*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vidunderlig i Trondheim

Eier og trener Roar Walsøe med Engas Odin.

Leangen travbane byr på en feiende flott V65-omgang mandag kveld og knaskeobjektene står i kø.

1. påskedag sørget Kristian Lamøy for utbetalingsfest for Nettavisens lesere søndag kveld under jackpotomgangen på Leangen. ikke bare innfridde han med Nettavisens V65-banker Pilgrims Power i V65-1, han vant også med storskrellen 8 Order By Plane i V65-3. Den hesten var markert på kun tre hester på mitt V 65-forslag.

Det mellomste V65-forslaget ( innl.pris kr 432) her på Nettavisen inneholdt dermed en sekser og 13 femmere. Seks rette betalte ut meget anstendige 11596 kroner og fem rette kr 79. Dermed ble det flotte 12 623 kroner tilbake på de som leverte det forslaget. I tillleg ble det naturligvis fullklaff for det største V65-forslaget her på Nettavisen og hele 16 andelslag på Eksperten. Totalt innspilt i V65-spillet ble da ca kr 217 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

I tillegg ble det pangtreff for V4-tipsene. Det minste V4-forslaget på Nettavisen ( innl.pris kr 144) satt klokkerent ettersom sjokket Order By Plane også startet i V4-spillet. Utgangsverdien i V4-spillet var voldsomme 1 319 kroner, men med tre strake favorittseire måtte vi nøye oss med 2 060 kroner.

Summa summarum ble det rundt 250 000 kroner innspilt på Leangen 1. påskedag.

Den samme Pilgrims Power bankerspilte jeg også sist mandag, men da var hesten i galopphumør og jeg måtte nøye meg med fem rette på mine V65-forslag.

Fest i DD og V5
Imidlertid lanserte jeg også Alsaker Regent som det store objektet sist mandag og lanserte hesten som min V5 og DD-banker. Hesten var et sjuendevalg når jeg publiserte tipsene. Regenten ble etterhvert spilt opp til tredjevalg og vant så det suste til over åtte ganger pengene. Det ga valuta også i DD-spillet og de som fulgte mitt minste DD-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 200) kunne glede seg over 28,99 i odds og 1449 kroner tilbake, mens de som leverte det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) kunne hente ut 2899 kroner. I V5-spillet ble det fest og hele 5 899 kroner tilbake for det aller minste V5-forslaget mitt på Nettavisen (innl.pris kr 198).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Det var litt av en innledning og hvis dere lesere fortsatt henger med etter dette selvskrytet, har jeg flere herlige drag på gang denne mandagen der storfavoritten blir gigantisk overspilt.

Seiersmaskin som banker
Min V65-banker i kveld blir også favoritt, men det får så være. Seiersmaskinen 2 Engas Odin (13 seire på 35 starter) fikk ikke dreis på sakene i fjor og heller ikke i innledningen av 2014. Men en lokalkjøring på Leangen for noen uker siden gjorde åpenbart susen og de som så det løpet, var våken når hesten kom ut i et V65-løp på Biri 25. april. Til tross for at hesten var et fjerdevalg i spillet, var vinneroddsen magre 2,9. For gjestekusk Eirik Høitomt spant hesten til tet og vant mer eller mindre ukjørt.

Så lysende ut sist
Engas Odins trener og eier Roar Walsøe forteller til Nettavisen at hesten har slitt med halsproblemer, men at dette nå er så stabilt som det kan bli. Det er strålende vær- og baneforhold på Leangen mandag og fra spor to bak startbilen bærer dette mot tet. Edvard Kristiansen er en av mine favorittkusker på Leangen og han kjenner hesten godt etter å ha kusket både tredje sist og nest sist. Er Engas Odin slik han var sist på Biri, så taper han ikke dette løpet. 2 Engas Odin i V65-4 og V5-1 blir Nettavisens banker på Leangen mandag.

Objekter mandag
7 Buaas Terna stod på Nettavisens kupongforslag når den sjokkvant på Leangen 15. mars og sørget nærmest på egenhånd for V5-utbetaling på rundt 30 000 kroner. Siden det har Buaas Terna gått fem løp og galoppert seg bort nesten hver gang. I kveld blir ikke hoppa rørt i V65-3 som er et ungdomsløp. Spillerne glemmer fort, men det gjør ikke jeg og Buaas Terna står på samtlige av mine kuponger i kveld.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

5 Creek's Brave årsdebuterer i kveld og blir ikke mye betrodd. I V65-6 blir 6 Mr Jonsami markert på vanvittige 70 prosent etter at hesten vant på 13-tallet sist i Østersund. Visst er hesten bra, men i V65-6 strør jeg på med garderinger da det er enorm verdi med en annen vinner. Creek's Brave imponerte ved flere anledninger i fjor og krysses på samtlige spilleforslag i kveld.

Alternativ banker
Galopplystne, men hyperkapable 7 Alsaker Faks hadde galoppert seg bort i årets to første starter, før han endelig gikk feilfritt sist på Bergsåker. I det løpet stod hesten på 40 meters tillegg og motstanden var solid. Alsaker Faks fullførte mer enn godkjent til fjerde og varslet form. I kveld står hesten fint til og selv om 3 Hæve Alma har 40 meters forsprang, skal det være bra sjanse for Faksen i kveld og for de som ikke ønsker å bruke Engas Odin er 7 Alsaker Faks i V65-5 et godt alternativ. I DD-spillet bankerspiller jeg hesten.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag