Vrien V4-omgang på Kalmar

Johan Untersteiner kjører noen av dagens tyngste favoritter fra Kalmar denne mandagen.
Johan Untersteiner kjører noen av dagens tyngste favoritter fra Kalmar denne mandagen. Foto: hesteguiden.com

Alle våre V75-forslag suste inn på Bergen lørdag, og totalt sett så spilte vi inn 800 000 fra banen mellom de syv fjell. Nå jakter vi en ny lunsjopptur!

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Kalmar:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne mandagen:V65 på Leangen med start kl.18.30. V64 på Mantorp med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Kalmar denne mandagen venter en VRIEN V4-omgang. Et par av løpene er vidåpne, og de helt klare bankerne finnes ikke i omgangen. Vi spiller uten banker denne mandagen, og kan by på følegende objekter:

V4-1 : 1 Delmonica Sund – Har hatt sine problemer, men med sterkt stigende form etter pause så gir vi den en skrellmulighet fra ypperlige betingelser. Passerer altså mål med rubbet igjen nest sist, og den så skikkelig bra ut for dagen. Her er den garantert et perfekt opplegg, og med luker til slutt så kan overraskelsen være et faktum. Prøves mot en sliten gjeng.

V4-2 : 7 Devs D’Amerique – Var man fornøyd med etter pause sist. Tøff åpning gjorde sitt til at melkesyren kom tilslutt, og den måtte gi seg litt den siste biten. Nå har den fått seg en blåser i kroppen, og den kan ventes MYE forbedret. Distansen takler den, og mot riktig motstand så gir vi den sjansen. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 5 Lucky Larry – Småskummelt løp. Draget vårt kom ut etter pause sist, og den gjør et helt greit løp. Trengte rett og slett en blåser i kroppen. Har OK kapasitet, og den burde ha gått en del frem med dette løpet i kroppen. Kan muligens kjøre seg tidlig til tet her, og da trenger den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Prøves som en frekkis mot en favoritt som vi ikke har blitt veldig imponert av.

V4-4 : 4 Alleyeson – Blir favoritten vår i mangel på noe bedre i en SKUMMEL V4-finale. Var veldig fin nå sist, og den bare forsvant i fra tilslutt, og på klokken så stod det 15,0 s 500m med litt krefter igjen. Er ikke stabil, men i en feilfri utgave så skal sjansene være gode. Garder dog løpet, for her er det ÅPENT!