Vriene amerikanerløp på Leangen

Trønderovalen har nok engang suksess med sin løpsutskrivning. Det er åtte vriene sprintløp som inngår i V5-spillene, og vi har konsentrert oss om B-spillet denne gang.

Klikk her for tips og vurderinger av V5B

Her finner du komplett løpsprogram

Tipsklaff
Nettavisen fikk full klaff på tipsene til Sørlandet i går, og de som fulgte vårt mellomste forslag til 360 kroner kunne glede seg over 4.089 kroner innspilt. Også vårt minste forslag til 90 kroner var med helt til siste avdeling, men dessverre ble det trafikkproblemer får vårt singelkryss Omerfaxa. Fjerdevalget rakk derfor ikke frem til mer enn andreplass. Synd da også vårt supertrippelforslag hadde sittet som støpt med Flåten-hoppa først.

Uansett ble det fine penger for de som fulgte våre solide vurderinger. Også på Dagens Dobbel har vi levert varene i uken som gikk. Hele 4 av 5 DD-forslag har sittet med fine fortjenester til lave innsatser.

Vanskelig rebus
I kveld kjører Leangen såkalte amerikanerløp. Det betyr at hestene deles inn etter stigende grunnlag der hest 1 har lavest og 12 har høyest grunnlag. Alle kveldens åtte V5-løp kjøres som autosprint.

Vi har valgt å satse på B-veddemålet og har lagd tre forslag på hhv 96, 384 og et stort på 1.440 kroner. Disse finner dere i kjøpsboksen oppe til venstre. Det tar bare noen minutter å registerere seg som nettspiller.

Dobbeltbanker løsningen?
Vi kjører bankerfritt denne mandagskvelden da løpene ser svært åpne ut på forhånd. I V5B-4 velger vi dog å satse på en dobbeltbanker-variant med hester vi mener er best på kapastitet. Sporene er dårlige, men over landets lengste oppløp tror vi allikevel våre utvalgte viser seg sterkest tilslutt.

Nilsen tukter storfavoritten?
Dagens største favoritt kommer ut i V5B-3 og heter Svork Rigel. Vi tror dog ikke hun matcher farten til vår idè 11 Viljar Svarta. Vi håper kusk Arne Nilsen venter litt lengre med angrepet denne gang. Isåfall kan favoritten falle tungt.

Boca Junior etter pause
Edvard Kristiansen blir hardt betrodd i V5-finalen med Boca Junior som imponerte før pausen. Vant overlegent fra dødens, men har nå hatt over tre måneders pause. Vi stoler derfor ikke fullt på 6-åringen denne gang, og har funnet etpar meget spillbare motbud. Les om disse her.