Viser muskler

Megamuscle har et rent gaveløp på Klosterskogen i kveld, og alt annet enn seier for Hamre-traveren vil overraske oss stort.

Det er full fart på travfronten også denne torsdagen, og etter at lunsjløpene på hhv Romme i Sverige og på Bergen travpark her hjemme er over, kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto se frem til V64-spill til Boden på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Klosterskogen i Skien her på berget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er en spennende meny vi har å se frem til på Klosterskogen i kveld, og selv med storfavoritten 4 Megamuscle i V65-6 i boet, kan det være veldig fine penger på gang. Hardt spilte hester som 4 Winner Augustinu i V65-2 (galopprisiko fra start), 1 Forever Va Bene i V65-3 (dunkel form) og 5 Rigel Scott i V65-5 (en oppjaget sprint er neppe noen fordel), kan alle henge i en tynn tråd, og da blir vi spillesugne. Sportspill har som vanlig lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til dagens stevner, og samtlige spill finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Taper neppe
Nei, det er ikke lett å se hvordan 4 Megamuscle skal tape i V65-6 på Klosterskogen i kveld, og etter alt å dømme bokfører den seiersvante 4-åringen årets niende triumf denne gangen. Han tapte for en smygkjørt Cantabharmony i et V75-løp i den siste starten, men det er klart billigere i mot i kveld.

Det ble også en veldig tøff åpning på løpet før han satt i teten sist, men i kveld blir veien til tet billig. Da kan vi ikke se at noen av dagens konkurrenter kan utforde Hamre-traveren til slutt, og vi bankerspiller uten å tvile. I en åpen omgang må dette være snakk om dagens sikreste vinner, og vi ser kun galopp i mot.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Storfavoritt i fare
I et sprintløp for kaldblodshester i den femte avdelingen blir 5 Rigel Scott storfavoritt med 62% av innsatsene på seg, men vi tror galoppfaren på 4-åringen er overhengende stor på en oppjaget sprint. Han vant på 30.1 full vei med innlagt galopp i den siste starten, men i kveld har han slett ikke tid til å finne på noe hyss.

Vi værer favorittfall, og sikrer oss med et par garderinger. Helt nydelig til i dette løpet står 1 Mona, og det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet for 9-årshoppa. Hun har fått sølv i de tre siste sprintløpene hun har gått (gikk solide 27.8 i den fjerde siste starten, og det fra "dødens"), og hun kan gå helt til topps i kveld.

Formen på 9 Brage Mollyn etter lang pause er usikker, men kapasiteten på ham er udiskutabel. Han har vunnet på solide 25.8 over aktuell distanse før, og han er vant til å møte klart bedre hester enn dagens konkurrenter. Sporet er fint for ham, og da synes vi han er vel lite spilt, med kun 3% av innsatsene på seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Få vinnerkandidater
I et varmblodsløp hvor de stallansatte skal i aksjon i V65-2 finner vi fire vinnerkandidater, og favoritt blir 4 Winner Augustinu. 5-åringen var en solid vinner på fine 14.9 full vei i den siste starten, men sporet i kveld er alt annet enn gull. Han kan stå igjen å galoppere i fra dette sporet, og da er det en favoritt i fare.

Skuffende svak i fra tet i den siste starten var 3 Rollin, men han gikk flere sterke løp forut for den starten. Han avsluttet solid til tredje på 15.4 over aktuell distanse i den nest siste starten, og på en distanse som trolig passer langt bedre enn i den foregående starten, tror vi han kjemper om seieren denne gangen.

Merkelig lite spilt med kun 10% av innsatsene på seg synes vi 8 Ann`s Kor T. er, og vi tror 5-årshoppa kjemper om seieren. Hun gikk et helt greit løp til sølv på 17.2 full vei sist, og hun går stort sett alltid gode løp på dagens arena. Den siste vi ser med vinnersjanse er 7 Cashpoint Pellini, og han er også lite spilt i kveld.