Gå til sidens hovedinnhold

Vinn eller forsvinn?

Panter Neo er suveren i feilfri utgave, men galoppfaren er såpass stor at vi velger å gardere folkebankeren på de største forslagene. En frekk banker kan Moni Gold være i V5-5.

Klikk her for våre V5-forslag

6 Panter Neo imponerte stort på Momarken sist. Der lekte den talentfulle treåringen med konkurrentene. Feilfritt er det snakk om en overlegen hest i V5-3. En opplagt bankerkandidat. Problemet er at han er usikker og kan galoppere. Med tanke på at han er voldsomt stor favoritt er det interessant å gardere all den tid han faktisk kan feile seg bort. 4 Face My Act er bra på distansen og virker dessuten travsikker. 10 Gaucho Dan har innledet lovende. Han er fersk og går litt med "håndbrekket" på, men Høitomt kan muligens få noe ekstra ut av vallaken. 3 Tommix var positiv sist. Kan kjempe i toppen med tilsvarende innsats. 8 Hytorc's Amigo står sjanseartet til, men er aktuell ved gardering sammen med 5 S.J.'s Wildman som er langt bedre enn raden.

2 Moni Gold (5.avd) kan være en frisk løsning på dagens V5. Han sliter veldig med helseproblemer, men har fungert veldig bra i trening. Femåringen vinner om han fungerer. 11 W.N.F.L. er en amerikanerhoppe som har den nødvendig kapasiteten for å vinne. Hun trener bra og regnes direkte etter pause. 6 Kentucky Glide har slitt med å finne formen, men ser nå endelig ur til å være på gang. 3 Matador F.I. står bedre til enn på lenge. Killingmo er en meget dyktig trener og fra dagens utgangsposisjon skal hans finske import regnes tidlig. 4 Confidential er langt bedre enn raden. Dukker i striden dersom formen er på plass.

Tast her for Sportspills eksperttips

I V5-1 blir 3 Monoceros Pride førstevalg etter to gode løp på rad. Selskapet er ikke avskrekkende og utgangsposisjonen er perfekt. 7 Navigator er minst like bra, men som vanlig sliter Wallevik-traveren med dårlig spor. I nåværende form skal han uansett regnes med sjanse. 10 Spido Va Bene var ute mot gode hester sist og leverte godkjent. Viste også form i startene før det og må med på gardering. 4 Black Rubin er et skrellbud. Mye bedre enn raden og en ypperlig startposisjon gjør telemarkingen til en luring. 11 Andrea Corall spurter fort med det rette løpet. Det samme skal sies om 9 J.R.Playboy.

Dagens oddstips: Vi setter pengene på Nigeria

2 Øyfrisk(V5-2) er trolig den beste hesten. Er ikke rutinert og blir denne gangen eierkjørt. Likevel tror vi sjansen for ledelse hele veien er god. 7 Skjebringen har levert godt i fra seg i sine to første starter. Det virker dessuten som om han tåler å gjøre mye av grovjobben selv. Sist var det bare gode Gylden Tina som var foran i mål. 8 Gunnarson er et spørsmålstegn. Bremset seg over i galopp sist og virker å være litt egenrådig. Legger han godviljen til skal han kjempe om seieren.

Annonse: Fem førstevalg på Sørlandet søndag - kr 13.800 innspilt

I V5-4/DD-1 vinner en feilfri 3 Nala Waltz. Hun var fantastisk tidligere i år da hun vant på 13,5 under ikke alt for optimale forhold i Danmark. Har slitt mye med aksjonen etter at hun kom til Norge. Hoppa var lekker i prøveløpet. Motbudet er 2 O'Hara Crown travet et strålende løp i sporene sist og var meget tapper. Formen er mye bedre enn raden. Dypdahl-hoppa bør avgjort strekes som en sikkerhetsventil inntil favoritten.

For V5-forslag tast her . For Dagens Dobbel trykker du her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken