Vinner vi igjen?

Nettavisens traveksperter har truffet med lunsj-tipsene på torsdager. Se tipsene og spill her.

Les våre tips og vurderinger til Lunsj-V5 på Bjerke her

Vi stoler på Gundersen

Geir Vegard Gundersen blir svært sentral på Bjerke i dag. Han kjører storfavorittene i de to første løpene og vi tror han vinner med begge.

Les også:Nettavisens lunsjtips ga 23.000

Gundersen hadde en toppsesong som kusk i fjor og ble champion på Bjerke. I dag skal han kuske Angelica Goal og Jet Halbak inn til to nye seire. Vi tror han leder hele veien.

At han skal vinne tre løp er nok for mye forlangt, men også Elken Kairos i V5-4 er et klart kryss for oss i dag.

En annen kusk i medvind er Trond Anderssens meget dyktige stallmann Kristian Malmin. Malmin skal tøyle tre hester som alle blir godt betrodd i V5-spillet.

Dette tror han om dagens sjanser (kilde:rikstoto.no):

-Jeg har tre fine hester å kjøre i torsdagens lusnjomgang, men jeg blir ikke overrasket om ingen av dem vinner heller. Det hersker såpass mye usikre omstendigheter rundt dem at det er mye som skal klaffe om de skal vinne. Men, de er veldig kapable og bør strekes, varsler den dyktige stallmannen.

7 Victory Hall (1. løp/V5-1) galopperte lenge før bilen slapp feltet sist. Hesten er hissig og ikke lett å bli klok på.

-Banen var nok i hardeste laget for 7 Victory Hall sist, for han ble veldig rullete i travet. Det er en spesiell hest og vanskelig å få feilfritt av gårde. Sporet er helt greit, for jo mindre som skjer rundt ham, jo bedre er det. Han er ikke den flinkeste til å holde konsentrasjonen på topp og feiler lett. På kapasitet er han mer enn god nok, men han får stå som en outsider inntil han viser mer stabile takter.

1 Staro Woodstock (4. løp/V5-4) er i likhet med Victory Hall, også trent av Hans Tore Halland. Galoppene kommer ofte her også, men av andre årsaker.

- Dette er en helt annen hest enn Victory Hall. 1 Staro Woodstock er entaktet og spesiell i travet sitt. Forrige gang var det sprint og det passer ham ikke i det hele tatt, da klarer han rett og slett ikke å følge med og forsvarer seg med galopp. han løste ganske bra sist, men jeg er redd han kan bli overfløyet og da må vi bare komme oss et spor ut. Han runder mange til slutt, men innerst inne har jeg vondt for å tro at han vinner. Det skal klaffe mye på veien for at vi skal gå helt til topps. Han er en evig outsider på grunn av galoppspøkelset og jeg synes det er litt feil at han blir favoritt, forteller en nøktern Malmin.

Dagens tredje sjanse er 2 Mr. Teilman som denne gangen står forlokkende til. Kan det holde fra start til mål?

-2 Mr. Teilman er rask ut og det blir et offensivt opplegg. Men, jeg kjenner ham ikke godt nok til å vurdere hvor langt han rekker i dette selskapet. Formen er rimelig god ut fra raden, og vi kjører så lenge det er lys i lampa. En fin trippelmulighet er det i hvert fall, medgir Kristian Malmin.