*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vrien V4-omgang fra Halmstad

Momarken19032016_Kevin Oscarsson vant løp 4 med Sugarboy Petoj_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Kevin Oscarsson er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Åpen omgang med et gedigent potensial til lunsj! Vi jakter en saftig V4-opptur med smellfrekke objekter! Du tar vel rygg på oss mot tusenlappene?

08.10.20 09:23

Nesten supertreff på Lerums V64-systemer 5. oktober
Undertegnede serverte meget sterke V64-tips til Mantorp, og V64-systemene (fire andeler a Kr.1 000 / ti andeler a Kr.400) var ikke langt unna de helt store kronene. Supersmellen Shutupandscratchme (6%) var en singel utgang for oss, og meget solid info ble gitt. Utgang hadde vi også på Smokey Herman (10%). Dessverre røk systemene i V64-5 hvor vi dekket tre hester, og dermed ble det kun en ganske solid TRØST. Utbetalingene på systemene ble 24 389 per stk.

Følgende info ble servert på toppobjektene:
V64-3 : 7 Shutupandscratchme –
Debuterte for Stefan P. Petterson sist, og vi likte det vi fikk se. Havnet på vingel fra start, og ble etter hvert bakket ned i køen. Gikk en sterk sluttrunde, og vi hadde 11,4 s 800m via femtesporet mot oppløpet. Har vunnet på distansen tidligere, den er kuskeplusset, og den er god nok å skrelle i et løp som dette. PASSES!

V64-4 : 6 Smokey Herman – Fullførte bra etter et upassende opplegg nest sist, mens den sist feilet som slått i den siste svingen. Nå blir det på med sko på alle fire, men det er en balanse den trives med, og sist seier kom faktisk med sko på alle fire (21.01.2020). Har en passende oppgave foran seg i kveld, og skulle Ulf Ohlsson greie å komme seg foran med denne, ja, da skal de andre få kjørt seg. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Spillerne blir satt på en ordentlig prøve i dagens V4-omgang fra Halmstad. Fire ÅPNE oppgjør venter, og det finnes en rekke vinnerkandidater i samtlige løp. Vi jakter en saftig V4-opptur med frekke bonger, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Bang Bang Bi – Spurtet strålende etter sene luker sist, og gikk PIGG over mål. Er betydelig bedre enn raden, den er kjapp i vei, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. SPILLES! 1 Backer T.R. – Tror vi har MYE inne, og dette er en hest vi liker. Så veldig bra ut i en rask avslutning sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Gangen før spurtet den sterkt i kulissene. Blir den bare ikke fast så duger den.

Her kan du kjøpe deg inn i våre V4-bonger/systemer til Halmstad på Eksperten

V4-2 : 7 Piglet Pil – Småskummelt oppgjør hvor det kan skrelle. Vi prøver oss med en fra dypet, og Piglet Pil har virkelig funnet formen. Gikk sterkt på Momarken etter hinder på veien sist, og hadde fort vunnet det løpet om det hadde klaffet litt bedre underveis. Her er det med veldig få unntak overkommelig i mot, kusken greier seg fint i slike sammenhenger, og vi velger altså å varsle.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 10 Valasquez Gar – Fant storformen på høsten i fjor, og radet da opp med topprestasjoner i V75’en. Gikk BRA i kulissene sist, og vår klokke viste faktisk 10,5 s 800m med krefter igjen. Er kuskeplusset med Kevin Oscarsson, og får denne bare litt tempo, ja, da er den alt annet enn ueffen. Kan overraske!

V4-4 : 1 Rocky Bear – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den så fin ut i kulissene etter at den ble grovt hindret sist. Kan ikke få en bedre oppgave enn hva som venter i dette lunsjløpet, og får bare kusken til styringen så duger denne godt. Vår frekke tipsener!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.