Vinner direkte?

Hickomissexcellence og Lars A. Kolle er ekvipasjen å slå i en feilfri utgave i V65-2 i Drammen i kveld.
Hickomissexcellence og Lars A. Kolle er ekvipasjen å slå i en feilfri utgave i V65-2 i Drammen i kveld. Foto: Hesteguiden.com

Talentet Hickomissexcellence avlegger en spennende årsdebut i Drammen i kveld, og vi tror hun er snakk om en vinner direkte.

Til kvelden denne mandagen er det V64-spill til Axevalla på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Drammen her hjemme som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og i Drammen i kveld lanserer vi en frisk banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Undertegnede traff bra med tipsene til fredagens V65-løp på Biri med ca 70 000 kroner innspilt, og Kurt Leirvåg fulgte opp med å fange V4 fra Leangen både på det mellomste (innl.pris kr 336) og på det største V4-forslaget på lørdag (innl.pris kr 840), til svært solide 17 854 kroner i utbetaling.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innlveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Taper ikke feilfritt?

I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V65-2 gjør 2 Hickomissexcellence en spennene start etter lang pause, og vi tror ikke hun taper dette løpet i en feilfri utgave. Hun rapporteres å trene fint forut for årsdebuten, og sporet er helt perfekt for hennes del i kveld (kan kjøres på sikkerhet innledningvis da).

Hoppa til Trond Anderssen viste solide takter i fjor høst, og vi tror hun kan utvikle seg til å bli en av de beste i årgangen i år. Hun gikk en solid siste 700 til sølv på 17.0 full vei i et kvalifiseringsløp til Norsk Oaks i den nest siste starten, og i finalen gikk hun en helsvett opphentning etter tidlig galopp.

Der landet hun på 16.0 full vei (første utenom premie), og det sier sitt om kapasiteten på henne. Vi tror hun er klart bedre enn dagens konkurrenter (herlig type dette), og vi klemmer til med et halvfriskt bankerspill. Hoppa er snakk om et andrevalg i spillet, og hun har 25% av innsatsene på seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


To hester gjør opp
I et kaldblodsløp i V65-1 ligner det et tohesters oppgjør, og klar favoritt blir 7 Stjerneper. Det er det ikke noe å si på, og seiersmaskinen til Geir Kihle skal selvsagt tilmåles solide vinnersjanser igjen. Det ble en ny enkel seier på 31.5 full vei i den siste starten, og i kveld jakter han den sjette strake.

Den kan meget vel komme, men vi synes 2 Hornnes Balder er snakk om et sterkt motbud denne gangen. Sistnevnte står bokført med to strake triumfer, og han har vel møtt litt bedre hester enn storfavoritten nå på slutten. Da tror vi han kan gi favoritten kamp, og vi krysser på alle bonger.

Storfavoritt i fare?
I et nytt kaldblodsløp i V65-5 blir 10 Trygfaks storfavoritt, men vi liker ikke å bankerspille hester i fra bakspor i Drammen. I hvert fall ikke på en kjapp sprint, og da velger vi å gardere. Han har gått fine løp nå på slutten, og triumfen på 26.3 over aktuell distanse sist, var av den sterke sorten.

Der gikk han i "dødens", men var likevel sterk nok til å holde unna for Slåttodin til slutt. Løser det seg underveis skal det være snakk om en solid vinnersjanse, men vi stoler verken på hest eller kusk. Hesten har tidligere hatt korte formtopper, mens kusk Herman R. Tvedt kan alle varianter. 

En spennende start etter lang pause gjør 4 Espe Trym, og han rapporteres å trene fint. Han har sprintet 24.3 som best, og han sitter trolig tidlig i tet (får overta i fra 3 Rigel Stjernen). Full form er det på 11 Gann Min (han avsluttet godt til tredje på 28.5 full vei sist), og han kan gå helt til topps i kveld.