Gå til sidens hovedinnhold

Viking i Nord

Harstad travpark er arrangør av torsdagens lunsjløp, og Order By Viking ligner en klink vinner der.

Sportspills meny torsdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Bergsåker:Vi jakter V4-hattrick!
V5 Øvrevoll:Favoritt som innfrir
Tippetips:Rosenborg cruiser videre

Denne torsdagen er en svært travel dag for de spillesugne, og det åpnes opp med spill til lunsjløpene i Harstad her hjemme og til Bergsåker på den andre siden av kjølen hos Norsk Rikstoto.

I ettermiddag kan det spilles til en V5-omgang på Øvrevoll galopp her på berget, før det hele avsluttes med V64-spill til Örebro i Sverige og V65-spill på Jarlsberg i Norge.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er fine spilleløp i Harstad i dag, og vi tror det kan være fine penger på gang i V5-spillet. Vi tror det er rom for at det kan dukke opp noen overraskende vinner i tre av løpene, og vi garderer bredt der. Vi går tynt i V5-4, mens vi sparte bankeren til slutt denne gangen. Da snakker vi om 7 Order By Viking i et varmblodsløp i finalen, og 6-åringen er klar favoritt i dette løpet.

Ikke noe å si på det, og vi tror favoritten innfrir enkelt. Han var en imponerende vinner på 16.6 full vei i debuten i Harstad, og hesten så helt strålende ut i det seiersløpet. Viking Kronos-sønnen vant fem løp i fjor, og han har alltid vist fin kapasitet.

Dette virker til å være en type som kan bli en slager der oppe i nord, og vi kan ikke finne mye som taler i mot denne gangen. Det er ikke noe verre i mot enn ved det siste seiersløpet, og vi tror det er snakk om en sikker vinner i dag. Hans Chr. Holm er stødig makker, og vi kan ikke gardere.

Innleveringsfrister Harstad
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tre hester gjør opp
Vi er i hvert fall ganske sikre på at vinneren er å finne blandt våre tre utvalgte i et sprintløp for kaldblodshester i den fjerde avdelingen, og fra tet er 2 Dæmro Gutten snakk om hesten å fange til slutt. 9-åringen har skreddersydde forutsetninger med sprint og et fint spor, og han kan fort lede løpet rundt om.

Eng Svarten-sønnen gjorde sine saker meget bra i våres før han reiste nordover, og i debuten i Harstad vant han på 30.7 full vei. Vi ser kun to hester i mot denne gangen, og da snakker vi om duoen 6 Husby Lynet og 10 Engas Kvikk. Førstnevnte viser stigende form etter en mindre pause, og han ble toer sist.

Han tapte da for Engas Kvikk, men han sto langt verre til kontra sistnevnte den gangen. Da kan han få revansje i dag, men 10 Engas Kvikk må uansett regnes som en sersiøs vinnerkandidat. Han var god til seier på 29.2 over aktuell distanse sist, men Spikeld-sønnen blir med respekt å melde litt kuskesvekket i dag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken