Rikstoto sier selv at de har spillet det er enklest å vinne på, og på onsdag var det i hvert fall tre spillere som kunne le hele veien til banken. Utbetalingen for 7 rette på løpet ga storpotten 748 420 kroner.

Stor premie onsdag
Grunnen til den høye premien kom allerede i første løp. Storfavoritten Yarrah Boko fra Sverige innfridde ikke, og det var amerikanske Beat the Wiz som kun var markert på 7 prosent av kupongene som vant. Det betydde at av totalt 544 040 systemer var det kun 40 295 igjen etter det første løpet.

Bedre for flertallet av spillere ble det ikke i det andre løpet da femtevalget Dynamic Prospect tok seieren i det løpet. Etter to løp var det dermed kun 4 468 systemer igjen.

I løp tre og fire var det favorittene som vant før niendevalget Rulettes Giant Star tok seieren. Etter det løpet var det kun 42 systemer igjen, og selv med favorittseier i det sjette løpet var det 14 systemer igjen da siste løp skulle kjøres.

Hadde hest 2,5,6,8,9,10 eller 11 vunnet i det løpet ville en spiller stukket av med 40 649 680 kroner. Slik ble det ikke etter at tredjevalget Norheim Faksen vant klart, med en total premiepott på 748 420 for hver av de tre vinnerne.

Trøsten, for de nærmere 5 millioner nordmenn som ikke vant onsdag, er at potten for å være den eneste med syv rette førstkommende lørdag nå er på svimlende 42 millioner kroner.

Så lett spiller du

Hvis du lurer på hvordan du spiller, kan vi fortelle deg at der er såre enkelt. Alt du trenger å gjøre, er å finne fram bankkortet og din bank-id og levere spillet direkte her på Nettavisen.

Her kan du spille (se også forklaring under)

Når du kommer inn på siden, velger du Bergen V75 (26.03.11). Dette finner du i det øverste hjørnet til venstre, og du må muligens bruke scrollbaren til høyre for å få fram Bergen (du kan selvfølgelig også spille på de andre hestespillene).

Når dette er valgt, vil spillet komme opp i vinduet under. Da kan du enten velge dine egne hester (eller vente på vårt eksperttips som kommer fredag), eller klikke på menyvalget Lyntoto.

Når dette er valgt, velger du beløpet du vil spille for. Du kan spille for akkurat så mye du selv ønsker. Lyntoto velger en blanding av favoritter og overraskelser, og mange av førstepremiene i Rikstoto er faktisk vunnet av folk som har spilt Lyntoto.

Resten er å fylle ut bankkontonummer for kontoen som skal ha premien, og betale spillet sikkert over nett. Du vil få tilsendt din kupong på e-post med en gang spillet er levert.

Her kan du spille