikerer, og nå varsler Høitomt offensiv kjøring. 11 Mosquito De Mill er også en kar som tåler tøffe opplegg og formen er bra.

Vi stopper på disse fire, men får ikke sjokk om 12 Lincoln Frontline (gjør alltid sitt beste), 13 Onion F.H. (kan få en flott start fra springspor, men svært usikker form), 9 Best Boy Augustinu (gjorde sitt beste løp på lenge sist) eller 8 Nicole In One (spennende i ny regi) er først over målstreken i et flott spilleløp.
Rangering V65-1: A: 6 B: 1-7-11 C: 12-13-9-8-15-3-4-14-5-2-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

HTML EMBED

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Vi går litt mot rangeringen her og setter den forventede tethesten 5 Panter Neo først. Han satt i tet også i seiersløpet nest sist og avviste da enkelt den gode Hamre-traveren Flibustier. Rutinerte Truls Desserud får sjansen som kusk i dette amatørløpet og dermed er hesten i gode hender. Gjør sine klart beste løp i tet og blir ikke lett å slå derfra.

Annonse: Ta imot en uspilt godbit fra godteposen til Grøstad i V65-2. Grø byr på et sjokk

11 Up To Date innfridde helenkelt som vår banker på Momarken 1. mai. Da satt hoppa i tet og fikk dirigere etter behag, men så likevel lysende ut nedover oppløpet. Nå blir det løp bakfra, men hoppa skal selvsagt regnes tidlig. 8 Chip Line hadde vi feeling for helt til sportrekningen forelå. Fra åttendespor blir det litt sjanseartet, men hesten har vunnet V75-løp og har bra kapasitet. Det har også 10 T.M. Continental som ikke kunne rå på en knallgod Oslo Kronos på Biri sist, men avslutningen til sølv var solid.

1 Eck Sensational har trukket et sjanseartet førstespor og dermed øker galopprisikoen. Klarer rutinerte Hans Even Andersen å få Braaten-traveren avgårde i trav er det ingenting å si på evnene til hesten.
Rangering V65-2: A: 5 B: 11-8-10 C: 1-2-12-6-3-9-7-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-3 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
Vi bankerspilte 7 Norheim Flaks i V5-spillet på Bjerke for fjorten dager siden og hesten leverte et flott løp til andreplass da. Men en passiv Kristian Malmin satte inn angrepet for sent den dagen og i iveren etter å nå igjen tethesten (og vinneren) Aaby Knekten nedover oppløpet galopperte hesten da. Hadde neppe vunnet uansett. Flott springspor i volta onsdag, men sprint er nok et minus. Uansett vår favoritt.

Den notoriske galoppøren 5 Aaby Knekten holdt seg altså på beina i comebacket etter lang pause og da ble det seier. Får muligens teten igjen og har samtidig sikkert gått fram med løp i kroppen. Kan vinne igjen. 9 Hokseng Rypa gjorde en klart godkjent debut i regi Heidi Moen. Fikk opp farten for alvor de siste hundre metrene og hadde størst fart av alle over mål. Spennende fra et fint smygspor.

11 Eld Stjernen er slett ingen dårlig trønder. Skuffet litt sist på Leangen, men stod vanskelig til da. Svært god i seiersløpet i Østersund nest sist, men sprint er muligen ikke optimalt. 3 Krum Odina er rask og lettplassert, men må nok ha det veldig servert for å vinne. 2 Eik Lina har kapasitet, men har neppe fordel av sprint.
Rangering V65-3: A: 7 B: 5-9-11 C: 3-2-1-6 D: 12-10-8-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-4/V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det kan være en bankerkandidat på farten også i den fjerde avdelingen. 3 Hidalgo har vist utmerkede vinnerevner og vunnet tre av fem løp i karrieren. Vi har likt svært godt måten hesten har vunnet disse løpene på og fra et nydelig tredjespor bak bilen kan det bli tet.

Dog er det ikke helt umulig at 2 Lovestile kan svare ut Hidalgo og da blir det mer sjanseartet. Stod helt håpløst til i tolvtespor bak bilen sist onsdag mot svært gode hester og prøvde et fånyttes angrep via sporene 800 igjen. Solid vinner nest sist, også det i et V65-løp og nydelige forutsetninger onsdag (er strøket). 8 Eck Episode var med i det samme løpet sist onsdag (ikke seiersløpet til Lovestile altså) og holdt koken flott fra dødens. Fireåringen har mye inne og kan vinne dette.

Det kan også 9 Entrada, men vallaken har litt usikker form etter pause. 11 Per Halbak tåler å gjøre en god del selv og med litt tempohjelp foran, er det ikke helt utenkelig at Lars Anvar Kolle kan seiersdefilere i V65-4. 1 Waschera står nydelig til og kommer til å få et flott smygløp her. Vi får ikke sjokk om fireåringen er først over mål.
Rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 8-9-11 C: 1-4-7-6 D: 10-5-12

Annonse: Grøstad måtte gnikke seg i øynene da han så denne for litt siden. I kveld går han til lukene i V65-4

V65-5/DD-1/V5-2 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
Til tross for at 2 Børke Luna gjorde et kanonløp fra dødens i V75 sist og står 20 meter bedre til enn 4 Torianna sist de møttes, setter vi svært vinnervillige 4 Torianna først. Bokli Eld-datteren har vunnet sju av ti løp og så uforskammet sprek ut sist og vant svært enkelt. Kan bli svart ut av Børke Luna her, men vi gir henne vinnertipset okke som.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

2 Børke Luna var strålende vinner fra dødens på Momarken nest sist og holdt altså koken strålende til andre bak Torianna sist. Det soleklare motbudet til favoritten. 6 Brødsjø Stina er så hurtig at hun kan være oppe til strekhestene med engang. Hoppa holder strålende form og kan vinne igjen. Svært spennende er det med Kai Johansen opp på 8 Neastjerna. Formen er kanskje ikke helt på topp, men hun skal duge bra her.

Tøffe oppgaver venter hoppene fra 40 meter tillegg, men sjanseløse er de ikke. 15 Trons Pila var strålende på Bergsåker nest sist og har vist at hun trives godt på Bjerke. Vi setter henne fremst av damene på lengste tillegg.
Rangering V65-5/DD-1/V5-2: A: 4 B: 2-6-8-15-12 C: 10-5-13-14-3-1-7-9-11

V5-4 - Kaldblodshester. Monteløp. 2140 meter voltestart.
Tetglade 2 Sivfrøkna var strålende vinner på Bjerke tredje sist fra tet. Skuffet litt nest sist som toer, også da fra tet. Sist var det tilbake til gamle galoppsynder. Vi setter hoppa først igjen. Oppgaven er overkommelig.

6 Gyllstjern viser form både i travløp og monteløp for tiden, men er som kjent ikke av den mest travsikre sorten. Fin oppgave her og rytteren er bra. 9 Hjerteborken varslet form på Klosterskogen sist torsdag som toer i travløp. Galopperte seg bort i sitt siste monteløp. 5 Bo Jular holdt kanonform tidligere i vinter, men har kanskje ikke den samme toppformen nå. Liv Pedersen er uansett sjelden smart å regne bort i monte.

1 Høiby Krissa var bra firer i et travløp på Biri for fjorten dager siden og står flott til i dette løpet. Dette ser åpent ut og bred gardering er trolig smart.
Rangering V5-4: A: 2 B: 6-9-5-1 C: 8-4-3-11-10-12-13-7

V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Veldig flott både sportslig og spillemessig i V5-finalen. Vi setter 1 Rigeljerven svært knepent først. Ikke fordi han imponerte nevneverdig sist, men femåringen har vunnet sportrekningen og er garantert et flott løp herfra. Det er vanskelig å si om Gunnar Austevoll vil prøve på tet eller satse på ryggløp, men uansett synes vinnersjansen fin.

9 Lome Jokeren var bunnsolid i V75 nest sist, men skuffet en del sist. Toppformen er kanskje ikke helt på plass nå og vi skal ikke glemme at hesten har tjent fryktelig mye penger på kort tid. Bak disse vrimler det av outsidere og også her kan det være lønnsomt å gardere bredt.
Rangering V5-5: A: 1 B: 9-10-3-8 C: 4-7-2-6-11-12-5

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.