Vrient på Hagmyren

Ulf Ohlsson er sentral på Hagmyren denne tirsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er sentral på Hagmyren denne tirsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Uspilt ide som så ut som en "tikkende bombe" her forleden! Frekkis som kan alt på en god dag! Nye deilige objekter er pågang til Sverige! Du tar vel rygg?

Sportspills meny tirsdag:
V5 Drammen tirsdag: Herlig utfordrende lunsj
V65 Momarken tirsdag: Gunnar fikser vorspielet
V75 Momarken lørdag: Fem dager igjen til superpotten
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Oddstips 1: Arsenal må klare det "umulige"
Oddstips 2: Barnsley i eventyrlig form
TV-fotball: Sjekk oversikten over ukens TV-sendte kamper

Det ble herlig fullklaff for vårt systemspill i V64-spillet fra Ørebro mandag kveld. 9. valget Digital Motion og 6. valget 9 Aloe Vera ble begge fanget og dermed ble det meget flotte 55 922 kr tilbake for fire andelskjøpere (fire andeler a kr 1250).

Det ble også servert sterke tips på Forus søndag 15. mars. Vårt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 168) betalte tilbake 868 kroner. Systemspillet vårt (5 andeler a kr 799) suste imidlertid inn med seks rette og betalte tilbake flotte 82 744 kroner og hver andelskjøper kunne dermed hente ut 16 548 kroner.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Uken som vi nå går inn i er mildt sagt spennende. På lørdag venter det nemlig en felles V75-omgang med Sverige, og ekstra interessant blir denne omgangen med tanke på at det er JACKPOT i V75-spillet. Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg!Vi i tipsredaksjonen jobber med løpene uken gjennom, og våre tips blir lagt ut ca kl.12.00 fredag.


Du kan allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Løpene på Hagmyren starter kl.12.20.

På Hagmyren denne tirsdagen venter en utfordrende lunsj, og vi spiller uten banker i jakten på nye flotte kroner i Sverige. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 13 Ruus Otto – Innledningsløpet denne tirsdagen er VIDÅPENT! Flere fine hester er med, og her er det bare å gardere bredt. Draget vårt blir nok ikke mye spilt, men inntrykket etter pause sist var utrolig bra. Ble sittende bom fast som helpigg, og den hadde ikke hatt noen problemer med å gå 30/2160mv den dagen om den hadde fått fritt frem. Den virkelig struttet av løpslyst, og den skal bli spennende å følge her. Prøves som et sjokk, men garder løpet da det er åpent!

V4-2 : 2 Lajos Arn – Et småskummelt løp med flere vinnerkandidater. Her tar vi en sjanse, og lanserer pausehesten 2 Lajos Arn som er tilbake i banen etter noen mnd pause. Feilet, og rørte mye før denne pausen, men man skal være klar over at vi her snakker om en hest med bra kapasitet. Vant fire løp i fjor, og når den vant på Solvalla 17.10.2014 så imponerte den veldig. Vant på 15,8/2660mv med MYE krefter igjen, og inntrykket var bra. Viser denne traveren bare litt av det den kan så skal sjansene være fine, og den er verdt litt oppmerksomhet!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V4-3 : 6 Eltebos Höibysara – Har vist overlydsfart de siste gangene, og den er i en veldig bra form. I dag så dundrer den trolig til tet, og på en rask bane så bør den fakta renne unna til seier. Her er det nemlig billig imot, og vi må bare prøve oss med denne frekkisen som et spennende førstevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-4 : 2 Shake It Up Zet – Er normalt sett travsikker, og den er kjapp ut med volte. Her kan det bli tet om kusken gjør jobben sin, og da skal dette dreie seg om en fin sjanse. Fikk maks sist på Solvalla, men vi har faktisk 14,3 s 1000m på klokken. Blir garantert ikke enkel å fange om den skulle komme seg foran, og den er opplagt verdt oppmerksomhet tirsdag. SPILLES!