*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vrien V4-omgang på Halmstad

Johan Untersteiner er mannen bak en av V4-favorittene denne tirsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Alternativ banker som har fått magert betalt på flott form! Herlig objekt mot en overspilt favoritt! Vi kobler grepet om en deilig lunsj. Bli med på moroa!

17.02.15 08:34

Lunsjen som venter på Halmstad denne tirsdagen er av det utfordrende slaget, og etter at vi ikke hadde noen oppturer i Sverige mandag, ja, så er vi nå på revansjejakt! Det nærmeste vi kom et bankerspill denne tirsdagen var i V4-3. 3 Super Bull har varslet form to ganger på rappen, og den må ha en bra sjanse om det ikke skulle bli helt feil. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Selv om vi ranket Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) først under V75-omgangen på Jarlsberg lørdag 14. februar så kom vi ikke helt i mål. Det ble dog endel fine femmere på flere av Ekspertenbongene, og totalt sett så spilte vi inn brukbare 158 612 i V75-spillet. Ingen greide imidlertid SYV-RIKTIGE, og de tre neste lørdagene så har vi følgende å se frem i mot:

21. februar - Bergen: Dobbel-syverpott

28. februar - Bjerke: Dobbel-syverpott

7. mars - Leangen: Jackpot med hele 3.364.255 ekstra.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Innleveringsfrister Halmstad:

V4:12.20

DD:12.37

Løp ellers denne tirsdagen:V5 på Jarlsberg med start kl.13.37. V65 på Forus med start kl.18.30. V64 på Umåker med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Her er våre objekter til Halmstad denne tirsdagen:

V4-1 : 6 Hope Bo – Vi prøver oss med en frekkis i innledningen, vel vitende at den ikke var som best sist. Vi regner dog med at man har fikset den opp etter det siste løpet, og da blir den interessant nå. Løste noe helt rått fra springsporet femte sist, og løser den slik her så fyker den trolig til tet. På en kjapp sprint burde den holde unna i det aller lengste, og vi må bare rope et stort varsko her!

V4-2 : 14 Dragon Crowe – Dette er en NY interessant ide. I sitt siste løp før pausen så var den strålende etter galopp, og på vår klokke så står det 13/1900m. Nå sist etter pause så avslutter den meget bra nedover oppløpet, og da viser den 10 s 400m med krefter igjen. Virker å være under en flott utvikling, og den må bare prøves denne tirsdagen. OBS!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V4-3 : 3 Super Bull – Løste skarpt ut nest sist, og da var den tapper fra dødens. Nå sist så er den også tapper i nederlaget, og vi føler at den har fått dårlig betalt for bra form/fine innsatser. Nå har den fått seg to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og dette ser utrolig riktig ut på forhånd. Burde ha en flott mulighet, og for oss er dette et soleklart førstevalg.

V4-4 : 5 Wilding – Dette er en bra hest for klassen, og den gjør en spennende start etter sykdom. Har tidligere jogget 14/2100m, og den har kapasitet til å felle alt. Er kjapp i fra start når den blir laddet med, og her burde den få seg en fin posisjon direkte. Kan absolutt ta opp kampen mot den store favoritten om den er på hugget direkte etter pausen. PASSES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag