Vrient fra Eskilstuna

Carl Erik Lindblom kjører vår luring fra Eskilstuna denne torsdagen.
Carl Erik Lindblom kjører vår luring fra Eskilstuna denne torsdagen. Foto: hesteguiden.com

Vi har en vrien lunsj i vente fra Eskilstuna denne torsdagen, og de store favorittene glimrer med sitt fravær. Vi banker den beste hesten i V4-2.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

På lørdag så er det JARLSBERG som arrangerer ukens gedigne V75-omgang, og her kan du bli mangemillionær. Her venter nemlig SVIMLENDE 13 millioner til en alenevinner! Av sportslige godbiter i omgangen så gleder vi oss spesielt til DNT's Høstfinale for våre 3-åringer hvor vinneren av løpet kan stikke av med hele 100 000. UNIKUMET Lannem Silje er også en hest som vi selvfølgelig gleder oss å følge denne lørdagen. Bonger kan du kjøpe allerede nå, og de finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen som vi har i vente så sparkes den som vanlig i gang fra Sverige, og der skal det kjøres lunsj fra Eskilstuna. Løpene fra Eskilstuna er i gang kl.12.20. Så knaller Bjerke til med sin lunsj, og V5-løpene der starter kl.13.37. Her finner du våre tips til Bjerke Om kvelden så har vi løp fra Bergen samt Åby, og det er som man skjønner nok å glede seg til også i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V4: kl.12.20

DD: kl.12.37

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder løpene fra Eskilstuna denne torsdagen så kan vi by på følgende:

Dagens banker:

9 Djerba Oldeson (V4-2) är utan större tvekan bästa hästen i loppet och även om bakspår över sprinterdistans kan vara svårlöst tror vi hon grejar det.

Dagens luring:

1 Maya Macau (V4-3) fick inget med på V75 senast. Nu har hon två lopp i kroppen efter vila och möter enklare motstånd. Hon är dessutom snabb bakom bilen och har chans att hålla ledningen.