Gå til sidens hovedinnhold

Vrien V65-lunsj med frekk banker

Det er ikke spesielt enkelt å være spiller i fredagens lunsjomgang, og det vil overraske oss om ikke dette gir solid betalt. Vi jakter V65-suksess med en banker som ikke trenger å bli en favoritt i spillet...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Jägersro byr på en åpen, og krevende V65-omgang i lunsjen fredag. Vi er veldig inne på at dette vil gi meget solid betalt, og vi jakter storcashen med småfrekke bonger. Bankeren som vi landet på får du neppe servert veldig mange andre steder, men vi har en klar feeling for at 1 Emma Häggenäs kan taue finalen fra start til mål. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Bella Follo – Innledningsløpet er småskummelt, og her kan det fort skrelle til blant variable hopper. Vår ide har en elendig rad, og dette er en hest som Untersteiner sliter med. Falt ut av travet sist, og feilet i den siste svingen. Gikk glipp av en OK premie, og det mot flere veldig gode hester. Her er det billigere mot, sporet er perfekt, og den er verdt litt oppmerksomhet.

V65-2 : 4 Three Thirty – Nytt småskummelt løp venter, og heller ikke dette er helt lettløst. Vår ide har ganske fin grunnkapasitet, og feilet i 11-fart i kulissene mot siste sving sist. Er slett ikke så verst på sitt beste, og nå prøver man dessuten å teste den skoløs rundt for første gang. KAN SKRELLE!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 5 Henri Sisu –
Sov spillerne på i Danmark sist, og den betalte altså ut hele 16x flesket. Avgjorde sprettlett i det nevnte løpet i Danmark, og jogget en 14-tid med krefter igjen. Har enkelt håndtert et spor fem i volten tidligere, og det burde kunne gå fint igjen. SPILLES!

V65-4 : 7 Gold Matter – Prøves som et spennende spill mot storfavoritten. Galopperte i årsdebuten sist, og presterer den ikke her, ja, da mister den nesten samtlige poeng i raden (ettall øverst i raden). Dermed makser dyktige Joakim Lövgren den, og rykker skoene rundt for første gang. Har en god del inne, og vi føler den er svært spillbar i et løp som dette. SE OPP!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 6 Neelix – Er en kanon i grunnlaget, og den gjør en spennende start etter en lengre pause. Er rett og slett utrolig bra de gangene den har dagen, og man velger å rykke skoene bak direkte. Kan dessuten åpne bak bilen, og her klemmer nok Adrian Kolgjini til direkte. Er på foto i en feilfri utgave, og den må passes. Se også litt opp for 8 Fabio De Pervenche som ble sittende bom fast etter pause sist. Har blitt strøket inn et spor, og er alt annet enn ueffen med klaff. Kommer dessuten ut fra en stall med superform…

V65-6 : 1 Emma Häggenäs – Det var utrolig vrient å finne en solid banker i denne omgangen, og vi endte til slutt opp med Per Nordström og Emma Häggenäs i finalen. Dette er en brennkvikk hoppe som blir utstyrt med BIKE for første gang i regi Nordström. Følger bilen fra start, den vil ha stor fordel av en kjapp sprint, og kan umulig bli enkel å plukke ned på en bane som vil være perfekt. BANKES FREKT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.