Vinner på direkten etter pause

Foto: hesteguiden.com

Megaman Neo kommer ut med gode treningsrapporter i ryggen – V65-banker!

4 Megaman Neo i V65-6 kommer ut etter syv mnd pause og har i mellom tiden vært hos Flemming Jensen og trent under sal. Nå er hesten tilbake i vante omgivelser hos Trond Anderssen. Treneren kan melde om meget positive treningsrapporter med 16/2000m som fortest.

Super Arnie-sønnen er alltid meget god første gang ut etter pause, og mot dagens motstand på Jarlsberg skal bare en av Norges beste hester vinne dette løpet. Ser for meg at han får overta tet tidlig av 3 Atlantic Ås, og fra tet taper neppe Megaman Neo. Bankeren er nevnt.

Vår rangering V65-6: A: 4 B: 3-2-1 C: 5-10-9-7 D: 6-8

Klikk her for å se våre V65-forslag

V65-1

En åpen V65-innledning denne fredagen, der kapasitetshesten 8 Frenchwoman kommer ut i regi Tor O Halle. Dette er en hoppe som har galoppert fra seg en del topplasseringer. Hvis Halle har klart å få henne mer stabil på føttene, skal hun ha en fin sjanse til å vinne dette løpet, for kapasitetsmessig er hun overlegen. Men fra spor åtte samt at hun ikke har vunnet løp gjør, at vi syner henne.

1 Famous Tile er heller ingen stjerne, men hun står endelig riktig til, og vi skal huske på at hun er herdet i tøffe selskap. Så fra en fin utgangsposisjon skal hun krysses. 3 No Money D.K har vært stabil og fin den siste tiden, da begynner også resultatene å komme. Klaffer det litt med riktige rygger underveis, kan Eivind Gravdal vinne som en liten skrell.

9 Disasterinmydream er ny i landet og krysses på mistanke samt at motstanden er svak, for hennes siste innsatser i Danmark var ikke imponerende. 7 Takover Lad har en billig oppgave, men Likely Lad-sønnen virker å mangle litt kampinstinkt slik som alle de andre etter samme pappa.

Vår rangering: A: 8 B: 1-3-9-7 C: 10-12-11-5 D: 6-2-4

Annonse: Grøstad har solid info i V65-2 - Dagens banker?

V65-2

8 Annie Girl er nok en favoritt fra et dårlig spor, men distansen og motstanden er helt perfekt for den sterke Gentle Star-datteren. Så bare det løser seg litt med posisjonene, så kjemper hun helt i toppen. 5 Samuraj November er håpløs usikker, men har bra kapasitet. Distansen er bare en fordel for den sterke hingsten, så han skal krysses når Champion Høitomt setter seg opp i sulkyen.

7 Ross Du Vernay er en annen usikker krabat som elsker lange distanser. Nest sist avsluttet den franske vallaken fryktelig etter galopp. På kapasitet er han nok den beste, men å få en feilfri Ross Du Vernay og H P Tholfsen inn på bestilling er ikke enkelt i 2011. Åpent bak disse.

Vår rangering: A: 8 B: 5-7-9-2 C: 4-11-3-10-12-1-6

V65-3

5 Writing Hall er den beste hesten, men fulldistanse er neppe noe pluss for den litt hissige Angus Hall-datteren. Blir hun ikke for hissig underveis, skal vinnersjansene være gode. 10 Ozzi Di Vie er en litt annerledes hoppe da hun innehar en enorm styrke, men galoppfaren er til stede. Så bare hun går feilfritt ned startsiden, kommer nok Per O Midtfjeld til å sende henne tidlig fremover da hun lever på styrken.

11 Sunray Shadow er en meget bra hoppe for grunnlaget som kommer ut etter snaue to mnd pause. Når Øystein Bjørnstad sender ut gullhoppa si, er han fornøyd med treningsjobbene. Så hun skal helt klart krysses – Fidus. 3 Lonely On Line er en fin treårshoppe som skal ut mot den eldre garden, og de løper neppe fra henne. Vanskelig å sette Solberg-hoppa inn mot disse hestene da hun kun har gjort tre løp i karrieren, krysses på tre-fire hester.

9 Nordea Lavec innehar stor fart i kroppen, men hun sliter med helsen til tider, denne flotte Love You-datteren. Klaffer det med posisjonene samt at hun har en topp dag, kan hun vinne. Åpent bak disse.

Vår rangering: A: 5-10 B: 11-3-9-1-7-12 C: 6-8-4-2

V65-4

1 A.T.M Angie har tetgaranti i et normalt løp fra dette sporet, og da spørs det bare hvor fort første 700-800m kommer til å gå. Må hun ikke bruke for mye krefter på teten, er vinnersjansene fine, men det lukter tempo i dette løpet når det er mange startkatapulter i første rekke (5 Bullys Mr Frazer/6 Grand Canyon/ 8 Danish Angel).

5 Bullys Mr Frazer er hesten som jeg tror kan få annet utvendig, og han er i mye bedre form enn raden. Så får han slikke rygg til det gjenstår ca 300-400m igjen, speeder han fort. 3 Thai Quest er en annen som kan score mye på at det blir tempo, da hun er speedig som få. Står også meget spennende til spormessig.

6 Grand Canyon går kun fra tet/dødens, så tror Høitomt klemmer til på startsiden, og da lukter det tempo som kan straffe seg både for Grand Canyon og favoritten 1 A.T.M Angie.

Vår rangering: A: 1 B: 5-3-6 C: 8-9-2-4-10 D: 7

Klikk her forå levere Sportspills eksperttips til Jarlsberg

V65-5

4 Trineline er hesten i feltet, men hun er meget spesiell da hun må kjøres på smygen for å komme til sin rett. Denne gangen står hun helt perfekt til bak bilen over sprintdistanse, men velger de å kjøre henne i tet, kommer det nok stive bein inn oppløp, og da setter hun bremsene på. På en speed er det ingen som matcher henne, men det blir veldig sjanseartet om åpningen kommer eller ikke.

Synes selv 5 Røyns Skatt har en spennende oppgave da han er rask fra start og går ned en klasse motstandsmessig. Blir og interessant å se Høitomt i sulkyen på Lome Elden-sønnen som fortjener en seier. Og formen er bedre enn raden. Så kommer Røyns Skatt seg til tet, leder han lenge.

8 Kjeltringen var bedre enn noen gang sist, denne gangen skal det klaffe mye på en distanse som normalt er for kort, og sporet er ikke det beste. Vidåpent bak disse, men 3 Eld Pål skal krysses på gardering da han har kapasitet for seier og kommer tilbake etter en liten pause. 1 Oppegard Pilen er i sitt livs form, men er ikke enkelt å få først over mål.

Vår rangering: A: 4 B: 5-8 C: 3-1-12-2-11-9-6 D: 10