Gå til sidens hovedinnhold

Vinner uten tull

Det er ingen tvil om hvem som er den sterkeste hesten i Dagens Dobbel på travparken i kveld.

Klikk her for vårt DD-forslag

2 Lykkesiv er en hoppe av den rette sorten. 6-åringen til trener og kusk Claus Olsen har vunnet hele 10 av 37 starter, mens trippelprosenten er over 50. Siden Schuvar-datteren ikke er noe lyn fra start er de fleste av hennes 220.000 innkjørte kroner tjent via sterke avslutninger. Etter å ha tatt tre strake seire ble det galopp og kun en liten premie sist.

Lykkesiv har imidlertid klar fordel av autostart, og mot kveldens heller moderate motstand ser vi kun en stor galopp imot. Vi snakket med stallpersonellet som kunne fortelle at hesten trolig takler dagens baneforhold bedre enn hun gjorde 1. januar - et løp hun likevel vant. Det er flere raske travere på farten, men ingen av dem har viljen til vår DDl-banker, og vi tror bare uhell kan frata henne seieren.

Åpent hoppeløp
Om Lykkesiv innfrir våre forventninger blir det to damer som utgjør dobbelen. DD-2 er nemlig et løp utskrevet kun for det svake kjønn, og her er det slett ikke like lett å finne noen sikker vinner.

1 Melody Of Love står forlokkende til, og forsvarer flytkusk Geir Mikkelsen sporet kan Robur-datteren lede helt hjem. Har sittet fast ved flere anledninger på slutten - de kreftene kan hun få bruk for i kveld.

9 Naomi Dryad er Ove Wassbergs valg og da skjønner alle at det dreier seg om en stor vinnersjanse for banens ubestridte trener. 4-åringen har gjort tre gode løp denne sesongen, og såsent som på lørdag ble hun tredje i V75 etter en god finish. Står ille til, men er selvsagt et klart kryss.

14 Velviano K. er Oves vrakhest, men også hun holder meget god form. Med dyktige Svein Ove Wassberg i vogna er hesten i de beste hender, og klaffer det fra tillegg kan årets tredje triumf være et faktum.

Nybehandlet kjempedyping
Vi tar også med en hest som er totalt glemt av spillerne.
13 Ablackmagicwoman kommer tilbake etter pause og er behandlet. Fungerte dårlig i de siste løpene på tampen av fjoråret, men viste seg meget god på sitt beste. Lyssand-traveren vant da også fire løp i 2008, og tjente mest av alle deltakerne med sine 94.500 kroner innkjørt - hun vant både fra tet og fra køen.
At hun bare er et 9. valg krysset på 3 prosent i V5-spillet er nærmest et under. I DD-spillet betaler hun pr. kl. 15.15 utrolige 240 i DD-odds mot favoritten Lykkesiv.

Vi spiller disse fire på det minste forslaget, men garderer med to startraske damer i 2 Doris V. og 5 Laetitia November på det større forslaget. Ingen av dem har noen fordel av full distanse, men på en god dag kan de skrelle om de heteste favorittene underpresterer.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på 100 og 450 kroner med hhv 24 og 75 kroners rekkepris.

Kjøp en bong og se løpene på nett-tv senere i kveld!

Kommentarer til denne saken