*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vordende mor viser vei?

Foto: hesteguiden.com

Ja, ved disse tider neste år har vår banker for dagen et føll ved sin side, men først skal hun vise oss veien til utbetalingslukene.

24.07.09 11:41

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Veldig ofte får hopper en helt fantastisk form når de har blitt drektige, og når trener Bernt Øksnevad melder om at 7 Spydhild trener helt strålende for dagen forsøker vi oss på et bankerspill, når Elding-datteren kun er markert på hver tredje kupong i V5-2. 8-årshoppa har hatt en flott karriere, hvor hun har vært blant de tre i 32 % av sine starter, og målet er nok å runde en halv million innkjørt før løpsskoene legges på hyllen. Innsatsen til sølv på fine 26.9 full vei i et V75-løp i den siste starten var av beste merke, og vi spiller i god tro.

Stive bein til slutt?
Et heftig sprintløp venter oss i finalen, og det ligger an til fryktelig kjøring på flere hender ned startsiden, noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg veldig opp. Den av 1 Silver Midnight og 3 Silverandgold som erobrer føringen i løpet, skal naturligvis tilmåles solide vinnersjanser, dersom åpningen ikke blir for tøff. Champion Ove Wassberg setter seg opp bak en spennende nykommer i form av 4 Money Brother, og Fast Photo-sønnen må sees på som en stor outsider. Mye av spillet faller ned på disse tre, men vi er som sagt litt redd for at det kan bli stive bein på de der fremme til slutt, noe som gjør sitt til at vi på våre to største forslag garderer bredt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Øvrige vurderinger
V5-1: Litt småskummelt, men vi syntes tre hester hever seg litt over mengden på kapasitet. 10 Zipper Rose har innledet lovende, og Chips And Fish-sønnen som virker til å være en stødig type kan fort være løsningen på løpet. 3 Neon har rotet seg vekk på galopper i to starter, men Rudolf Le Ann-sønnen har rukket å vise fin kapasitet. I en feilfri utgave skal 4-åringen helt klart regnes tidlig sammen med 8 Linderjet G.T. ,som skal kunne klart bedre enn vist.

V5-3: Vi støter her på et litt ruglete løp for kaldblodshester i relativt lavt grunnlag, men vi velger allikevel å gå tynt. Far og sønn Wassberg setter seg opp bak hhv 7 Vindi Stjerna og 13 Kandidaten, og med litt flyt på veien dukker de begge opp i striden helt der fremme. Førstnevnte har fart som rekker langt, og dersom Minpil-datteren viser frem i en feilfri utgave snakker vi trolig om vinneren av løpet. Sistenevnte går foreløpig litt med håndbrekket på, men den dagen Pål Even-sønnen slipper seg løs kan det bli veldig bra. Avslutningen til tredje på fine 30.1 over en sprint sist, bar bud om at noe er på gang, og 4-åringen bør være hyperaktuell i et løp som dette.

V5-4: Ungdommen braker her sammen, og i slike løp kan det som kjent skje litt av hvert. Løpet ser vidåpent ut på forhånd, og vi garderer bredt på samtlige spilleforslag. Klart underspilt virker duoen 2 Naomi Dryad og 7 Giant Augustinu med sine hhv 8 og 13 %, og begge bør vurderes tidlig. Førstnevnte varslet litt form i den siste starten, og i kveld står Golden Globe-datteren unektelig fint til. Sistnevnte holder uforandret fin form, og selv sporet ikke er det beste skal 6-årshoppa, som har vært ute mot klart bedre konkurrenter enn dagens nå på slutten regnes tidlig.

Ekspertforslag
Til løpene på Bergen Travpark har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 126, 420 og 945 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag