Visby byr opp til fest

Visbys A-trenere gleder seg til sesongstart. Henrik Hoffmann i midten med blå skulderfarger.
Visbys A-trenere gleder seg til sesongstart. Henrik Hoffmann i midten med blå skulderfarger.

Tirsdag er det sesongåpning på Visbytravet på Gotland og trener Henrik Hoffman kommer med herlig beskjed til Nettavisens lesere.

Det er tirsdag, det er vår og Nettavisen har tips til hele fire baner denne vakre apriltirsdagen.

Først ut er Visby som sesongåpner med V4-omgang,deretter følger Bjerke med lunsjtrav. Til kvelden overtar Forus med V65, mens Carsten Rabjerg i kveld er hentet inn for å geleide dere gjennom en flott V64-omgang på Eskilstuna.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Hoffman tror på ny flott sesong
Undertegnede hadde svært kontakt med Visbytravets ledende travtrener Henrik Hoffmann gjennom hele 2013. Også i 2014 vil svært sympatiske Henrik stille seg til rådighet for Nettavisens lesere. Fjoråret ble et aldri så lite gjennombrudd for Henrik Hoffmann, svært mye takket være treårsstjernen Final Oak som rakk å gjøre 16 starter i fjor og kjøre inn 989 500 SEK. 24 seire ble det Hoffmanns stallhester i fjor og nesten 1,8 mill SEK innkjørt. Final Oak årsdebuterer for øvrig på Solvalla onsdag. Stallhestene til Hoffmann har for øvrig vært i sving allerede og notert seg for seks seire.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

I dag sender Hoffmann ut 11 stallhester, fire av dem starter innenfor V4-spillet (Visby kjører ti løp idag). Svært dyktige Kim Eriksson er hyret inn som kusk.

8 Simb General Lee i V4-2/DD-1 er Henriks beskjed til Nettavisens lesere. Femåringen vant fire løp på 13 starter i fjor og rundet 100 000 innkjørt da. Har startet fire ganger i år og vant tredje sist i imponerende stil på sterke 14.9/2140m. Sist på Solvalla kusket en uinspirert Johnny Takter hesten fra spor elleve på en sprint på Solvalla. Den godeste Takter var dog mer inspirert etterpå og skrøt uhemmet av hesten. Det gjør også Henrik Hoffmann som jakter seiree og startpoeng mot V75 med denne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Favoritten 2 Staro Family har vunnet sportrekningen, men Kim Eriksson kan kjøre hest og Simb General Lee kan flytte beina ned startsiden. Vi klinker til med Simb General Lee som DD-banker og banker på de to minste spilleforslagene på Nettavisen. Men i respekt for at teten er gull verd på Visby, tar vi med 2 Staro Family på det største spilleforslaget.