Vinner på halv maskin

Lars Anvar Kolle kjører vår banker på Sørlandet denne søndagen.
Lars Anvar Kolle kjører vår banker på Sørlandet denne søndagen. Foto: hesteguiden.com

Alle våre V75-forslag suste inn på Bergen lørdag, og totalt sett så spilte vi inn 800 000 fra banen mellom de syv fjell. Nå tar vi Sørlandet!

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 1: På tide for Everton nå
Oddsdobbel 2: Fiorentina har fått opp dampen
Tippetips: Southampton sjokkerer England
VM på ski: Endelig dags for svensk gull?
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Sørlandet:

V65: 18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

Løp ellers denne søndagen:V64 på Östersund med start kl.15.10. Det er JACKPOT på Östersund denne søndagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Sørlandet denne søndagen venter en interessant V65-omgang hvor vi byr på flere spennende objekter. Bankeren kommer ut i V65-4, og den heter 3 Nume Balder. Burde vinne dette gaveløpet enkelt om den er 70-80% første gangen ut etter pause. Sjekk ellers ut følgende objekter fra banen i sør:

V65-1 : 3 Edson Boko – Vi er fakta noe usikker på denne ekstremt store favoritten. Det er ingen tvil om at det er et talent, men nå sist så kan den ikke få mer enn godkjent minus. På sitt beste så vinner den, men med inntrykket sist friskt i minne så velger vi å spekulere litt da det er en veldig verdi i flere motbud. 10 Royal Fighter – Denne blir ikke spilt, men har den en av sine bedre dager, ja, da er den like god som favoritten på kapasitet. Sitt beste løp i fjor gjorde den på Jarlsberg 11.04. Gjør da et rått løp etter galopp, og den ble tilslutt sittende bom fast som helpigg på 15,3/1609m. Det løpet vant Dribbling… Tas med som et supersjokk på mistanke direkte etter pause!

V65-2 : 1 Trø Molly – Går nok i glemmeboken hos flere denne søndagen, men vær veldig forsiktig med å undervurder den for mye. Er nemlig på vei mot storformen, og den var TAPPER sist fra dødens. På søndag så kan den få det sydd opp, og et finere løp enn dette kan den nesten ikke få. Får smyge med i rygger, vil normalt sett få luker i dette lille feltet, og da kan den felle alt på speed tilslutt. PASSES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 2 Arthurian Hanover – Har avsluttet jobb i 16-fart under sal, og den har sett fin ut i trening før dette løpet. Vant direkte ut etter et lengre avbrekk i fjor, og den har en bra sjanse for å slå til direkte i år også. Dette er nemlig en helt riktig oppgave for Arthurian Hanover, og det kan dreie seg om en banker for de friske! 3 Pedro D.K. – Denne er imidlertid litt spennende, og vi tar den med på bongen. Er betydelig bedre enn raden, og nå sist så avsluttet den strålende etter et passivt opplegg/hindringer på veien. Vi hadde faktisk 12,6 s 500m på klokken, og da var den også ute mot bedre hester enn dette. OBS!

V65-4 : 3 Nume Balder – Har et rent gaveløp foran seg denne søndagen, og er den 70% første gangen ut etter pause, ja, da taper den ikke dette. Spinner normalt sett til tet, ingen i feltet vil komme å trykke opp noen fart, og her får Lars Anvar Kolle gjøre akkurat som han vil. STOR SJANSE direkte, og selv om det dreier seg om en årsdebut så kan ikke vi spekulere imot den med slike betingelser. BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Odin Vinter – Ble plukket bort av stevnevetten sist, og den så ikke helt optimal ut for dagen. Skal ha trent veldig bra, og er den på topp for dagen, ja, da kan det fort dreie seg om tidlig tet og slutt. Er betydelig bedre enn raden, og den har gjort det ene fine løpet etter det andre den siste tiden. På Sørlandet så viser det seg gang på gang at i slike løp som dette så kommer det ofte en aldri så liten overraskelse fra strekhestene. Banen blir dessuten rask i kveld, og vi gir Odin Vinter en mulighet. OBS!

V65-6 : 1 Flying Power S.S. – Er en nyttig traver som trives klart best i tet. Innfridde som vår godbit sist, men den imponerte oss ikke da. Må være bedre nå om den skal vinne da motstanden er MYE tøffere. Er den som tredje sist, ja, da skal sjansene være gode for at den får taue dette som man vil der foran. Vi ser liksom ikke hvem som kommer frem i dødens for å lage noen fart, og det kan bli billig. Har en bra sjanse, og vi ILER til med førstevalget. 6 Lumiere De Nuit – Eier jeg selv. Gikk enormt i monte etter galopp sist (Var over 100m bak feltet), og den går nok 12-13 i 1500m før den feilet påny. Er ikke satt opp for dette løpet, og den har fått det veldig snilt i trening. Matches mot monteløpet på Bjerke 11. mars, og selv om den kan vinne så vil den ikke bli tømt her. Snilt opplegg, og en skarp siste 500-600m er hva som i utgangspunktet gjelder.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Innleveringsfrister Östersund: