*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vrient fra Umåker

Robert Bergh har fine muligheter fra Umåker denne torsdagen. Foto: hesteguiden.com

Vi har en vrien V64-omgang i vente fra Umåker denne torsdagen, og det går trolig mot flotte kroner i V64-spillet. Bankeren vår er under en fin utvikling...

06.11.14 08:28

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Vi har noen ORDENTLIG spennende dager i vente, og fra Åby fredag så er det JACKPOT i V65-spillet med en knapp million ekstra i potten. Så venter ukens DESIDERTE høydepunkt fra Sørlandet om lørdagen hvor det er V75 med DOBBEL 7'ER POTT! I enkel tekst betyr det at en rekke som normalt sett betaler ut 100 000 betaler nå ut 200 000,-. Så her er det bare å begynne å lese seg opp! Vi kommer selvfølgelig tilbake med fyldige tips til ukens høydepunkt på fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Moroa stopper dog ikke der, for denne uken venter det nemlig en EKSTRA V75-omgang, og den kjøres på Eskilstuna om søndagen. Her er det duket for flotte løp, og hele 18 millioner til en alenevinner. Tips til denne omgangen får du fra oss dagen før, altså om lørdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder dagen som vi har i vente så sparkes den i gang fra Gävle kl.12.20 hvor det skal kjøres en V4-omgang. Deretter så venter det lunsj fra Bjerke kl.13.37. Om kvelden så blir det løp fra både Klosterskogen samt Umåker.

Innleveringsfrister Umåker:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Børje Andersson byr på følgende til Umåker:

Bankeren:

3 Spiceman (V64-1)står helrätt inne på pengarna och har ett fint utgångsläge, Han gick en 1.14-tid utvändigt ledaren som tvåa i senaste starten och borde ha en riktigt bra segerchans nu.

Luringen:

12 Global Office (V64-4)galopperade direkt i starten senast. I regidebuten i starten innan vann han från utvändigt ledaren. Felfri måste han ha chans i ett öppet lopp.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.