Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen og Frode Gjesdal, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

En ny svært spennende helg på travfronten står for tur, og denne fredagens sparkes i gang med V65 og V4-spill til løpene på Åby i Sverige i lunsjen hos Norsk Rikstoto, og der skal man merke seg de tidlige innleveringsfristene, som er hhv kl. 12.45 og 13.45

Til kvelden denne fredagen er det V64-spill til Gävle på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Biri travbane ved Mjøsas bredder som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har som vanlig tips og spilleforslag til alle arenaer.

På lørdag forflytter V75-sirkuset seg til Forus i Stavanger, og der ligger det hele 34 millioner kroner å venter på en eventuell alenevinner. Etter at løpene på Forus er over på lørdag, er det internasjonal V65 til Odense i Danmark som kan friste spillerne hos Norsk Rikstoto, og vi har vår danske ekspert på trav, Carsten Rabjerg på plass på den arenaen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

På søndag skal våre mildt sagt emintente eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen i ilden med V4-tips til favorittbanen Täby i Sverige i lunsjen tidlig på dagen, før det er V64-spill til Umåker i Sverige som gjelder på ettermiddagen. Helgen rundes av med V65-spill til Sørlandets travpark her hjemme, og da skulle det være nok å ta tak i for noen og enhver denne helgen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Gävle
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken:
4 Ybanos
(V64-5) är virrig men oerhört fartfylld och han brukar gå bra efter uppehåll då han är som mest glad och löpsugen. Jag tror att han tidigt sitter i ledningen här, och sedan ska chansen vara väldigt god.

Luringarna:
1 Big Finish
(V64-2) värmde bra senast och gick positivt till slut. Får ett fint lopp härifrån och med lite tur på vägen kan det bli seger.

9 Tequila Palema (V64-4) spurtade rappt senast och såg bra ut. Med det loppet i kroppen kan det vara dags för seger i kväll.

15 Kalle Quivivra (V64-6) har jag varnat för tidigare och hästen får denna gång Johan Untersteiner i vagnen.

HTML EMBED