Øvrevoll med mer trøbbel

Lord Of Trouble er en av Nettavisens V65-bankere på Øvrevoll torsdag kveld.
Lord Of Trouble er en av Nettavisens V65-bankere på Øvrevoll torsdag kveld.

Det har vært meget vrient å være spiller på Øvrevoll i år, men torsdag satser Nettavisens eksperter på at Lord Of Trouble fikser seieren i V65-1.

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke: Vår delikatesse senker mye spilt hest
V4 Vaggeryd: Untersteiner til himmels
Dagens dobbel 1: Store forventninger til Olimb
Dagens dobbel 2: VIF har imponert tross seks strake tap

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

To dager igjen til en heidundrende felles nordisk V75-omgang på Färjestad, der det altså venter dobbel jackpot med 27 millioner kroner ekstra i sekserpotten. I tillegg venter det eventyrlige 92 millioner til en eventuell norsk alenevinner. Gled dere folkens og det er flere norske hester som kommer til å bli kraftig underspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Men vi skal gjennom litt av hvert før den tid og torsdag er det hele fem trav- og galoppstevner som det kan spilles til. Det hele starter med V4 fra Vaggeryd, før Bjerke overtar med sin sedvanlige torsdagslunsj. De ivrige kan også spille ettermiddags-V5 til Hagmyren og til kvelden er det V65 fra Øvrevoll galoppbane og en svært interessant dobbel V5-omgang fra Bergen travpark. 

Etter en kaskade med storutbetalinger på Øvrevoll denne våren og sommeren, ble det oppsiktsvekkende nok fire førstevalg, ett andrevalg og ett femtevalg som vant sist torsdag og utbetalingen for seks rette ble magre 624 kroner. Det blir neppe like enkelt torsdag, men Nettavisens galoppeksperter lanserer faktisk to V65-bankere torsdag kveld.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger fra Birger og Morten
Vi er kommet et stykke ut på høsten, og denne torsdagen er faktisk den nest siste torsdagen i år med galopp. 10 av 17 løpsdager har enten gitt jackpot eller over 100 000 kroner for seks rette, og det kan bli brukbart også nå.

2 Lord of Trouble i V65-1 er den klart beste hesten i feltet. I Derby ble banen tung og distansen litt lang. Vi tror ikke det er snakk om noen formsvikt, men de spillere som spekulerer, bør ha med 4 Paratico. Vi spekulerer ikke og bankerspiller.

Det gjør vi også med 4 Giovanni Nobile som har en flott oppgave i V65-4, her anser vi 7 Goddess of Gloom å være den hardeste utfordreren. V65-2 og V65-3 er to 15-hesters felt i lavere klasse, og her tror vi det bør dekkes bredt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi har ikke en bestemt luring, men varsler i stedet for hestene til Henrik Engblom. Han vant to løp på Täby onsdag, og hestene er trolig spillbare også på Øvrevoll.