Vinner direkte for ny trener

Emilfaksen (Kjøres av Ole Johan Østre på bildet) debuterer for Erik Killingmo denne tirsdagen, og han har en flott sjanse direkte. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Emilfaksen (Kjøres av Ole Johan Østre på bildet) debuterer for Erik Killingmo denne tirsdagen, og han har en flott sjanse direkte. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Fra Momarken sist så serverte vi 5.valget Juliana Brazz som en rå banker i monteløpet. På tirsdag så byr vi på mye snadder mot lukene påny. Du tar vel rygg?

Flere høydepunkter er i vente denne uken, og allerede fra Bjerke onsdag så venter en interessant V76-omgang hvor superhoppa Ulsrud Tea dukker opp som stor favoritt. Er hun en vinner i fra et SVÆRT langt tillegg? Kurt Leirvåg gir deg svaret på onsdag, og glem ikke at det ligger hele 750 027 ekstra i potten om du skulle bli alene om å få SYV. Du kan allerede i dag kjøpe bonger til onsdagens løp, og de finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag så er det JARLSBERG som arrangerer ukens gedigne V75-omgang, og her kan du bli mangemillionær. Her venter nemlig SVIMLENDE 13 millioner til en alenevinner! Av sportslige godbiter i omgangen så gleder vi oss spesielt til DNT's Høstfinale for våre 3-åringer hvor vinneren av løpet kan stikke av med hele 100 000. UNIKUMMET Lannem Silje er også en hest som vi selvfølgelig gleder oss å følge denne lørdagen. Vi kommer tilbake med fyldige tips, og de er klare i løpet av fredag formiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Momarken:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder denne kvelden så vil nok mye av oppmerksomheten bli rettet mot Boden hvor det er jackpot i V64-spillet. Her ligger det 1.191.192 ekstra i potten, og våre tips finner du her. Fra Momarken så ser menyen som vanlig spennende ut på forhånd, og her er vår tekst til dagens løp:

V65-1 : 2 Emilfaksen – Har et gaveløp foran seg i innledningen denne tirsdagen, og normalt sett så dreier dette seg om en vinner. Har utviklet seg fint, og den har radet opp med flotte innsatser. Var tapper i nederlaget nå sist, mens den kun ble tatt ned av gode Thess Prinsen nest sist. Da gikk det veldig fort tilslutt. Her møter den en klart overkommelig motstand hvor ikke mange vil så veldig mye. Debuterer for Erik Killingmo, og det er GODE rapporter på den. Normalt sett en topp sjanse, og vi lar den stå alene. For dem som spekulerer så er 7 BH Faksen god nok på fart. Blir spennende å følge etter pause. 6 Slotts Uffa er under utvikling, og selv om det er tøffere imot så er den aktuell på gardering. 3 Hoppegodt har stor fart i kroppen sin, og ligger den nedpå hele veien så er den trippelaktuell.

V65-2 : 3 Fonrouqe Zon – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Gikk en klart godkjent sisterunde nå sist, og den har hatt godt av disse løpene i kroppen. Tredje sist så vant den knepent fra tet etter at den da avsluttet i 14 fart. Er kjapp i fra start, og fra slike betingelser som dette så er nok Magnus Jakobsson sugen på spiss. Blir ikke lett å ta ned da, og vi roper et varsko. 12 Wicked – Er helt overlegen på kapasitet, men den har vært «DUM» sålangt i ny regi. Gikk imidlertid helt enormt etter galopp nest sist, og den kan trolig nedpå 14 tallet uten galopp. Vi vil dog se hesten til BBS Sugarlight sin trener oppføre seg skikkelig før vi kan gå tungt inn på den, og den er kun en selvskreven gardering denne tirsdagen.

V65-3 : 7 Crane Valley Lady – Kom ut etter et lengre avbrekk nå sist, og den ble mye spilt i vinnerspillet. I selve løpet så fikk aldri Crane Valley Lady sjansen før det var for sent, og den passerte mål med krefter igjen etter et oppløp i 15 fart. Er kjapp i fra start, og fortsetter den sin fine fremgang i fra sist, ja, da kan bomben smelle hardt i svært så overkommelige omgivelser. Er ikke på 10 på topp i «Fagbladene». 13 Tommycin – Har gitt et BRA inntrykk så langt. Den var ikke helt tom i mål på en 17 tid nest sist, mens den «badet» hjem løpet sist, og den var ubrukt over mål da. Burde få en OK start fra tredje omvendt i volten, og den må med på alt. 14 French Tibur – Er MYE bedre enn grunnlaget sitt, og den vant utrolig enkelt nå sist. Er ordentlig bra på sitt beste, og den tåler tøffe opplegg. Trenger ikke å bli mye spilt, men denne er bra, og vi roper et varsko!

V65-4 : 2 Stumne Siri – Er slett ikke noen dum hest, og denne tirsdagen så har den en meget interessant oppgave foran seg. Her støter den nemlig på en helt riktig motstand, og den kan skrelle med flyt. Den går positivt i kulissene nest sist, mens den nå sist ble sittende bom fast med krefter igjen. Er altså mye bedre enn raden, og denne har det med å skrelle fra tid til annen. Det kan opplagt skje her med litt flyt, og den skal med på bongene. 6 Nume Elden – Hadde et utrolig billig løp sist, og den vant også lett etter en elendig innledning på løpet. Har vist seg å være dårlig på volte, og det er «vingelrisk» fra dette sporet. Skulle den dog trampe avgårde på riktig fot, og kanskje komme seg tidlig foran, ja, da sier det seg selv at favoritten har en flott mulighet. 7 HG Jerv – Er feltes beste på ren kapasitet, og den er bedre enn raden. Gikk veldig bra etter at den ble disket nest sist, og løpet nå sist for en fersk kusk setter vi en strek over. Har stor fordel av det lange oppløpet, og den blir ikke lett å stå imot om den bare kommer seg feilfritt rundt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Lass Labero – Er ordentlig tøff, og distansen på tirsdag takler den bedre enn noen andre. Fullførte klart godkjent etter en liten pause nå sist, og da taper den kun for Teddybear Song. Møter ingen i nærheten av et slikt kaliber her. Er dessuten helt riktige ute i grunnlaget sitt, og med TURBO bak seg denne tirsdagen så gir vi den en sjanse. 11 Sugar Flaxy – Er en hest som ikke er noe veldig å se på i banen, og den går nesten som en «maursluker». Har dog blitt matchet mot en helt annen verden av hester kontra det som den møter her, og den er klart bedre enn raden. Feilet med krefter igjen ned mot siste sving sist, og da gikk første 1500m på 14,5. Går ned mange klasser i forhold til hva den har møtt før, og på kapasitet så duger den alle dager i uken. Må regnes som en STOR outsider!

V65-6 : 6 Merci Merci – Blir kjørt av Tore Sandmoen som ikke har vunnet løp siden 2001, og det er selvfølgelig et usikkerhetsmoment. Med Steinseth opp bak, ja, da hadde dette dreid seg om en banker. Var helt RÅ etter pause nå sist, og den var bedre enn noen gang. Normalt sett så dundrer Merci Merci til tet her, og da dreier det seg om en vinner. Vi lar den dog ikke stå helt alene da vi ikke stoler på kusken. 1 Gigant Super – Har fått ELENDIG betalt for fantastiske innsatser den siste tiden. Var helt utrolig god nå sist selv om det ikke ble seier. Blir den bare ikke fast her så er den garantert med på foto. MÅ MED!

Litt om V5-spillet : I V5-4 så skiller et par hester seg ut. 3 Lyngsmaia – Feilet i kamp om seieren sist, og den har litt å gå på tidmessig. Er helaktuell i en feilfri utgave. 2 Ålsjerka – Gikk strålende i kulissene etter galopp sist, og vi har 31,9/800m på klokken. Duger her om den ligger nedpå.

I V5-avslutningen så går vi for en frekk banker i monteløpet. 1 Joyful Lad hentet 20m på Bring Me Staro etter galopp sist, og den leverte en praktfull sisterunde i 15 fart. Møter ingen av Bring Me Staro sitt kaliber her, og det er kun galopp imot vår frekke V5-banker denne tirsdagen.