Voldsomme 60 millioner i spill

Sejr Gammelsbæk og Frode Hamre er en av vinnerkandidatene i V75-7 på Momarken lørdag.
Sejr Gammelsbæk og Frode Hamre er en av vinnerkandidatene i V75-7 på Momarken lørdag.

Det er enorme penger å spille om V75 på Momarken lørdag. Vi har andelslagene som kan gjøre deg styrtrik.

Nederst i saken kan du spille Nettavisens V75-lag på Eksperten.

V75-potten er på hele 60 millioner kroner når Momarken arrangerer internasjonalt Unionstrav lørdag 22. mars.

I en omgang med svært mange tilreisende hester fra både Sverige og Danmark, blir det norske favoritter i V75-5 som er et eliteløp for kaldblodshester. Meget interessant årsdebut i dette løpet gjør Gylden Balder etter sykdomsfravær. Ellers vrimler det av toppløp på Momarken lørdag.

Det finnes flere måter å kjempe om V75-potten på. Du kan sette opp egen kupong på Nettavisens travsider, følge tipseen til Nettavisens traveksperter (kommer fredag), eller levere Lyntoto.

Når det er ekstra store potter, kan imidlertid andelslag være en god løsning.

Når du kjøper deg inn i andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Under finner du et utvalg av Nettavisens V75-andelslag. Klikk på "Se flere Eksperten-spill fra Mediehuset Nettavisen" for hele tilbudet.
PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene


Andelslag fra 50 til 3000 kroner
Til lørdagens V75-omgang har våre traveksperter Frode Gjesdal, Håkon Einar Hansen og Kurt Leirvåg satt opp en rekke lag til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 800, 1000, 2000 og 3000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på du ønsker å kjøpe deg inn i.


Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!