Viser muskler på lørdag

Megamuscle blir vår banker mot millionene på lørdag.
Megamuscle blir vår banker mot millionene på lørdag.

Bergen Travpark inviterer lørdag til et herlig V75-spill som byr på en rekke utfordringer. Du som spiller kan faktisk vinne 22 millioner!

Sportsspill meny lørdag:
Oddstips 1:En Brann-spiller med suksess
Oddstips 2:Herlig drag fra Allsvenskan
Tippetips lørdag:Norge kan vinne

Suksess!
Vi må innlede med noen ord om torsdagen, da Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen påny gjorde vei i vellinga. Sist torsdag på Øvrevoll sa det som kjent virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

På torsdag var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

Vi vil også nevne at fra Forus 20. mai så spilte vi inn over 170 000 i V65 spillet på Forus, og det er liten tvil om at tipsformen er meget bra.

Så over til lørdagen som mildt sagt er innholdsrik. Vi har blant annet jackpot i V65 spillet fra Jarlsberg om kvelden. Hele 477 759 ligger ekstra i sekserpotten. Fra Bergen Travpark som det skal dreie seg om her så snakker vi dog om helt andre beløp. 22 millioner norske kroner venter nemlig på en alenevinner, og vi her i Nettavisen spiller frekt i jakten på millionene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Megamuscle blir dagens banker for oss. Har helt perfekte betingelser foran seg, og det meste ligger til rette for en ny opptur for den suksessrike stallen til Hamre. De andre favorittene denne lørdagen velger vi å spekulere imot, og det finnes mye snadder i menyen som venter. Her er det bare å ta rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Bergen :

V75 : kl. 15.00

V5 : kl. 14.10

V4 : kl.16.06

DD : kl. 16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

V75.1 : 7 Junifaks – Har utviklet seg enormt bra, og den er spillbar i innledningen på lørdag. Tredje sist så jogger den inn til en lett seier etter et optimalt opplegg, og det var krefter igjen da. Nest sist så fullfører den meget bra, noterer seg for en god tid, men må seg slått av to gode i grunnlaget. Nå sist så løser den enormt i fra start, trykker seg til tet, slipper når Bokli Vind kommer fykende, men fullfører solid bak denne. Vi har 23,7 s 1000m / 20,6 s 500m på klokken, og noe mer kan en nesten ikke forlange. Tillegget betyr mindre i et såpass lite felt, og her vil den ha kontakt direkte. Feller alt på speed tilslutt?

6 Nyland – Har sett gedigent fin ut de siste gangene, og det er en traver som har løftet seg ytterligere siden i fjor. Nå sist så dundrer den rundt feltet, er helt overlegen etter å ha viste 21,9 s 500m med krefter igjen. Er normalt sett travsikker, og galoppen nå sist setter vi på uturskontoen. Er opplagt en av de som kan vinne dette. 4 Odd Herakles – Var uheldig nest sist, mens den fullførte fint nå sist. Står fint til i dette løpet, og den er ikke borte med litt flyt på veien. 3 Eikmann – Bjerring har siktet på denne oppgaven med Eikmann, og han kommer med ambisjoner. Har levert to gode løp på slutten, og den har form til å legge dette feltet på rygg med flyt.

Vår rangering V75.1 : A : 7 B : 6 C : 4-3-2-5-1

V75.2 : 13 Triara Valo – Et helskummelt løp er i vente, og her er ikke mange helt sjanseløse. Draget vårt var en hit i vinter, og den radet altså opp med fem strake. Så fikk den en reaksjon, men gjorde uansett OK løp uten å helt å prestere som best. Etter pause nå sist så slet den med munnen, og det løpet kan vi bare se bort ifra. Kommer nå ut etter en liten pause, er fikset på, og i fra dette sporet så kommer nok Triara Valo fykende direkte. Kan nemlig åpne meget kjapt. Har stoff i seg til å legge dette feltet på rygg om den er tilbake på sitt beste, og denne vinnerhesten skal ikke undervurderes.

15 Diadem – Er nok feltes beste hest. Har møtt bedre hester, gått gode tider, og den holder en fin form. Nå er det uansett snakk om et løp bakfra, et stort felt å runde, og det er heller ikke en topp ti kusk som sitter opp bak for å si det litt forsiktig. Med flyt, ja, da snakker vi om en BRA sjanse, men fra en slik utgangsposisjon så velger vi å spekulere litt da den blir blytungt betrodd. 8 Boflyta Ravn – Dukket opp i Gudmestad regi sist, og den fungerte fremfor alt mye bedre enn tidligere. Får rygg leder, går ut i dødens mot siste sving, og den står bra på helt inn. Skal normalt sett bli enda bedre med et løp i kroppen, og den er aktuell. 4 Vangen Kimmi – Er ustabil, og galoppen er aldri langt unna. Fungerte dessuten heller ikke optimalt aksjonsmessig sist. Er imidlertid såpass bra på kapasitet at den kan felle alt om den først har dagen. 7 Bork Odina – Tok en noe turbetont seier nå sist. Er en «lus» som ikke tåler å bli brukt veldig mye underveis i løpene. Får den dog smyge med, spare speeden til det gjenstår 300m så kan det likevel gå med superdyktige Svein Ove Wassberg i jolla. 10 Rams Lilja – Kommer ut i ny regi, og LTH har vært fornøyd med den i jobb. Har matchet bedre hester enn dette tidligere, og skulle den være 80% første gangen ut etter et lengre avbrekk så kan faktisk det holde.

Vår rangering V75.2 : A : 13-15 B : 8-4-7-10 C : 5-3-12-14-11-1 D : 9-2-6

V75.3 : 2 Megamuscle – Har et aldeles skreddersydd løp foran seg, og normalt sett så dreier dette seg om en flott mulighet. Ble stum sist etter en steintøff åpning, men innsatsen er uansett klart godkjent på en distanse som nok er litt i lengste laget. Gangen før så fikk den det sydd opp, og da avgjør den sikkert. Tredje sist så er den kolossalt tapper, og den blir kun plukket ned av svært gode Kalle oppunder mål. På lørdag så varsler Frode Hamre om racerbalanse (Skoløs), sporet er helt perfekt, og motstanden den riktige. Alt i alt en topp mulighet, og vi tror hardt.

6 Rafolo – Har utviklet seg mye, og den har vært som et eventyr for Kolnes. Sisterunden som den leverer nå sist var av det helt svette slaget, og på klokken vår står det 11,6 s 1000m / 09,6 s 500m. Ja, du leste helt riktig. Er litt over middels fra start, og skulle det klaffe så er den langt i fra sjanseløs. 4 Zarbaro Boko – Kom ut på en upassende hard bane sist, og den hang fakta bedre i sammen enn hva vi fryktet på forhånd. Gjør et meget positivt inntrykk, og den fikk en pluss i kanten av oss. Er brennhurtig fra start, og her vil nok SOW bøtte til direkte. På en langt bedre bane lørdag så kommer denne til å sprinte fort, og Zarbaro Boko er aktuell for dem som garderer løpet. 3 Shaman Star M. – Følger bilen fra start, og her er nok GV på tetjakt. Gikk pigg i mål sist etter sene luker, og den bekreftet flott form. Kan vinne på en god dag, og den er verdt en gardering for de som spekulerer mot Megamuscle.

Vår rangering V75.3 : A : 2 B : 6-4-3 C : 1-5-9-10-11-7-8 D : 12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75.4 : 1 Amor Stjerna – Trives klart best under sal, og dette er en stilart som den har utviklet seg voldsomt i gjennom de siste mnd. Kunne fakta ha slått Nordby Sleipner tredje sist med en litt mer offensiv variant underveis. Nest sist så går den strålende i kulissene, og på vår klokke så står det 24,8/950m. Nå sist i Bergen så gjør den uansett sitt beste monteløp i karrieren. Vi har faktisk 25,0 s 1400m på klokken, og skulle den kunne en 25 tid på distansen så sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. Prøves som et sjokk i årets utgave av Rappfots Æresløp.

14 Norheim Faksen – Viste 18 fart mellom galoppene i monteløpet nå sist, og den fløy altså noe så enormt. Galoppene var dog dumme, og det er en hest vi ikke kan stole på. Om den går feilfritt, ja, da kan den fort gå det raskeste monteløpet for kaldblodshester noen gang. 12 Friskus – Har vært solid i monte når den har kommet seg rundt banen feilfritt, noe som den altså ikke gjorde sist. Dundret unna i Pløpet, og det er en traver som er vel forberedt som kommer til Bergen. Kan trolig langt ned på 23 tallet, og den skal med på gardering. 3 Nordby Sleipner – Har radet opp i monte, og det er faktisk ikke så lett å vite hvor bra den er i denne stilarten. Står interessant til på strek, den kommer til å senke rekorden sin mye, og den er en av de som kan vinne dette om den fortsetter sin fine fremgang.

6 Hæve Alma – Fungerte ikke optimalt sist, men den vant uansett lett. Har gjort rent bord i monteløpene på Leangen, og den har ofte vunnet med mange meter. Har garantert en 25 tid i kroppen, og så lenge det er dyktige folk bak den så forventer vi at den vil fungere på sitt beste på lørdag. Er garderingsaktuell. 2 Føynland Viktor – Er fjorårsvinneren. Dog sliter denne veldig aksjonsmessig, og det er en vrien hest å ri. Kan vinne på en maks dag, men vi vil først se den fungere som den skal. 5 Jærvsø Kristina – Hadde vi litt feeling for i monteløpet sist, og det viste seg å være riktig. Vant da etter et tøft opplegg. Trenger ikke å være borte om noen av de antatt beste skulle røre det til for seg. 15 Trollgutt – Gikk fint bak Tuxi Titan nå sist, og den var også bra i monte nest sist. Trenger maks flyt for å rekke frem, men den har form i kroppen til å overraske om det skulle klaffe.

Vår rangering V75.4 : A : 1-14 B : 12-3-6-2 C : 5-15-9-4-11-8-7-10 D : 13

V75.5 : 1 One By One – Har et interessant løp foran seg her, og den er spillbar. Gikk godkjent nå sist, mens den nest sist holdt lekestue etter tidlig tet. Tredje sist så var den solid etter galopp. Har tidligere forsvart innerspor lett (08.01.2013), og den er kjapp i vei når den bare tramper avgårde på riktig fot. Kan helt sikkert ned mot 14,0 på distansen, og da blir den ikke lett å ta ned.

6 Thai Armani – Er egentlig veldig grunnkapabel, men har han egentlig imponert noe sånn veldig i år? Nei, det synes vi faktisk ikke. Den går riktig nok en 13 tid sist, men det var en ren medhengertid, og den kommer neppe til å gå en slik tid her om den må gjøre litt jobb selv. Blir hardt betrodd, men vi blir ikke spesielt overrasket om den får mer problemer enn hva mange tror. 7 US Marshal – Dette kan være løpets luring. Vi snakker om en traver som er herdet mot mye av grunnlagets beste hester. Etter pause nå sist så fullførte den klart oppløftende mot bedre hester enn dette, og vi gav den et fortjent pluss i margen. Aksjonen fungerte også bedre igjen, og den virket i det hele tatt å være på riktig vei. Skulle det bli kjøring mellom One By One, og Thai Armani så kan dette bli meget interessant for US Marshal som vi heiser frem som en stor luring. 5 Lucky Coral – Var veldig fin i årets to første løp, mens det ble feil sist. Ble da brukt hardt tidlig i løpet over en 2570, og den bygget opp tidlig melkesyre. Gjør et godkjent løp, men det ble altså feil. Er lynkjapp i vei, og skulle Geir lykkes å komme seg foran så trenger den ikke bli lett å ta ned.

Vår rangering V75.5 : A: 1-6-7 B : 5-10-9 C : 8-12-11-2-3-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75.6 : 12 A.B. Lom’n – Står ikke tilbake for den store favoritten på kapasitet, men den blir likevel betydelig mindre spilt. A.B. Lom’n hadde slått Elmer lett etter pause tredje sist om den ikke hadde feilet på oppløpet. Nest sist så viser A.B. Lom’n 21,7 s 500m med mye krefter igjen. Nå sist i Elmer sitt seiersløp så har A.B. Lom’n overhode ikke marginer med seg. Kjører seg blant annet opp i en dårlig rygg ned mot siste sving, og Vidar må ta i den der. Blir så forstyrret midt på oppløpet når det skjedde en kollisjon innvendig, men den fullfører likevel utrolig bra. Vil forhåpentligvis sitte bedre til nå kontra Elmer, og da er vi altså inne på at den store favoritten skal få kjørt seg.

14 Elmer – Var blendende god nå sist. Akkurat det er det ingen tvil om. Dog har den helt andre betingelser foran seg nå, og her blir det ikke tidlig tet. Har uansett en bra sjanse med flyt, men at dette skal dreie seg om noe straffespark uten keeper er vi ikke enig med i det hele tatt. Blir fryktelig tungt betrodd, men dette er en favoritt som helt klart kan tape. 10 Vertigo Prins - Er på vei mot den formen som den fant på omtrent samme tid i fjor. Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den var bunnsolid i nederlaget nå sist. Viser da 23,4 s 500m, og den var ypperlig i stilen. Har et HØYT maks nivå, og skulle den få litt flyt på veien så ser vi ikke bort ifra at Bergen Travparks beste kusk kan skrelle til her med en hest som vi liker skarpt. 13 Alsaker Piril – Har møtt Elmer to ganger, og den har slått det som blir storfavoritten her ved begge anledninger. Kom nå sist ut etter en velfortjent pause, og den hadde også vært innom «doktor dyregod» i pausen for litt behandling. Vi syntes at inntrykket etter dette lille avbrekket var fantastisk, og den går i det nevnte løpet pigg i mål med krefter igjen. På klokken så står det 20,7 s 500m, og draskylappene ble heller ikke nappet ned. Har kapasitet til å felle alt. 6 Kringelandtellus – Er 20m billigere ute her kontra flere hester som den har møtt på slutten, og den har et fint løp foran seg. Nå sist så viser den 22,3 s 500m, og den avslutter veldig bra. Er slik vi ser det klart bedre enn raden, og den er i aller høyeste grad trippel aktuell om det klaffer for kusken.

Vår rangering V75.6 : A : 12-14 B : 10-13 C : 6-3-7-8-5-1-2-11-15-9-4

V75.7 : 12 M.T. Good Looking – Hvor god er egentlig denne? Den har sett helt fantastisk ut over en periode nå, og den har imponert oss noe helt kolossalt. Fjerde sist så speeder den ned alt via fjerdespor i den siste svingen. På klokken vår står det 12,4 s 500m med mye krefter igjen. Så gjør den også et klart godkjent løp til maks i steintøffe omgivelser tredje sist. Da taklet den 2900m på et OK sett, så mellomdistanse som det her skal dreie seg om skal ikke være noe problem. Så leker den hjem seieren nest sist, mens den nå sist etter en steintøff 08,4 f 500m påny vinner meget enkelt. Skyller rundt alt på lørdag, og sender deg rett i lukene!?

4 Scarlett Gede – Er slik vi ser det den eneste som kan ta opp konkurransen mot vår tipsener. Etter at den har slitt med litt sykdom så var den et praktfullt skue nå sist. Er omtrent utømmelig for krefter når den er som best, og kommer den seg bare rundt banen uten galopp så er den med og kjemper om seieren. 9 Tattoo Widow – Avsluttet helt rått i kulissene sist, men den er likevel ikke den tøffeste jenten i klassen. Mer trippel aktuell enn seiersaktuell. 1 Bourbon Street – Er litt over middels i fra start når den blir laddet med, og den er garantert et fint opplegg. Fullførte positivt sist, og den er på vei mot formen. Trippelaktuell. 7 Alexandria Ås – Tok en etterlengtet seier sist, etter å ha slitt med motflyt over en lengre periode. Har bra grunnkapasitet, og den er påny trippelaktuell. 10 Samsaia – Galopperte helt umotivert nå sist, men det er slik denne kan være. Har et bra maks nivå, og den er absolutt med i trippel diskusjonen uten noe tull på veien.

Vår rangering V75.7 : A : 12-4 B : 9-1-7 C : 10-11-3-2 D : 5-6-8

Litt om V5 løpene :

V5.1 : Tre hester skiller seg ut i innledningen. 7 Turboline DK – Har utviklet seg mye, og den kommer til Bergen med en helt fantastisk form. Avgjorde på en bunnsolid måte nå sist, og vi har 14,5 s 1000m med krefter igjen på tanken. Er lynkjapp ut, og her er nok Gunnar på tetjakt med draget vårt. På en rask bane så blir den da ikke enkel å ha med å gjøre. 8 Viva La Diva Rick – Har vært smellgod to ganger på rappen, og det er nok den hesten som har det høyeste maks nivået. Dog sliter den litt når den må gå i annetspor, og da spesielt på svingene. Langreise, og trolig dødens gjør at vi spekulerer mot en traver som blir fryktelig hardt betrodd. 2 Pearl Jam – Dette kan være løpets store luring. Stallen trodde faktisk mer på Pearl Jam enn Turboline DK nå sist. Da ble det imidlertid tidlig galopp, og game over. Pearl Jam gikk dog VELDIG bra i kulissene etter galoppen, har full spenst nedover oppløpet, og den jogger 14,0/1000m etter galoppen. Blir skummel her i en feilfri utgave.

Vår rangering V5.1 : A : 7-8-2 B : 4-5 C : - D : 3-1-6

V5.2 : 5 Sugaro – Kom ut første gang for Buer nå sist, og den gikk en bra sisterunde selv om den var noe tung i kroppen sin. Vi har 15,3 s 1000m, og det gjorde den på et OK sett. Er brennkvikk i uttaket når den blir laddet med, og her bærer det til tet om Buer er interessert i det. Kommer garantert til å lede dette lenge, og den må tas på alvor. 10 Fast Girl – Har gjort fire løp i år, og den har løftet seg et hakk i forhold til der den var i fjor. Ble sjenert i fra en plass der foran nest sist, mens den nå sist gjør en flott sisterunde. Viser da 15,5 s 950m med litt krefter igjen. Kan komme bakfra med sparte krefter her, og vi dobler opp a-guppen mot riktig motstand.

Vår rangering V5.2 : A : 5-10 B : 4-9-7 C : 6-3-12-2 D : 1-11-8