Vrient på Gävle

Jorma Kontio kjører en av dagens tyngste favoritter på Gävle.
Jorma Kontio kjører en av dagens tyngste favoritter på Gävle. Foto: hesteguiden.com

Superobjektet som fort går i glemmeboken, vår info er sylvass! Alternativ banker med tungt oppløp her nylig. Vi byr på lunsjsnadder på Gävle!

Det er en utfordrende tid å være hestespiller på. Nå som våren kommer så slipper hestene pelsen, skoene blir rykket, og plutselig så får man se noen veldige forvandlingsnumre. På Gävle tirsdag er det KREVENDE, og dette er en omgang som fort kan betale ut flotte kroner. Vi byr på flere spennende objekter, og alt om disse kan du lese lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Førstkommende lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens objekter på Gävle:

V4-1 : 5 Chapeau Bas – Tre hester skiller seg klart ut i innledningen. Ideen vår vant flere av løpene sine i fjor over sprintdistanse, og den skal regnes tidlig i innledningen. Var klart godkjent i nederlaget nå sist, og da møtte den et par skikkelig gode hester. Med tempo nå, ja, da kan det igjen være duket for vinnerhesten Chapeau Bas. OBS!

V4-2 : 9 Desperatehousewife – Her er det VIDÅPENT, og garderinger må til. Ideen vår har gjort to fine løp på slutten, og spesielt nest sist så avsluttet den fint. Står her ypperlig til for å smyge med, og med litt fart på forestillingen så kan dette gå. Prøves som et mulig sjokk i et svært åpent løp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

V4-3 : 1 Harnsta Tula – Likte vi skarpt sist, og den MÅ passes nå. Satt i andre utvendig, og den lignet en vinner når den plutselig spratt ned mot siste sving. Kom strålende tilbake nedover oppløpet, og den varslet VINNERFORM! På tirsdag så ligger det meste til rette, og den er opplagt en mulig godbit her. OBS!

V4-4 : 8 Coyote Roadrunner – Er en hest som vi stadig liker bedre, og den utvikler seg flott for tiden. Nå sist så henter den flere lengder nedover oppløpet på en såpass god hest som Nose Gir. Er kjapp ut på volte, og Kajsa Frick burde komme seg tidlig ut fra sitt innerspor. SPILLES I RIKTIGE OMGIVELSER!