Øvrevoll åpner portene

Øvrevoll galopp er i gang denne skjærtorsdagen.
Øvrevoll galopp er i gang denne skjærtorsdagen.

Det er sesongåpning på Øvrevoll galoppbane skjærtorsdag, og Nettavisens eminente eksperter på galopp, lanserer to bankere.

Skjærtorsdag er det full fyr i lukene hos Norsk Rikstoto, når det kan spilles til hele fem stevner, og det er to jackpotomganger på hhv Momarken og Åby som er høydepunktene for spillerne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


På kvelden denne skjærtorsdagen er det spill til en V65-omgang på Øvrevoll galopp samt V64-spill til Åby på den andre siden av kjølen som gjelder, og på Åby ligger det hele SEK 1 908 975 ekstra i sekserpotten!

Det er sesongåpning på Øvrevoll i kveld, og våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen gleder seg enormt til denne kvelden.

Birger og Morten prikket V4 på det minste spilleforslaget (160 kroner) på Nettavisen tirsdag på Täby til en utbetaling på rundt 1300 kroner, og de er vel verdt å følge på Øvrevoll i kveld. 

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innlveringsfrister Øvrevoll
V65 kl. 18.30
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Birger og Mortens vurderinger til Øvrevoll skjærtorsdag:

På en dag nær er det 20 uker siden sist det var galoppløp. Derfor har morgendagen litt høytidspreg, og det passer jo bra siden sesongstarten finner sted på skjærtorsdag.

Som vanlig har de første løpsdagene mange spørsmål knyttet til seg. Hvem er langt fremme med hestene, hvem har tatt det mer med ro?

Vi går nokså hardt ut med banker i V65-1 og to hester i V65-2. 4 Over the Ocean i V65-1 ble i fjor matchet mot Derby og andre løp over distanse. Det er en hest som holder høy klasse, og trener Niels Petersen håper det rekker med strek for hest nummer 4 i den første avdelingen.

Den store snakkhesten er 5 Funk Soul Brother i V65-2. Treningsarbeidene har vært fantastiske, og det kan fort være snakk om en vinner. Men det er Øvrevoll-debut, og han går dessuten med jernsko. Derfor velger vi å gardere med dyktige 2 Simian.

Lærlingen Marius Borgen Andersen er lovende, og med fire kilo lettelse, kan Simian sørge for at Wido Neuroth tar sin seier nummer 1000 på Øvrevoll. Den milepælen er det kun Arnfinn Lund som har nådd, og den neste etter Wido trenger nok i det minste 30 år for å nå 1000.

Det er meldt dårlig vær i morgen i området Øvrevoll. Vi får håpe meteorologene treffer dårligere enn de beste spillerne, for galopp er best i oppholdsvær.