Vrien lunsjomgang

Björn Goop holder i tømmene bak Nettavisens banker på Axevalla. Foto: hesteguiden.com
Björn Goop holder i tømmene bak Nettavisens banker på Axevalla. Foto: hesteguiden.com

Tokio Hotel Hall og Björn Goop innfridde som Nettavisens banker på Mantorp 17. februar. I en utfordrende lunsjomgang blir ekvipasjen vårt holdepunkt igjen.

Onsdagen byr som vanlig på rikelig med spillemuligheter for de hesteinteresserte. Axevalla sender i vel sitt lunsjtrav kl 12.20, før Charlottenlund serverer ettermiddags-V5 fra kl 15.35. Bjerke og V65 er som vanlig dagens høydepunkt. Spillestopp der er kl 19.00.

Det kan ligge fine penger i luften for de som klarer å manøvrere seg gjennom lunsjløpene på Axevalla. Med tre 15-hesters felt finnes det absolutt mulighet for at det kan komme overraskelser.

De siste dagene har gitt flere eksempler på at V4 kan være et spill med gode utbetalinger. I går betalte fire rette drøyt 5000 selv om storfavoritten Värsting Kungen innfridde. På Skellefteå søndag ble utbetalingen drøyt 8000, mens fire rette på Solvalla fredag betalte elleville 85 852 kroner.

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.


1 Tokio Hotel Hall (V4-2) er en av mange flotte hester fra topptreneren Ulf Stenströmers stall. Hesten innfridde sikkert fra tet på Mantorp for en knapp måned siden, men treneren var ikke fornøyd med hesten, og han kommer nå ut etter å ha blitt behandlet.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.


- Tokio Hotel Hall har sett fin ut i trening etter den siste starten. Jeg var litt usikker på hvordan han skulle åpne bak bilen da han autodebuterte, men måten han løste den oppgaven på gjør at jeg ikke er bekymret for sporet, uttaler Ulf Stenströmer til det svenske fagorganet Travronden.

Duoen Stenströmer/Goop står også bak favoritten i V4-1 - 8 Avocado Am. Hesten har plutselig en enklere oppgave i og med at det er strøket to hester med spor innenfor.