Vinner bankeren igjen på Øvrevoll?

Foto: Hesteguiden.com

Vi har truffet med fem av våre seks siste bankere på Øvrevoll og satser på ny suksess i ettermiddag.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Klikk her for å se våre V5-forslag

Fem av de siste seks bankerforslagene våre har altså innfridd og denne løpsdagen satser vi på 5 Requested i V5-4. Han gikk et bra løp siste løpsdag da han var knepent slått av Home Straight som tok sin tredje strake. Distansen og rytter passer perfekt. Når deg gjelder gressbanen har den fått mye nedbør og blir tung denne løpsda Millionene skal fordeles i V75! gen. Lave vekter kan være en fordel på denne banetypen.

Les også fredag:
V75 jackpot Leangen: Håkon byr på to feite bankere
Jarlsberg: Vi spiller en Mercedes
Oddstips: Slik tjener du penger på Drillos i kveld
Oddstips 2: To lag som har sluttet å score

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1 :
Et flott løp med mange gode og formsterke hester. Fra Danmark kommer 9 Dan Tucket og 10 Volo Cat som begge må med på bongen. Førstnevnte trives godt på Øvrevoll og 10 Volo Cat er en topphest med mange gode prestasjoner. 5 Lazy Lord går jevnt som en klokke og 7 Archived har to strake og hestene til Are Hyldmo har vært i storform i det siste. 2 Concusion er kun tre år men har vunnet to av årets tre starter, dog kan 1,5 kg overvekt være tøft. 6 Tatoosh var kun 4,5 lengde bak Theatrical Award i siste start.

Klikk her for å se våre V5-forslag

V5-2:
2 Reaching Nirvana har hatt en flott sesong og kan utmerket godt vinne dette løpet. God rytter er et pluss. Vi tar også med Majestic Sacc som ifølge trener Are Hyldmo har forbedret seg i det siste. 2400 meter var for langt sist og 1750 meter skal passe bra. 3 Bonne Geni har ikke overbevist i år men kan rekke et stykke her.

V5-3:
10 Totte har funnet formen og har to strake. Vinner ikke med mye og har igjen en god mulighet. 4 Cicinho var annenhest over denne distansen i siste start. Er lite startet og det er rom for forbedringer. Gamle, gode 12 Bit Noble har gått tre gode løp på stripe og er med igjen. 7 Face The Fact kan hevde seg dersom alt klaffer.

V5-4:
Vi gir bankertipset til 5 Requested som var knepent slått sist. Distansen passer bra og med Espen Ski på ryggen blir det årets første seier.

Her kan du levere ekspertspill fra Sportspill til Øvrevoll

V5-5:
8 Windiana har to annenplasser på stripe og står for tur til et besøk i vinnerpaddock . Hun er feltets beste hest og må derfor bære mye vekt. For øvrig er hoppa til salgs. 10 Intricate Talent ser ut til år være best på dirt track og viste hyggelig form sist. 11 Artistic Light har vært god etter pause men har ikke vunnet. Distansen kan være i lengste laget. 5 William Hepburn er tilbake på dirt rack og det kan være en fordel. 7 Mekong har slitt lenge men viste et glimt av form i siste start og kan utmerket godt ende i teten her.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 15.55 (løp 3-7)
DD kl. 16.55 (løp 6-7)

Program
Hjemmeside

Kjøp en bong og se løpene fra Øvrevoll gratis på www.rikstoto.no (45 minutter etter at løpene er gått i mål)