*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vrien jackpotomgang

Førlands Pil Fax vant for eieren i Bergen sist. Nå møter han mange av de samme hestene, men med solide Rune Wiig i sulkyen. Foto: Åge Liland/Bergen Travpark

685 383 ekstrakroner er lagt til sekserpotten på Forus i kveld. På papiret ser løpene ganske åpne ut. Vi garderer kveldens to største favoritter.

22.04.14 12:42

12 Førlands Pil Fax (5.12) slo flere av kveldens konkurrenter etter blytung reise med eieren i vogna forrige tirsdag. Når han nå får proffkusk iler vi til med et bankerspill. Rune Wiig er i en ganske annen kuskedivisjon enn Per Eivind Tjordal, og når hesten har vist både form og travsikre takter i det siste føler vi at han forsvarer et bankerspill.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Pål Buer kjører to blytunge favoritter i kveld. 8 Gidde R. Icke (V65-1) maktet ikke å innfri i Bergen sist (tapte på målfoto), men har slått kveldens konkurrenter tidligere. Fra et åttendespor velger vi å gardere med formsterke 7 Relax Jet som sto på godt etter tung reise mot Orion Hindø i V75 sist. Han var nær galoppen i siste sving ved den anledning, men samlet seg godt på oppløpet. 25. mars skilte det bare en halv lengde mellom disse to. På systemspillet på Eksperten garderer vi ytterligere i dette løpet.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.

HTML EMBED


Buers andre storfavoritt er 6 Pasha (V65-5/DD-1). Pasha er en hest der er umulig å ikke like, men det er en stor hest som kun startet to ganger med voltestart i fjor. Når han nå da kommer ut fra det trange fjerdesporet som gedigen favoritt, må vi bare gardere. 3 Oddset Hæstak og 9 Novak Bi kommer begge til å åpne raskt fra tillegg. I deres disfavør kan det anføres at de ikke akkurat er noen løver oppunder mål.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.

HTML EMBED


Svein Ove Wassberg kjører favoritten i V65-3 - 9 Silas Hovmand, men også for den hesten er det snakk om en sjanseartet utgansgposisjon. Wassberg kan velge mellom å ta ryggen til 1 Pamplona (med risiko for å bli sittende fast innvendig) eller 2 Yankee Jet. Det finnes flere luringer i feltet. 3 Quantillus (6.5 prosent av innsatsene) åpnet 10,8/500 i sin første start på Forus - et mellomdistanseløp, og kommer nå ut etter pause. Sprint bør ikke være noen ulempe. 5 Starmate (5,4-prosenter når dette skrives) satt fast mot bedre hester i V75 sist, og har nå løp i kroppen.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.

HTML EMBED


En interessant pausehest kommer også ut i V65-2. 4 Hefaiston gikk det relativt store ord om i fjor uten at han innfridde. Når det er sagt var han toer på samme tid som gode Thai Armani i livet annen start. Treneren Ernst Karlsen høster store ord som alternativbehandler på hest, og har han fått orden på Hefaiston kan 5,7-prosenteren være en vinner på direkten.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag