Vrien lunsj på Boden

Ove A Lindqvist er som vanlig aktuell fra Boden.
Ove A Lindqvist er som vanlig aktuell fra Boden. Foto: hesteguiden.com

Banker som slår til direkte for ny trener. Supersjokk i a-gruppen med form som er milevis bedre enn rad! Det er vrient på Boden torsdag. Vi jakter store kroner!

V4-omgangen som er i vente på Boden denne torsdagen er SVÆRT UTFORDRENDE, og et par av løpene er ekstremt uoversiktelige. 10 Solakongen (V4-1) er en hest med et bra potensiale, og vi mener bestemt at det skal være MYE å gå på her. Gjør denne torsdagen en spennende start i ny regi, og vi velger å gå all in direkte. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Undertegnede har hatt Bergen Travpark som sin hjemmebane i halve livet, og det er en bane som jeg kjenner like godt som min egen bukselomme. På Bergen Travpark 12. februar så ble supersjokkene Zoella Coeur (Odds 28,04) + S.G. Stjerne Balder (Odds 17,12) servert på sølvfat til Nettavisen sine lesere. Fra samme bane lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet, og jeg kan allerede nå love "kuler og krutt" til banen mellom de syv fjell! Her skal vi være med og kjempe om millionene!

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Boden:

V4:12.20

DD:12.37

Løp ellers denne torsdagen:V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Klosterskogen med start kl.18.30. V64 på Åby med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter på Boden:

V4-1 : 10 Solakongen – Denne gleder vi oss å følge i ny regi. Det er snakk om en skikkelig fin hest med stor fart i kroppen sin, og den har et potensiale som gjør at den er HELAKTUELL i såpass overkommelige omgivelser som dette. Har gått 29 s 1000m i jobb, og virket travsikker/fin. SPILLES DIREKTE!

V4-2 : 6 Pendolino Man – Vi kjøper ikke fullt ut at 1 North Leader her blir «GIGA» favoritt. Den er nå ganske så tøft ute, og her skal den få jobbe for seieren. Draget vårt likte vi skarpt nest sist på Boden hvor den er helt strålende etter galopp. Har bra kapasitet for klassen, og med flyt så er den HET. Må passes!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V4-3 : 12 Stuart Little – Er ikke så verst, og et billigere løp enn dette kan den ikke få. Gjorde flere fine løp i fjor, og det mot bedre hester enn dette. Rapportene på den etter pausen er fine, og fra et ypperlig spor på tillegget så kommer den seg normalt BRA avgårde. Prøves som en frekkis i et VIDÅPENT LØP.

V4-4 : 4 Accelerate – Er litt spennende denne torsdagen. Nå sist så feiler den nemlig som HELPIGG i stengt posisjon i den siste svingen. Gangen før så avslutter den ordentlig fint etter at lukene kom inn på oppløpet. Kan overraske med flyt nå! 13 Cumulus Advance – Har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den fullførte skikkelig bra nå sist. Røpet form da! Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og med flyt så kan bomben smelle! OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.