Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Drammen: Herlig V5-omgang med banker som gjør kort prosess
V65 Bergen: Internasjonal V65-omgang i Bergen
V64 Axevalla: Strålende V64-omgang med Silverstoet
Oddstips: Sjekk våre analyser både på fotball, ishockey og skiskyting
Oddssingel PL: Sheffield United møter svakt bortelag
Oddstips håndball-VM: Norge byr opp til målfest mot Angola
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med solid fulltreffer til Eskilstuna 2. desember!
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men på systemet (fire andeler a kr 750) ble det en herlig opptur! I finalen stod systemet igjen med storfavoritten 1 Vicy Grif samt outsideren 9 Global Thunder. Storfavoritten tauet løpet rundt om, og dermed måtte vi "nøye" oss med 46 364 kr i utbetaling. Mye av nøkkelen til denne solide fulltrefferen var Dark Roadstar (7,9% - odds 14,90). Den stod nemlig først på ranken, og var en SINGEL UTGANG på systemet. Følgende info ble gitt på skrellen:

11 Dark Roadster (V64-2) – Er betydelig bedre enn raden, og den fortjener virkelig en seier. Ble plukket ned på streken tredje sist, mens den passerte mål som mer eller mindre ubrukt nest sist. Nå sist misset kusken starten, og den tapte lengder direkte. Gikk siden et sterkt løp til tredje. Vi liker utviklingen på denne 3-åringen, og blir det bare litt tempo så duger den godt mot en billig gjeng som dette. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Bollnäs byr på en åpen og svært spennende lunsjomgang torsdag. Et par av løpene er veldig åpne, og dette kan fort gi meget solid betalt. Vi har jobbet frem frekke objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter:

V4-1 : 6 Joe’s Day Tripper – Var klart bra etter pause sist, og den fikk et pluss i kanten av oss. Gikk altså 16,4/2660m, og det på en noe krevende bane. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og mot en overkommelig gjeng skal sjansene være gode. Vår klare tipsener.

V4-2 : 10 G.G. Querre – Prøves som et helfrekt objekt i et veldig åpent/jevnt løp. Tok en noe turbetont seier sist, men gikk uansett et strålende løp etter en elendig start. Kan nok en 29-tid om nødvendig, og den dukker opp helt der fremme om den bare går feilfritt. Overrasker?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 9 Sundbo Tibast – Interessant løp, og igjen prøver vi oss med en mulig skrell. Sundbo Tibast er MYE bedre enn raden, og blir livsfarlig med tempo her. Gikk PIGG i mål etter sene luker sist, mens den nest sist viste 11,2 s 800m. Står i et perfekt smygspor, og dette kan fort bli veldig riktig. SE OPP!

V4-4 : 1 Aston – Er MYE bedre enn raden, og greier den bare å oppføre seg, ja, da er vi inne på at den tar seg av finalen. Avsluttet bra både sist, og nest sist. Nest sist kom den til mål med krefter igjen på en knallgod tid. Er svært grunnkapabel, og den kan ikke få en bedre oppgave enn dette. SPILLES!