Gå til sidens hovedinnhold

Vrien V65-omgang på Solvalla

Det er svært jevnt/vrient på Solvalla denne fredagen. Vi jakter V65-suksess med frekke bonger! Er det kanskje duket for en flying start på weekenden?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Fire rene hoppeløp, ett monteløp, og Solvalla har virkelig jobbet frem det som er en VRIEN V65-OMGANG i fredagens lunsj. Vi spiller med smellfrekke bonger, og avstår fra å gå ALL IN på noen i denne omgangen. Dog banker vi helfrekt på de noe mindre bongene, og der står 7 Joe Frazier Boko (V65-4) alene i monteløpet.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 10 Mogas Casandra – Er spennende i innledningen, og den skal passes. Er ikke helt stabil, men meget grunnkapabel, og den duger godt i omgivelser som dette om den bare skikker seg. Feilet før bilen slapp feltet sist, og havnet flere lengder bak de andre. Kom råsterkt tilbake, og gikk PIGG i mål etter altfor sene luker. Gikk da knallsterke 14,1/2140ma med tilsynelatende masse krefter igjen. Blir enormt kuskeplusset med Rikard Skoglund nå, og vi kan ikke gjøre annet enn å sette på varsellampene!

V65-2 : 2 Bottnas Gorgeous – Er stadig bedre enn raden, og ble sittende fast med masse krefter igjen sist. Nå velger man å rykke skoene rundt for andre gang i karrieren, og dette skal normalt være et pluss. Vi er veldig inne på at vi vil få se en meget god prestasjon her, for ellers vil alle poengene forsvinne fra raden (ettall øverst). Slår til som en ordentlig godbit i hendene til Magnus Djuse?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 2 J.J. Another Vinn – Var helt strålende i fjor, men har ikke levert på et slikt nivå i år. Gikk tidsmessig godkjent etter en liten pause sist, og kanskje er det slik at den er litt på gang? Er mer enn god nok på ren kapasitet i et løp som dette, den står i et spennende spor, og er sikret et bra opplegg. Kan helt klart skrelle om den bare viser litt form. OBS!

V65-4 : 7 Joe Frazier Boko – Debuterer i monte, men det er vi klart inne på vil passe perfekt for denne store flotte hesten. Per Lennartsson hadde dessuten aldri dradd den ut i et monteløp om han ikke trodde at det skulle passe. Ser likevel ut til å gå noe under radaren her, og når vi la ut våre tips så hadde den kun 5,6% av innsatsene på seg. MÅ BARE PRØVES DIREKTE!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 Golden News – Gikk med punktert hjul sist, og var derfor ordentlig positiv direkte etter pause. Var nemlig ikke tom etter sene luker, og den fikk et pluss i kanten av oss. Til denne starten fester man på en BIKE, den står veldig riktig til i dette løpet, og nå kommer vel seieren?

V65-6 : 10 Estelle Nordique – Viste 13,4/2000m sist, og var tapper etter nok en gang å ha gjort jobben selv. Dette er rett og slett en steinhard hoppe som alltid leverer. Møter riktig motstand nå, og blir bare ikke distansen for kort så burde den dukke opp på foto. 7 Xanthis Delicious – Satt bom fast i finalen sist, og er stadig bedre enn raden. Mister mye poeng om den ikke leverer her (ettall øverst i raden), og Magnus Djuse vil nok kjøre for seier. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.