Gå til sidens hovedinnhold

Vinn eller forsvinn i Malmö

Vi åpner med to strake bankere når V65-sirkuset i Sverige inntar Jägerso travbane i Malmö tirsdag kveld.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Wiig-show i vest
Lunsjtrav Bjerke: Frode åpner dagen!
V4 Eskilstuna: En tikkende formbombe!
Oddstips: Norge kan overraske

Tirsdagens travmeny fra Norsk Rikstoto er innholdsrik og det hele starter med V4 fra Eskilstuna og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det dobbel V5 fra Forus og V65 fra Jägersro.

HTML EMBED

Mandag presenterte vi en strålende banker for dere i form av fjerdevalget Seval i Drammen, men dessverre fikk vi ikke betalt for det glimrende bankerspillet og måtte gå tomhendte hjem. Sånn er det å være travspiller, det er brutalt fra tid til annen, selv når man har sjokoladeobjekter.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Noen ganger er det like greit å bli ferdig med det med engang og i kveld gjør vi noe så sjeldent som å spille banker i de to første V65-løpene på Jägersro. Våre bankere har begge formen helt på topp og kapasiteten er det heller ingenting å utsette på.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommende klasseklatrer
Catrin Fajersson er til daglig travtrener på Kalmar travbane og stallens hester vant 12 løp på 122 starter i 2012. Stjerne på stallen er velkjente Yamani Hornline, men mon tro om ikke 6 Footloose Neo også kan bli en klasseklatrer. Femåringen var helt rå i sitt siste seiersløp på Kalmar, der han bare utklasset konkurrentene i sisterunden. Gigant Neo–vallaken til Catrin Fajersson er av den sterke sorten, så kveldens distanse (2640 meter) er bare til Footloose Neo sin fordel. Autostart skal ikke være noe problem, for han er i følge Fajersson en meget fornuftig krabat. Her tror vi Fajersson kjører på sikkerhet fra start, så sender hun fremover når tempo dempes. Vi tror ingen av konkurrentene tar imot og satser på at Footloose Neo tar sin tredje seier av fire mulige i karrieren tirsdag kveld og bankerspiller i V65-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Takter/Samuelsson igjen
Mandag bankerspilte vi den fireårige Andover Hall-sønnen Prowess Kronos på Mantorp og hesten innfridde lett. Prowess Kronos trenes av Ola Samuelsson og kuskes av Johnny Takter. Samme kombinasjon står bak 5 Electrifying som starter i V65-2 i kveld. Dette er en fryktelig traver for sitt beskjedne grunnlag. Fireårige Electryfying har gjort to starter i regi Ola Samuelsson og første gang ut så tapte han mye på galopp, men gikk en helt glitrende opphenting til andreplass.

I sitt siste løp på Jägersro for en måned siden, så vant han overlegent på en fin tid. Dream Vacation–sønnen er ikke helt stabil, men hesten skjønner mer av hva det går ut på nå. Trener Ola Samuelsson har god tro på at hesten klarer det litt vanskelige femtesporet i volten i kveld. Slik vi ser det er kun galopp i mot på denne 4-åringen for han innehar så fryktelig klasse. Selv fra dødens skal dette være en bra sjanse og vi bankerspiller atter en gang duoen Samuelsson/Takter i V65-spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Bedre enn raden
I V65-3 skal vi bryne oss på et lærlingslopp og det er kun hopper som deltar. Da er det alltid grunn til å være på vakt. 11 Nodette blir litt bortglemt i kveld og vi merket oss at denne Naglo – datteren viste bra klasse i noen løp i oktober der hun vant to løp på en fin måte. Tredje sist når hun ble nummer fire så møtte hun såpass bra hest som Mr. Big (vinner av grunndivisjonsfinalen på Solvalla i romjulen). Nodette skuffet i sine to siste løp, men motstanden var bra ved begge anledningene, så når kretsen rundt hesten sender henne til start i dette lærlingsløpet så bør de ha litt kontroll over formen på hesten sin. Anders Zackrisson som kjører henne kjenner henne fra før så det er en fordel. Er nede som et sjettevalg i spillet og dermed er det flott verdi i hoppa i kveld i V65-3.

Kommentarer til denne saken